Op zoek naar rondvaart leiden?

 
rondvaart leiden
Leiden Boottocht Partyboot.nl.
Een boottocht of rondvaart in de omgeving van Leiden langs toeristische hoogtepunten. Of wilt u liever een compleet schip wilt afhuren voor een feest of evenement, Groene Hart Cruises / Partyboot biedt wat u zoekt. Diverse opstapplaatsen rondom Leiden tijdens een boottocht!
slotenmaker den haag
Leiden Water Tours.
Hartelijk welkom bij rondvaart Leiden Water Tours! Rondvaart Leiden Water Tours is een kleine Rederij dat met een open comfort sloep, inclusief schipper/gids, rondvaarten in Leiden en omstreken verzorgt voor maximaal 12 personen. De boottochten in Leiden kunnen besproken worden voor minimaal 1 uur.
ooglidcorrectie
Stadsrondvaart.
Rondvaart Rederij Rembrandt weergeven op een grotere kaart. Rederij Rembrandt is gelegen aan de rand van het centrum.Op loopafstand vanaf Centraal Station Leiden. Op loopafstand vanaf garage Morspoort. Op loopafstand vanaf parkeerterrein Molen de Valk, dit parkeerterrein heeft tevens parkeerplaatsen voor Touringcars.
wissellijsten
Varen Leiden Stad van Ontdekkingen.
Voor meer informatie over de passantenhaven kun je contact opnemen met het havenkantoor via het telefoonnummer 071 521 96 75. In de historische haven liggen historische bedrijfsvaartuigen, welke gezamenlijk een prachtig havenbeeld vormen. Bootverhuur en rondvaart. Bootjes en Broodjes. Leiden Water Tours.
add
Rondvaart Leiden Leiden is OPEN.
Daarnaast kunnen we ook verschillende pakketten aanbieden met bijvoorbeeld een rondvaart gecombineerd met een evenement. Van BBQ tot bruiloft het kan allemaal. 071 30 30 981 info@rondvaartleiden.nl rondvaartleiden.nl. Leiden is open. Heb je goede ideeën of vragen over winkelen in leiden?
De Leidse rederij Schuitjevaart, rondvaart Leiden, rondvaarten in Leiden, canal tours in Leiden, rondvaartboten, open rondvaartboot, salonbootje, salon rondvaartboot.
Waterstad Leiden nu. Stad van Rembrandt. Waterstad Leiden zoals het was. Wij varen rond en rond en nog eens rond in en rond Leiden. Leidens beroemdste rederij is gespecialiseerd in rondvaart Leiden en omgeving sinds 1984! Leiden Stad van ontdekkingen.
Rondvaarten Leiden Toerisme.
Door de vele grachten heeft Leiden een uitgebreid netwerk van waterwegen waardoor u, als bezoeker, zich heel gemakkelijk door Leiden kan verplaatsen. Het mooie is dat heel veel bezienswaardigheden in Leiden direct aan het water liggen waardoor een rondvaart door Leiden ook een prachtige gelegenheid biedt om de stad te bekijken vanuit een boot op het water.
Rondvaart Leiden met partyboot Koningin Juliana Partybootrondvaarten, trouwlocatie en bedrijfsuitjes op het water.
Gemeente Leidschendam vaart met Partyboot van Rederij van der Meer naar Leiden. Op 19 september hebben wij met ons partyschip de Koningin Juliana een rondvaart Leiden mogen verzorgen voor de gemeente Leidschendam. Rondvaart Leiden met bezoek aan de Hortes Botanicus.
Rondvaart Leiden Rondvaart Leiden Canal Tour Leidse Rederij Trouwen op het water Vrijgezellenfeesten Varen in Leiden Kagerplassen.
Een Rondvaart Leiden voert u in een klein uur langs vele fraaie bezienswaardigheden in de historische binnenstad. Vanaf vrijdag 30 maart tot eind oktober vaart onze Rondvaart Leiden dagelijks vanaf ons havenkantoor aan de Apothekersdijk no. 5 in het centrum van de stad.
Varen in Leiden Bootjes en Broodjes.
Extra charme is het steeds moeten bukken bij de lage bruggetjes. Aardig en persoonlijke tocht, je kon veel vragen stellen en het was erg gezellig. Ruime bootjes, zat zeer comfortabel. Leuke rondvaart, schipper vertelt veel informatie over de geschiedenis van Leiden.
Rondvaart Leiden Canal Tour Leidse Rederij Trouwen op het water Vrijgezellenfeesten Varen in Leiden Kagerplassen.
En nu de meeste straten en kades zijn opgeknapt en ouderwetse lantaarns de grachten, steegjes en pleintjes sfeervol verlichten, is Leiden zelfs één van de aantrekkelijkste oude steden van Nederland. Een Rondvaart Leiden is als een grote kijkdoos op het water.
rondvaart leiden Reizigersbeoordelingen Leiden TripAdvisor.
We controleren meer dan 200 websites voor je. rondvaart leiden Leiden. Beoordeel een plek die je hebt bezocht. BB's' in Leiden. vakantiewoningen in Leiden. Vluchten naar Leiden. Restaurants in Leiden. Wat te doen in Leiden. Kaart van Leiden. Alle Leiden hotels.

Contacteer ons

rondvaart utrecht
rondvaart leiden
rondvaart giethoorn
rondvaart grachten amsterdam
grachten rondvaart amsterdam
amsterdam grachten rondvaart prijzen
rondvaart grachten amsterdam prijzen
rondvaart arnhem rijn
boottocht rondvaart
rondvaart den bosch