Meer resultaten voor rondvaart leiden

 
rondvaart leiden
Rondvaart Leiden prijzen, vaartijden, parkeren Bollenstreek.
Home / Dagje Uit / Varen in Nederland / Rondvaart / Rondvaart Leiden prijzen, vaartijden, parkeren. Rondvaart Leiden prijzen, vaartijden, parkeren. Met een rondvaart door Leiden ervaar je de karakteristieke, middeleeuwse stad Leiden vanaf het unieke grachtenstelsel. De rondvaart is de perfecte activiteit voor de hele familie, ook bij slecht weer!
rondvaart
Lekker varen Babbels Leiden.
Boot Borrel Arrangement. Waarom niet een borrel combineren met een rondvaart. Bier met Ballen Boot. Voor de levensgenieter een boottocht in stijl. Thuis bij Babbels. Lekker eten drinken. Babbels Leiden Youtube. Secretaris Van Hout. Boisotkade 1 2311 PZ Leiden Telefoon 071 5140002.
boottocht ijsselmeer
Rondvaart Leiden Lekker varen over de Leidse grachten Rederijen.
Rondvaart door de grachten. Deze rondvaart door de grachten van Leiden is een echte klassieker. Elke rederij in Leiden heeft een rondvaart door de binnenstad in het programma omdat langs deze tocht vrijwel alle historische bezienswaardigheden die Leiden te bieden heeft worden aangedaan.
hangmat inclusief standaard
Rondvaart Leiden Leiden Stad van Ontdekkingen.
Aalmarkt 4 2311 EC LEIDEN. tel 071 303 0981. Rondvaart Leiden neemt u het gehele jaar mee op de leukste boottochten door Leiden en omgeving. U kunt bij ons terecht voor een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest, huwelijk, afstudeerborrel, of gewoon zomaar een gezellige rondvaart.
vitamine c serum kopen
Rondvaart Leiden Rondvaarten Hét Partyschip.
Een van de rondvaart mogelijkheden is in Leiden. Geniet van een schitterend uitzicht onder het genot van een hapje en een drankje. Neem voor meer informatie over de vaarmogelijkheden in Leiden contact met ons op! Rondvaart Leiden ook voor kleine groepen.
t shirt laten bedrukken
Rondvaart Leiden Leiden is OPEN.
Daarnaast kunnen we ook verschillende pakketten aanbieden met bijvoorbeeld een rondvaart gecombineerd met een evenement. Van BBQ tot bruiloft het kan allemaal. 071 30 30 981 info@rondvaartleiden.nl rondvaartleiden.nl. Leiden is open. Heb je goede ideeën of vragen over winkelen in leiden?
Rondvaart Leiden met partyboot Koningin Juliana Partybootrondvaarten, trouwlocatie en bedrijfsuitjes op het water.
Gemeente Leidschendam vaart met Partyboot van Rederij van der Meer naar Leiden. Op 19 september hebben wij met ons partyschip de Koningin Juliana een rondvaart Leiden mogen verzorgen voor de gemeente Leidschendam. Rondvaart Leiden met bezoek aan de Hortes Botanicus.
Barbeque Boot Leiden.
U kunt bij ons boeken en bij slecht weer kunt u de rondvaart verzetten naar een andere datum, kijk voor verdere informatie bij onze algemene voorwaarden. Heeft u vragen? Groeten van het team: BBQ Boot Leiden. Copyright C BBQ Boot Leiden.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
De Leidse rederij Schuitjevaart, rondvaart Leiden, rondvaarten in Leiden, canal tours in Leiden, rondvaartboten, open rondvaartboot, salonbootje, salon rondvaartboot.
Omdat hij Leiden op z'n' duimpje kent zorgt hij voor een goed verhaal met zo nu en dan een knipoog. Schuitjevaart kent de stad als geen ander. Zo kan het zorgen voor een gevarieerde route. Het is niet zo verwonderlijk dat een rondvaart door Leiden een populaire bezigheid is.
Rederij Oude Rijn, rondvaarten in Leiden met open of overdekte boten.
Boot Huren, wij verhuren boten in Leiden voor rondvaarten. Rondvaart in Leiden maken met rederij Oude Rijn. Rederij Oude Rijn is een rondvaartbedrijf voor groepen, gevestigd in Leiden en vaart met klassieke boten. Deze schepen kunnen open of gedeeltelijk overdekt zijn.
Rondvaart Leiden Rondvaart Leiden Canal Tour Leidse Rederij Trouwen op het water Vrijgezellenfeesten Varen in Leiden Kagerplassen.
In de maanden mei t/m september varen wij op de zaterdag ook van 12.30 13.30uur, van 13.30 14.30uur, van 14.30 15.30uur en van 16.00 17.00uur. Tarieven Rondvaart Leiden. Tarieven voor de reguliere Rondvaart Leiden.: Kinderen onder de 10 jaar: 850.,

Contacteer ons

rondvaart utrecht
rondvaart leiden
rondvaart giethoorn
rondvaart grachten amsterdam
grachten rondvaart amsterdam
amsterdam grachten rondvaart prijzen
rondvaart grachten amsterdam prijzen
rondvaart arnhem rijn
boottocht rondvaart
rondvaart den bosch