Meer resultaten voor rondvaart leiden

 
rondvaart leiden
Rondvaart Leiden Rondvaarten Hét Partyschip.
Een van de rondvaart mogelijkheden is in Leiden. Geniet van een schitterend uitzicht onder het genot van een hapje en een drankje. Neem voor meer informatie over de vaarmogelijkheden in Leiden contact met ons op! Rondvaart Leiden ook voor kleine groepen.
tafel
Rondvaart Leiden Leiden is OPEN.
Daarnaast kunnen we ook verschillende pakketten aanbieden met bijvoorbeeld een rondvaart gecombineerd met een evenement. Van BBQ tot bruiloft het kan allemaal. 071 30 30 981 info@rondvaartleiden.nl rondvaartleiden.nl. Leiden is open. Heb je goede ideeën of vragen over winkelen in leiden?
condensdroger
Rondvaart Leiden met partyboot Koningin Juliana Partybootrondvaarten, trouwlocatie en bedrijfsuitjes op het water.
Gemeente Leidschendam vaart met Partyboot van Rederij van der Meer naar Leiden. Op 19 september hebben wij met ons partyschip de Koningin Juliana een rondvaart Leiden mogen verzorgen voor de gemeente Leidschendam. Rondvaart Leiden met bezoek aan de Hortes Botanicus.
buddha to buddha ring
Venetie van het Westen Watertaxi tussen Leiden en Katwijk.
Op en langs de schilderachtige grachten heeft u een ruime keuze aan terrassen en leuke eethuisjes. Elke woensdag is er langs de Nieuwe Rijn een sfeervolle markt. Deze pendeldienst wordt verzorgd door Stichting De Leidse Rederij, Rondvaart Leiden en Bob on board.
google adwords keyword planner
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Rondvaart Leiden 2019 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Zondag ochtend om 1130 met een groep van 8 de rondvaart gedaan we hadden een hele leuke lieve gezellig gids ze wist veel en vertelde met veel humor over de mooie oude stad Leiden Dank je wel voor de leuke ervaring.
Rondvaart Leiden Leiden Stad van Ontdekkingen.
Aalmarkt 4 2311 EC LEIDEN. tel 071 303 0981. Rondvaart Leiden neemt u het gehele jaar mee op de leukste boottochten door Leiden en omgeving. U kunt bij ons terecht voor een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest, huwelijk, afstudeerborrel, of gewoon zomaar een gezellige rondvaart.
Rondvaart Leiden Rondvaart Leiden Canal Tour Leidse Rederij Trouwen op het water Vrijgezellenfeesten Varen in Leiden Kagerplassen.
Een Rondvaart Leiden voert u in een uur langs de mooiste bezienswaardigheden in de historische binnenstad. Vanaf vrijdag 30 maart tot eind oktober vaart onze Rondvaart Leiden dagelijks vanaf ons havenkantoor aan de Apothekersdijk no. 5 in het centrum van de stad.
Leiden Boottocht Partyboot.nl.
Ga een prachtige boottocht maken door de achterlanden van Zuid en Noord-Holland, hier kunt u onbekommerd genieten van de prachtige natuur en een heerlijke bries door uw haren. Een boottocht of rondvaart in de omgeving van Leiden langs toeristische hoogtepunten.
Korting in Leiden De Leidse Rederij: 3 korting Acties LeidsePas.
Een Rondvaart Leiden voert u in een klein uur langs vele fraaie bezienswaardigheden in de historische binnenstad. Vanaf vrijdag 25 maart tot eind oktober vaart onze Rondvaart Leiden dagelijks vanaf ons havenkantoor aan de Apothekersdijk no. 5 in het centrum van de stad.
Rondvaart Leiden Den Haag.
Boottocht dwars door het centrum van Leiden. Wanneer je meer van de stad Leiden wilt zien, dan is deze rondvaart dwars door het oude centrum van Leiden absoluut aan te raden. Geniet met deze boottocht al varende van de rijke historie die Leiden te bieden heeft.
Stadsrondvaart.
Rondvaart Rederij Rembrandt weergeven op een grotere kaart. Rederij Rembrandt is gelegen aan de rand van het centrum.Op loopafstand vanaf Centraal Station Leiden. Op loopafstand vanaf garage Morspoort. Op loopafstand vanaf parkeerterrein Molen de Valk, dit parkeerterrein heeft tevens parkeerplaatsen voor Touringcars.

Contacteer ons

rondvaart utrecht
rondvaart leiden
rondvaart giethoorn
rondvaart grachten amsterdam
grachten rondvaart amsterdam
amsterdam grachten rondvaart prijzen
rondvaart grachten amsterdam prijzen
rondvaart arnhem rijn
boottocht rondvaart
rondvaart den bosch