Resultaten voor boottocht rijn arnhem

 
boottocht rijn arnhem
Vaartocht over de Rijn DagjeWeg.NL.
Geniet al luierend op het dek van een prachtige vaartocht. Rondvaart op de Rijn. Wat is er op een zonnige dag nou lekkerder dan heerlijk te genieten van een prachtige vaartocht over de mooie Rijn, het water en de omgeving?
boottocht friesland
rondvaarten op de Rijn.
1.RONDVAART OP DE RIJN. Rondvaart vanuit Tolkamer op de Rijn tussen Spijk en Millingen.1u.20min. vertrek 14.00 uur en 15.40 uur. 2 april, 6 mei, 21 mei, 17 juni, 15, 28, 29 juli, 4, 26 augustus. 2.RONDVAART OP RIJN EN WAAL.
SEO Marketing
Dagtochten Gelderland Waterkant.
Dagtochten op de Rijn, Waal en IJssel. Rederij Eureka heeft vier moderne dagpassagiersschepen voor al uw evenementen op het water in België, Nederland en langs de Rijn in Duitsland. De schepen zijn uitgerust voor kleine en grote gezelschappen van 50-1.500 personen en hebben volledige catering aan boord. De schepen zijn rolstoeltoegankelijk en voorzien van klimaatregeling. Eureka biedt verschillende dagtochten aan, onder andere een Grote Rivierentocht, een boottocht naar Emmerich vanaf Arnhem en het Vierdaagse Vuurwerk vanaf Nijmegen.
vloerwisser
Boek online uw riviercruise! Feenstra Rijn Lijn.
Aanvullende voorwaarden van Feenstra Rijn Lijn. SGR en Calamiteitenfonds. Over Feenstra Rijn Lijn. Waarom een cruise? Werken bij Feenstra. Feenstra Rijn Lijn. 6811 HA Arnhem. Tel: 31 26 4452805. Fax: 31 26 445 6681. BTW nr: NL006513268B01. KvK: Arnhem nr.
wat is social return
Toegang tot Vinden.nl geweigerd.
Rederij Witjes, Rondvaarten, Partyschip, partyschepen, partyboot, rondvaart, boottocht rondvaart Arnhem Westerbouwing.
Arnhem vanaf de Rijnkade. per mail: info@rederijwitjes.nl. Vertrek en aankomst vanaf het derde aanlegsteiger aan de Europakade te Tolkamer tenzij anders vermeld. Aanmelding vooraf geeft echter geen garantie dat een afvaart doorgaat, een afvaart gaat alleen door bij een minimum deelname van 35 personen.tenzij anders vermeld. Inschepen is mogelijk vanaf een half uur voor de geplande afvaarttijd. De Rederij behoudt zich het recht voor afvaardata en/of tijden aan te passen, verzetten of te laten vervallen. Groepen vanaf 50 pers. Zakelijk, privé of anders. Partycruise naar keuze. Dansen op de Rijn.
Rondvaart Arnhem Rederij Celjo.
Een geheel verzorgde rondvaart door Arnhem met brunch aan boord van de Organza of de Nirvana. Aankomst van de gasten aan boord, waar zij welkom worden geheten door de bemanning. De kapitein van het schip zal het startsein geven voor vertrek, aansluitend hierop krijgen de gasten een drankje aan geboden zoals; frisdranken, bier, vruchtensappen, sherry, jenever, rode/witte port, Martini en onze rode en witte huiswijn.
Rondvaart Arnhem. Boottochten en vaartochten in Arnhem.
We varen via Lobith over de druk bevaren Rijn naar Emmerich. De Rheinpromenade, het Rijnmuseum, de oude maar ook zeer moderne kerken en het gezellige winkelcentrum zijn een bezoekje meer dan waard. Vertrek Arnhem 10.00 uur, aankomst Emmerich 13.00 uur.
Excursie watermuseum.nl.
Bekijk hier een korte impressie van een boottocht.: De boottochten zijn bedoeld voor de groepen 7 van het basisonderwijs. De scholen dienen in het werkgebied van Waterschap Rijn en IJssel te vallen. Deelname is gratis. KLIK HIER VOOR HET AANMELDFORMULIER.
Boottocht Arnhem. Alles over boottochten en rondvaarten in Arnhem.
Het is een prachtige stad en de Rijn zelf is ook erg bijzonder. Wij hebben een fantastische dag gehad en wij gaan dit binnenkort weer doen. De boottocht is ons de afgelopen keer zo goed bevallen dat wij van plan zijn om dit binnenkort weer te doen. Misschien gaan we weer een boottocht Arnhem doen, maar het is ook mogelijk dat we dit in een andere stad doen.

Contacteer ons

rondvaart amsterdam
dagtocht
boottocht rijn
rondvaart rotterdam
boottocht ijsselmeer
boottocht rijn duitsland
rijn boottocht