Op zoek naar boottocht ijsselmeer?

 
boottocht ijsselmeer
Boottocht IJsselmeer of Markermeer.
De Egberdina is een prachtig historisch zeilschip dat speciaal is ingericht voor uw boottocht op IJsselmeer of Markermeer. Dit schip is te huren voor een boottocht met maximaal 35 personen en is deaal voor het vieren van uw verjaardag, trouwdag of ieder ander feest.
zeilen ijsselmeer
Rondvaart IJsselmeer Catharina van Mijdrecht.
Presentatie op het water. Zeilen met school. Zeilvakantie Waddenzee en IJsselmeer. Boottocht op het IJsselmeer. Zeilen IJsselmeer dagtocht. Midweek arrangement I. Midweek arrangement II. Midweek arrangement III. Dagtocht met BBQ. Zeilen met een Groep. Weekend zeilen IJsselmeer. Zeilen op het IJsselmeer.
bosch vaatwasser
zeil zeilen wad wadden IJsselmeer varen boot klipper tjalk.
Groepen kunnen ook zeilen ijsselmeer en middellandse zee via ons boeken. Net zoals zeilvaart ijsselmeer en zeilreizen wadden met de Catharina van Mijdrecht of boot de Horizon. Nog nooit een boottocht hollands diep gemaakt of een boottochten ijsselmeer met familie zeilen dan moet u echt familiedag zeilen ijsselmeer.
goedkoop t shirts laten bedrukken
Vuurtoreneiland.
Ter plekke is er ruim gelegenheid om het eiland, de natuur en het fort te beleven. Een kaart voor Vuurtoreneiland kost 100, pp. Dat is inclusief boottocht, aperitief en hapjes op de boot, menu, wijnarrangement, water en koffie of thee.
Yachtcharter Ijsselmeer
Zeiltochten met schipper lastminutevaren.nl.
Een verjaardag, jubileum, dagtocht in Friesland of welke feestelijke gelegenheid ook. een boottocht biedt een ongekende sfeer voor de gasten. Op deze website LastminuteVaren.nl zie je een overzicht van de beschikbare zeilschepen. Veel schippers van traditionele zeilschepen zoals platbodems en klippers, organiseren regelmatig zgn. Hierbij hoef je niet als compleet gezelschap het hele schip af te huren, maar kun je alleen of met je partner, het hele gezin of met vrienden inschrijven voor een onvergetelijke zeiltocht op het IJsselmeer, de Waddenzee of de Friese meren.
boottocht
Rondvaart, boottocht over het IJsselmeer.
Een schip huren voor een boottocht op het IJsselmeer? Deze boottocht op een van onze schepen start in de buurt van het Amsterdam Centraal Station. Vanaf daar vaart u langs het Oostelijk havengebied, door de Oranje Sluizen, het IJsselmeer op.
boottocht
Boottocht in Friesland.
Een boottocht in Friesland staat garant voor een dag of dagdeel optimaal ontspannen. De rust, de ruimte en het uitzicht dat de Friese meren en het IJsselmeer of Waddenzee u te bieden hebben, geven u het ultieme gevoel van zorgelose vrijheid.
Boottocht IJsselmeer. Huur uw eigen boot NAUPAR.
Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of andere bijzondere gelegenheid; deze boottocht over het IJsselmeer wordt er absoluut een om nooit meer te vergeten. Activiteiten rondom het IJsselmeer. Tijdens uw boottocht over het IJsselmeer hoeft u zich niet te vervelen.
Zeilen IJsselmeer, Waddenzee, Markermeer Zeilvloot Monnickendam.
De historische schepen van Zeilvloot Monnickendam hebben hun thuishaven in de pittoreske binnenhaven van Monnickendam in de gemeente Waterland. Vanuit deze haven maken de schepen prachtige zeiltochten langs de vele havenplaatsen aan het IJsselmeer en Markermeer, varen ze op de Waddenzee en maken ze lange zeiltochten naar verdere bestemmingen.
Rondvaart Kampen Jan Plezier voor de mooiste dagtochten.
In de maanden juli en augustus varen de cruiseschepen Organza en Nirvana vrijwel dagelijks over de IJssel, Oude IJssel, het IJsselmeer en de randmeren. Kijk hier voor een actueel vaarschema. De sfeer aan boord van de Nirvana en de Organza is belangrijk voor het welslagen van uw afdelingsuitje of zakelijke bijeenkomst. Live muziek kan daarvoor zorgen, het gezelschap waarin u verkeert en natuurlijk de gerechten die onze keuken verlaten. Wij serveren gerechten uit de nationale en internationale keuken, helemaal naar wens, variƫrend van een koud buffet tot een compleet verzorgd meergangendiner. Van bedrijfsuitje, gezellig met vrienden weg op een boottocht in Kampen.
Eten en drinken Rederij Succes.
Dit rijksmonument is minder bekend, maar ook absoluut een bezoekje waard. Wordt het varen op de Vecht, langs buitenplaatsen en kastelen? Of toch een boottocht op het IJ, langs het Muziekgebouw aan t IJ, het EYE Filmmuseum en de NDSM-werf?
Ontdek het IJsselmeer Zeilvloot Muiden.
Over de schepen, de havens die we aandoen, het reilen en zeilen aan boord en natuurlijk ook thuishaven Muiden. Al die verhalen plaatsen we op deze website. 17 januari 2017 IJsselmeer. Zeilen op het IJsselmeer, voor iedereen een tocht. Vergadering, presentatie of netwerkborrel?

Contacteer ons

rondvaart amsterdam
dagtocht
boottocht rijn
rondvaart rotterdam
boottocht ijsselmeer
boottocht rijn duitsland
rijn boottocht