Meer resultaten voor boottocht ijsselmeer

 
boottocht ijsselmeer
Boottocht IJsselmeer of Markermeer.
De Egberdina is een prachtig historisch zeilschip dat speciaal is ingericht voor uw boottocht op IJsselmeer of Markermeer. Dit schip is te huren voor een boottocht met maximaal 35 personen en is deaal voor het vieren van uw verjaardag, trouwdag of ieder ander feest.
Chalet of stacaravan huren aan IJsselmeer in Makkum Friesland Chaletverhuur Makkum.
Vanuit Harlingen kunt u een boottocht maken over de Waddenzee naar de Friese Waddeneilanden Vlieland en Terschelling. Blijft U liever in Makkum, u zult zich hier niet snel vervelen! Zonnen, zwemmen en surfen is allemaal mogelijk aan het gezellige IJsselmeerstrand met boulevard. Het IJsselmeer is hier zeer ondiep, dus veilig voor kinderen. Lees verder
boottocht
Dagje Volendam Dagje Volendam.
Waar anderen Volendam alleen kennen van naam of van een wandelingetje over die wereldberoemde Dijk, zorgen wij ervoor dat uw gezelschap ons dorp verlaat met een rijke ervaring. Of het nou om een boottocht over het IJsselmeer gaat, het volgen van een puzzeltocht langs alle bekende plaatsen in Volendam, uw dagje uit wordt altijd een belevenis.
boottocht
Rondvaart overzicht van rondvaarten DagjeWeg.NL.
GIETHOORN, OVERIJSSEL Verken de waterwegen van het nostalgische Giethoorn met een rondvaartboot, in een punter of in een fluisterbootje. Een heerlijke dag varen, met een knapzak vol lekkers en een spannende puzzel voor onderweg. elke dag geopend. Rederij Stiphout boottochten en dagarrangementen.
bh speciaalzaak
Zeil mee: Boottocht op het IJsselmeer! Catharina V. Mijdrecht Catharina van Mijdrecht.
Boottocht IJsselmeer: voor even of voor langer. Voor een boottocht over het IJsselmeer zijn meerdere mogelijkheden. Een uurtje, meerdere uurtjes of zelfs een weekend of week. Het IJsselmeer biedt heel veel mogelijkheden. Wie een boottocht IJsselmeer wil gaan maken heeft dus genoeg keus.
marketing vacature
Zeilen IJsselmeer, Waddenzee, Markermeer Zeilvloot Monnickendam.
De historische schepen van Zeilvloot Monnickendam hebben hun thuishaven in de pittoreske binnenhaven van Monnickendam in de gemeente Waterland. Vanuit deze haven maken de schepen prachtige zeiltochten langs de vele havenplaatsen aan het IJsselmeer en Markermeer, varen ze op de Waddenzee en maken ze lange zeiltochten naar verdere bestemmingen.
Parker pennen
Zeiltochten met schipper lastminutevaren.nl.
Zodra het zeilschip eenmaal koers zet richting IJsselmeer of Waddenzee, kan het gezelschap vrijblijvend meezeilen op het prachtige zeiljacht. Na korte tijd zal de teamgeest onder de groep collegas al snel versterken en zal deze op een nieuwe wijze met elkaar samenwerken. Dergelijke tochten kunnen ook via deze website als lastminute zeilen gereserveerd worden. Feest en zeilen. Ook voor allerlei feesten is een boottocht op een traditioneel zeilschip een garantie voor een goede sfeer.
Personeelsuitje zeilen Oxalex.
Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden wat betreft een personeelsuitje/bedrijfsuitje waar u gaat zeilen over het IJsselmeer? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0320-820204 en wie weet zeilen u en uw medewerkers binnenkort tijdens een personeelsuitje over het IJsselmeer. Personeelsuitje op het water Verhuur zeilschip groep Teambuilding op het water Boottocht IJsselmeer.
Yachtcharter ijsselmeer.
Yachtcharter op het IJsselmeer nodig? Dan bent u bij Jachtcharter Klompmaker aan het juiste adres. Wilt u met zn twee├źn gaan varen, met vrienden of de gehele familie, bij ons vindt u altijd een motorjacht dat bij u past. Hieronder kunt u een keuze maken uit een van onze luxe motorjachten voor 2 8 personen.
Boottocht IJsselmeer Muiden Maritiem.
U kunt zelf uw boottocht op het IJsselmeer of meerdaagse reis samenstellen naar wens maar u kunt ook gebruik maken van onze speciale all inclusive boottocht IJsselmeer arrangementen. Voor meerinformatie over de boottocht IJsselmeer of ander arrangementen kijk op onze homepage.
Rondvaart IJsselmeer.
Ook in de salon, lounge of bar bent u tijdens de boottocht op het IJsselmeer welkom wanneer de weersomstandigheden dat noodzakelijk maken. Onderweg serveren wij een heerlijke lunch. Gedurende een rondvaart op het IJsselmeer doen wij vaak Hoorn, Volendam of Urk aan.
Noord-Holland 3-in-1 museumstoomtram.nl.
1320: uur Boottocht van Medemblik naar het Zuiderzeemuseum. Tijdens de vaart wordt een Westfriese broodmaaltijd geserveerd. 1435: uur Bezoek aan het Zuiderzeemuseum. Ruim zes uur plezer, beleven en ontdekken. Bezoek aan het belevesnisvolle station van de Museumstoomtram in Hoorn. Rit in de stoomtram naar Medemblik. Bezoek aan het historische Medemblik. Vaartotcht over het IJsselmeer naar Enkhuizen.
Rondvaarten en dagtochten met Rederij Keur Rederij Keur. Facebook. Twitter. Facebook. Twitter.
Bij Rederij Keur kiest u uit een aantrekkelijk programma aan dagtochten en rondvaarten over de IJssel, door de IJsseldelta, Zwarte water, Ketelmeer, De Wieden of het IJsselmeer. Met een voortreffelijke lunch en/of diner kunt u genieten van een heerlijke dag aan boord, al varend langs prachtige routes en met bezoek aan tal van bezienswaardigheden.

Contacteer ons

rondvaart amsterdam
dagtocht
boottocht rijn
rondvaart rotterdam
boottocht ijsselmeer
boottocht rijn duitsland
rijn boottocht