Resultaten voor boottocht rijn

 
boottocht rijn
Rederij Eureka Voor boottochten op het water en vaartochten.
Wat dacht u van een dagtocht over het IJsselmeer naar Urk, een tocht vanuit Amsterdam naar Spakenburg of een tocht vanuit Arnhem of Deventer naar Duitsland Emmerich, Duisburg, Düsseldorf, Keulen of anders? Ook vaartochten naar België waaronder Gent of Antwerpen behoren tot de mogelijkheden.
boottocht friesland
Dagtochten Gelderland Waterkant.
Dagtochten op de Rijn, Waal en IJssel. Rederij Eureka heeft vier moderne dagpassagiersschepen voor al uw evenementen op het water in België, Nederland en langs de Rijn in Duitsland. De schepen zijn uitgerust voor kleine en grote gezelschappen van 50-1.500 personen en hebben volledige catering aan boord. De schepen zijn rolstoeltoegankelijk en voorzien van klimaatregeling. Eureka biedt verschillende dagtochten aan, onder andere een Grote Rivierentocht, een boottocht naar Emmerich vanaf Arnhem en het Vierdaagse Vuurwerk vanaf Nijmegen.
datingsite
Varen met Rederij Eureka over de Rijn en IJssel langs de Hanzesteden als dagtocht of als cruise Nauticlink.
Dit zesdaagse programma van zondag 17 april t/m vrijdag 22 april is ontwikkeld in het kader van een Europees project, waarbij Duitse en Nederlandse Hanzesteden langs Rijn en IJssel samenwerken. Verspreid over zes dagen varen we van Emmerich naar Neuss en dan stroomafwaarts tot Kampen en weer terug naar Emmerich.
koffiemachine wateraansluiting
Heerlijke bootvaart over de Rijn inclusief zicht op de Lorelei Reizigersbeoordelingen Hebel Linie TripAdvisor.
Heerlijke bootvaart over de Rijn inclusief zicht op de Lorelei. Boottocht van circa 3 uur over de Rijn tot net voorbij de Lorelei. Het was even zoeken naar het juiste aanlegpunt in Boppard en de boot stopt op diverse plaatsen om mensen erop of eraf te laten.
slotenmaker den haag
Boottocht op de Rijn Koblenz citytrip en reisinfo Take-A-Trip.
Boottocht op de Rijn. Om maximaal van de rivier, het landschap en de kastelen van het Rijnland te genieten, kan je opteren voor een boottocht op de rivier. Koblenz is prachtig gelegen tussen Moezel en Rijn, het is dus niet moeilijk om hier een boottocht te versieren.
Boottochten Rhijnauwen, een leuk uitje!
Schrijf de eerste review. Vaar mee vanuit Utrecht of vaar vanaf Theehuis Rhijnauwen over de Krommerijn en vaar door de prachtige bossen van Amelisweerd. Het gebied langs de Kromme Rijn tussen Utrecht en Bunnik is een bekend natuur en stiltegebied.
Stapt u binnenkort aan boord voor een bootreis over de Rijn?
Eeuwenoude kastelen en burchten verheffen zich hoog boven de Rijn en zijn de stille getuigen van een rijke en bewogen geschiedenis. Aangezien de Rijn niet alleen door Duitsland stroomt, kunt u ook een bootreis Rijn maken tot aan Bazel in Zwitserland.
Halfpension aan de Rijn bij Koblenz incl. boottrip.
Smalle paden, steile routes, idyllische wijnbergen, schaduwrijke dalen en steeds maar weer een schitterend uitzicht van boven op de Rijn. Verblijf nu 4 dagen in de prachtige omgeving van de Midden-Rijn. Op basis van halfpension in Hotel Restaurant Jägerhof geniet je van de heerlijke gerechten die het restaurant te bieden heeft. In het arrangement zitten kaartjes voor een boottocht over de Rijn naar St.
Verwenarrangement Well-Fair.
De volgende ochtend vindt er een informatief ochtendprogramma over het langer zelfstandig thuis blijven wonen. Uiteraard kunt u tevens gebruik maken van het treintje richting het dorp. In de avond brengen wij u weer veilig thuis. 2/3-daags verwenarrangement Boottocht de Vecht.
Rondvaart Groene Hart met de boottocht van Varend feesten Partybootrondvaarten, trouwlocatie en bedrijfsuitjes op het water.
De boottocht gaat via de Ringvaart van de Haarlemmermeer langs Oude Wetering over Het Braassemermeer en natuurgebied de Hemmen. Vervolgens komen we terecht in de Woudwetering en varen we langs het dorpje Woubrugge door via de Heimanswetering naar Alphen a/d Rijn.
Vaartocht over de Rijn Rederij Witjes Lobith Gelderland 1 review DagjeWeg.NL.
Stedentrip op het water. Een leuke rondvaart is bijvoorbeeld de Rondvaart op de Rijn en de Waal. De boot vaart over het gezelligste en drukste gedeelte van de Rijn, het gebied bij de Tolkamer. Geniet hier van gezelligheid en van de prachtige natuur!
Boottochten, rondvaart vaartochten Dagvaartochten.nl.
We varen via Lobith over de druk bevaren Rijn naar Emmerich. De Rheinpromenade, het Rijnmuseum, de oude maar ook zeer moderne kerken en het gezellige winkelcentrum zijn een bezoekje meer dan waard. Vertrek Arnhem 10.00 uur, aankomst Emmerich 13.00 uur.

Contacteer ons

rondvaart amsterdam
dagtocht
boottocht rijn
rondvaart rotterdam
boottocht ijsselmeer
boottocht rijn duitsland
rijn boottocht