Resultaten voor boottocht rijn

 
boottocht rijn
Varen Krommerijnpark.
Vanaf half april tot half oktober vaart de Krommerijnder elke zaterdag en zondag om 13.30 uur van Wijk bij Duurstede naar Cothen en terug om, weer of geen weer bij regen zetten we de overkapping op, bezoekers van de regio tot maximaal 12 personen gedurende ongeveer twee uur de prachtige natuur en cultuur langs de oevers van de Kromme Rijn te laten zien.
schilderijrails praxis
Rondvaarten en riviercruises op de Rijn.
Keulen is een stad aan de Rijn en om echt te genieten kun je aan een rondvaart op de rivier maken. Dit is al mogelijk voor minder dan 10 per persoon en zo zie je de stad van een heel andere kant.
afvoer regenpijp
Rondvaart Groene Hart met de boottocht van Varend feesten Partybootrondvaarten, trouwlocatie en bedrijfsuitjes op het water.
De boottocht gaat via de Ringvaart van de Haarlemmermeer langs Oude Wetering over Het Braassemermeer en natuurgebied de Hemmen. Vervolgens komen we terecht in de Woudwetering en varen we langs het dorpje Woubrugge door via de Heimanswetering naar Alphen a/d Rijn.
rol arbeidsdeskundige
Rondvaarten op de Romantische Rijn tussen Koblenz en Bingen.
Er zijn ook dagtochtjes op de Rijn vanuit Keulen en Frankfurt. Voor ongeveer 10 euro vaart u al een uur op de Rijn bij Keulen of bij Frankfurt. Vanuit het centrum van Frankfurt vertrekken boten voor een boottocht naar het Rijndal.
analyse
Rijndal Duitsland Toeristische Informatie Midden Rijn.
Boottocht over de Rijn. Een vaartocht over de Rijn is ongekend populair. Dit blijkt wel uit de vele rondvaartboten die de rivier bevaren. In bijna alle bekende plaatsen langs de Rijn zijn wel opstap mogelijkheden. Een vaartochtje moet u eigenlijk meemaken tijdens uw verblijf in dit gebied.
boottocht
Halfpension aan de Rijn bij Koblenz incl. boottrip.
Op basis van halfpension in Hotel Restaurant Jägerhof geniet je van de heerlijke gerechten die het restaurant te bieden heeft. In het arrangement zitten kaartjes voor een boottocht over de Rijn naar St. Goar en terug. Onderweg kun je uitstappen om de historische Burcht Rheinfels en de te Loreley bezichtigen.
brandstof prijzen
Een gezellig avondje uit op de Heuvelrug of Wijk bij Duurstede.
Rondvaart en boottochten op de Kromme Rijn en Lek. Laat je varen langs de mooiste plekjes. Bekijk de agenda. Prachtige boottochten op de rivieren. De Blauwe Bever. Varen over de Rijn en Lek. Varen over de Kromme Rijn. Wijk bij Duurstede.
boottocht ijsselmeer
Boek online uw riviercruise! Feenstra Rijn Lijn.
Over de Rijn naar het Franse Straatsburg in de Elzas. Met de Statendam naar het statige Straatsburg, mooier kan een reis niet samenvallen. U geniet onderweg van het afwisselende landschap langs de Rijn en doet mooie plaatsen als Andernach en Mainz aan om uiteindelijk Frankrijk binnen te varen.
website checker
Varen met Rederij Eureka over de Rijn en IJssel langs de Hanzesteden als dagtocht of als cruise Nauticlink.
Varen met Rederij Eureka over de Rijn en IJssel langs de Hanzesteden als dagtocht of als cruise. Deventer Rederij Eureka opent het vaarseizoen op 17 april met HANZE vaartochten. Dit zesdaagse programma van zondag 17 april t/m vrijdag 22 april is ontwikkeld in het kader van een Europees project, waarbij Duitse en Nederlandse Hanzesteden langs Rijn en IJssel samenwerken.
slotenmaker rotterdam
Auto Rijndal en de Loreley Duitsland Peter Langhout Reizen.
Als extraatje bij deze reis trakteren we u op een mooie boottocht op de Rijn naar de Loreley. Dit is een ca. 132 meter hoge rots in de Rijn nabij een bocht waar de Rijn smaller en minder diep is.
Rüdesheim am Rhein: Rondvaarten en boottochten in 2019 De populairste activiteiten van Duitsland GetYourGuide.
Vanuit Rüdesheim: boottocht van 15, uur met wijnproeverij. Duur: 15, uur. Je geniet van een mooie boottocht vanuit Rüdesheim en wordt betoverd door de romantiek van de Rijn. Je bewondert de talloze. Duur: 15, uur. Uit Rüdesheim: 2 uur lange Kerst Boottocht op de Rijn.
Kerstmarkt Rijncruise 3 dagen Düsseldorf volpension.
Het schip zal rond 16.00 uur afvaren. Geniet van de prachtige omgeving langs de Rijn aan boord van het gezellige schip. Het schip beschikt over een panoramalounge, restaurant, bar, zonnedek, bibliotheek en een souvenirshop. Lekker ontspannen kunt u in het zwembad, de whirlpool of sauna aan boord.

Contacteer ons

rondvaart amsterdam
dagtocht
boottocht rijn
rondvaart rotterdam
boottocht ijsselmeer
boottocht rijn duitsland
rijn boottocht