Resultaten voor boottocht rijn

 
boottocht rijn
rondvaarten op de Rijn.
1.RONDVAART OP DE RIJN. Rondvaart vanuit Tolkamer op de Rijn tussen Spijk en Millingen.1u.20min. vertrek 14.00 uur en 15.40 uur. 2 april, 6 mei, 21 mei, 17 juni, 15, 28, 29 juli, 4, 26 augustus. 2.RONDVAART OP RIJN EN WAAL.
leren beleggen voor beginners
Boottocht op de Rijn Koblenz Take-A-Trip.
Boottocht op de Rijn. Om maximaal van de rivier, het landschap en de kastelen van het Rijnland te genieten, kan je opteren voor een boottocht op de rivier. Koblenz is prachtig gelegen tussen Moezel en Rijn, het is dus niet moeilijk om hier een boottocht te versieren.
boottocht friesland
KD RijnPas rondvaart op de rivier de Rijn.
Geniet van een dagje varen op de Rijn en de Moezel en kies waar je wilt beginnen bij een van onze 40 vertrekpunten. De KD RijnPas maakt het voor jou mogelijk om een romantische dag in Duitsland door te brengen aan boord van een van de mooie KD-rondvaartboten die op de Rijn en de Moezel varen.
wissellijsten
Dagtochten Gelderland Waterkant.
Dagtochten op de Rijn, Waal en IJssel. Rederij Eureka heeft vier moderne dagpassagiersschepen voor al uw evenementen op het water in Belgiƫ, Nederland en langs de Rijn in Duitsland. De schepen zijn uitgerust voor kleine en grote gezelschappen van 50-1.500 personen en hebben volledige catering aan boord. De schepen zijn rolstoeltoegankelijk en voorzien van klimaatregeling. Eureka biedt verschillende dagtochten aan, onder andere een Grote Rivierentocht, een boottocht naar Emmerich vanaf Arnhem en het Vierdaagse Vuurwerk vanaf Nijmegen.
add
Rondvaarten op de Romantische Rijn tussen Koblenz en Bingen.
De meeste plaatsen aan de Rijn hebben ook een station dus u kunt een boottocht combineren met de trein. Tip: Tijdens het hoogseizoen kunt u voor ongeveer 30 euro een Rhein Pass kopen waarmee u de hele dag gebruik kunt maken van de boten van KD op de Rijn en de Moezel.
goochelaar
Rondvaart over de Kromme Rijn Schuttevaer.
Combinatie Varen, Kunst kijken Theetje drinken. Een kop koffie, cappuccino, espresso of thee met een taartje uit de bakkerij van De Veldkeuken, Museumentree MOA en boottocht over de Kromme Rijn van 2 uur. Minimaal 15 personen, aankomst rond 11.45 uur, afhankelijk beschikbaarheid boot prijs 3550, p.p.
Boottocht over de Vaartse Rijn Schuttevaer.
Home Boottocht over de Vaartse Rijn. Boottocht over de Vaartse Rijn. Vaar 2 uur mee over de Vaartse Rijn. Terug naar zoekresultaat. Foto en video. Een prachtige vaartocht langs mooie bruggen, sluizen, herenhuizen, theekoepeltjes, rijksmonumenten en historische vaarwegen naar Nieuwegein.
Boottochten, rondvaart vaartochten Dagvaartochten.nl.
We varen via Lobith over de druk bevaren Rijn naar Emmerich. De Rheinpromenade, het Rijnmuseum, de oude maar ook zeer moderne kerken en het gezellige winkelcentrum zijn een bezoekje meer dan waard. Vertrek Arnhem 10.00 uur, aankomst Emmerich 13.00 uur.
Rondvaarten en riviercruises op de Rijn.
Keulen is een stad aan de Rijn en om echt te genieten kun je aan een rondvaart op de rivier maken. Dit is al mogelijk voor minder dan 10 per persoon en zo zie je de stad van een heel andere kant.

Contacteer ons

rondvaart amsterdam
dagtocht
boottocht rijn
rondvaart rotterdam
boottocht ijsselmeer
boottocht rijn duitsland
rijn boottocht