Meer resultaten voor rijn boottocht

 
rijn boottocht
Rondvaarten op de Romantische Rijn tussen Koblenz en Bingen.
De meeste plaatsen aan de Rijn hebben ook een station dus u kunt een boottocht combineren met de trein. Tip: Tijdens het hoogseizoen kunt u voor ongeveer 30 euro een Rhein Pass kopen waarmee u de hele dag gebruik kunt maken van de boten van KD op de Rijn en de Moezel.
boottocht friesland
Boottocht op de Rijn Koblenz Take-A-Trip.
Boottocht op de Rijn. Om maximaal van de rivier, het landschap en de kastelen van het Rijnland te genieten, kan je opteren voor een boottocht op de rivier. Koblenz is prachtig gelegen tussen Moezel en Rijn, het is dus niet moeilijk om hier een boottocht te versieren.
rieten boodschappentas met rits
Rondvaart, feest op de boot, boot huren in Alphen a/d Rijn Van der Valk Avifauna.
Gondelvaart Alphen aan den Rijn. Stap aan boord van één van onze feestelijk verlichte boten tijdens dit populaire Alphense evenement en geniet van een heerlijk buffet en onbeperkt drankjes. Dinsdag 18 september. Gouda bij Kaarslicht. Vaar mee naar de bekende Goudse Kaarsjesavond op vrijdag 14 december. Aan boord geniet u van een winters buffet. Dagtocht per boot Den Haag zomervakantie. Kom met de boot naar Vogelpark Avifauna! De schepen van Rederij Avifauna halen u op voor een leuk dagje uit! Opstappen kan in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorschoten en Leiden. Van 31 juli t/m 24 augustus. Dagtocht per boot Woerden zomervakantie. Maak een boottocht naar Vogelpark Avifauna!
combi oven magnetron
Rondvaarten en riviercruises op de Rijn.
Keulen is een stad aan de Rijn en om echt te genieten kun je aan een rondvaart op de rivier maken. Dit is al mogelijk voor minder dan 10 per persoon en zo zie je de stad van een heel andere kant.
optrekkend vocht buitenmuur
rondvaarten op de Rijn.
1.RONDVAART OP DE RIJN. Rondvaart vanuit Tolkamer op de Rijn tussen Spijk en Millingen.1u.20min. vertrek 14.00 uur en 15.40 uur. 2 april, 6 mei, 21 mei, 17 juni, 15, 28, 29 juli, 4, 26 augustus. 2.RONDVAART OP RIJN EN WAAL.
snoerloze stofzuigers
Dagtochten Gelderland Waterkant.
Dagtochten op de Rijn, Waal en IJssel. Rederij Eureka heeft vier moderne dagpassagiersschepen voor al uw evenementen op het water in België, Nederland en langs de Rijn in Duitsland. De schepen zijn uitgerust voor kleine en grote gezelschappen van 50-1.500 personen en hebben volledige catering aan boord. De schepen zijn rolstoeltoegankelijk en voorzien van klimaatregeling. Eureka biedt verschillende dagtochten aan, onder andere een Grote Rivierentocht, een boottocht naar Emmerich vanaf Arnhem en het Vierdaagse Vuurwerk vanaf Nijmegen.
Boottocht over de Vaartse Rijn Schuttevaer.
Home Boottocht over de Vaartse Rijn. Boottocht over de Vaartse Rijn. Vaar 2 uur mee over de Vaartse Rijn. Terug naar zoekresultaat. Foto en video. Een prachtige vaartocht langs mooie bruggen, sluizen, herenhuizen, theekoepeltjes, rijksmonumenten en historische vaarwegen naar Nieuwegein.
schitterended boottocht over de rijn van Rudesheim naar St Goarshausen en terug Reizigersbeoordelingen Bingen-Rudesheimer Boat Connection TripAdvisor.
schitterended boottocht over de rijn van Rudesheim naar St Goarshausen en terug. Senioren betalen slecht 14 euro voor een ruim 6 uur durende tocht over de rijn. Voordat je terug reist kun je danwel in St. Goar danwel in St Goarshausen een uurtje vertoeven.
KD RijnPas rondvaart op de rivier de Rijn.
Geniet van een dagje varen op de Rijn en de Moezel en kies waar je wilt beginnen bij een van onze 40 vertrekpunten. De KD RijnPas maakt het voor jou mogelijk om een romantische dag in Duitsland door te brengen aan boord van een van de mooie KD-rondvaartboten die op de Rijn en de Moezel varen.

Contacteer ons

rondvaart amsterdam
dagtocht
boottocht rijn
rondvaart rotterdam
boottocht ijsselmeer
boottocht rijn duitsland
rijn boottocht