Meer resultaten voor rondvaart rotterdam

 
rondvaart rotterdam
Rondvaart Europoort Rotterdam Info toeristische info / VVV.
In het hele havengebied kan afgemeerd worden. Rondvaart Europoort ligt vlakbij Hoek van Holland bij de Maeslantkering, op zon 25 minuten rijden vanaf Rotterdam. Treinreizigers kunnen op aanvraag gebruik maken van de pendeldienst tussen Hoek van Holland treinstation en Maeslantkering.
wasmachine
Rondvaart Rotterdam City Rotterdam Stadsgids.
Vervoer in Rotterdam. Vervoer naar Rotterdam. Rondvaart in Rotterdam. Rondvaart in Rotterdam CityR 2018-01-20T2327520000.: De wereldberoemde Rotterdamse haven en de indrukwekkende skyline van Rotterdam maken vanaf het water nog meer indruk. Hieronder presenteren we verschillende rondvaarten voor sightseeing vanaf het water.
elektrische sigaret
Rondvaart Rotterdam DagjeWeg.NL.
Rotterdam Rondvaart 9. Splashtours Varen door Rotterdam. open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag soms geopend op dinsdag. ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND Wat begint als een gewone rondrit in een bus eindigt bij Splashtours Rotterdam in het water! De bus duikt zomaar de Maas in en blijkt opeens een echte boot.
Rotterdam
Rondvaart door de containerhavens van Rotterdam Rederij Spido.
Middenin het drukke verkeer van binnenvaart en zeeschepen beleeft u een bijzondere rondvaart door één van de grootste zeehavens ter wereld. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Tot slot vaart u langs het stoomschip Rotterdam, het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.
rib boot
Rondvaart Rotterdam Dagtocht vanuit De Biesbosch.
Dagindeling rondvaart Rotterdam. U stapt in Drimmelen aan boord van de Zilvermeeuw voor een rondvaart naar Rotterdam. De trossen worden losgegooid waarna de reis over het water zal beginnen terwijl u geniet van koffie met appeltaart. Deze dagtocht gaat dwars door de Biesbosch richting Rotterdam via Merwede Noord en Nieuwe Maas.
Rotterdam
Vaararrangementen in Rotterdam vanaf 1250, Maasstadevents.nl.
Walking and Floating Brunch Rotterdam. BTW Vanaf 12 personen dash; 4 uur en 30 minuten. Flaneren met een professionele gids in het prachtige centrum van Rotterdam, lekker eten en een gezellige rondvaart: dat is de Walking and Floating Brunch van Maasstad Events.
Rotterdam
Boot.
Bij slechte weersomstandigheden of in andere uitzonderlijke gevallen kan een rondvaart geannuleerd worden. Personen die voor hun mobiliteit afhankelijk zijn van hulpmiddelen kunnen in overleg met de baliemedewerker deelnemen aan de FutureLand Ferry. De veiligheid van de passagiers moet in alle gevallen gewaarborgd zijn. Maasvlakte 2 is een project van Havenbedrijf Rotterdam N.V.
Rotterdam
Rondje Rotterdam Rederij Spido.
Winkelen in Rotterdam. Lekker hapje eten, drinken en meer. Uitgaan in Rotterdam. Vind hier uw antwoord. Meest gestelde vragen. En volg ons op.: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Aanrader voor Kinderen. 2018 Spido Website ontwikkeling BLiS Digital Agency Boerenjongens.
Rotterdam
Boottochten Puur Rotterdam.
Dan is deze rondvaart echt iets voor u! Gedurende de rondvaart ziet u het indrukwekkende Rotterdamse havengebied en de rauwe Europoort. U en uw gasten komen ogen tekort! vanaf 10 personen. vanaf 2250, p.p. Ja, ook in Rotterdam kunt u smartlappen zingen!
Rotterdam
Rondvaart door de Rotterdamse haven met Spido.
Maritiem Museum Rotterdam met kinderen Villa Zebra: kunst voor en door kinderen Kids Marina in Rotterdam: zelf met een bootje varen in de havenstad Citytrip met kinderen: tijd voor een rondvaart Biesbosch MuseumEiland en rondvaart met kinderen In de winter naar Madurodam met kinderen Den Haag: Escher in het Paleis met kinderen Belasting en Douane Museum: leuker kunnen we het niet maken.
Rotterdam
Boottochten in Rotterdam: bekijk de 5 boottochten en watersporten in Rotterdam TripAdvisor.
Last minute Rotterdam. Luxehotels in Rotterdam. De beste familiehotels in Rotterdam. Zakenhotels in Rotterdam. Romantische hotels in Rotterdam. Eco-hotels in Rotterdam. Hotels die de beste waar voor je geld bieden in Rotterdam. 5-sterren Hotels in Rotterdam. 4-sterren Hotels in Rotterdam.
Rotterdam
Spido Rotterdam Openingsuren, prijzen, tijden.
Jaarlijks maken 500.000 bezoekers een rondvaart door de havens en daardoor is Spido een begrip voor Rotterdam en omstreken. De hypermoderne schepen van de Spido nemen je mee op een rondvaart door de imposante haven van Rotterdam, één van de grootste havens ter wereld.

Contacteer ons

rondvaart amsterdam
dagtocht
boottocht rijn
rondvaart rotterdam
boottocht ijsselmeer
boottocht rijn duitsland
rijn boottocht