Resultaten voor dagtocht boot ijsselmeer

 
dagtocht boot ijsselmeer
Zeiltochten.nl.
prijs vanaf: 1.770-2.070. stevenaak Egberdina Hoorn IJsselmeer, Markermeer. Afvaarthavens: Hoorn, Enkhuizen, Volendam, Monnickendam, Lelystad, Muiden. Op de Egberdina kan je sportief zeilen met alle comfort. Wij bieden een fantastische verzorging van uw dagtocht. Klassiek ingericht voor feestelijke en zakelijke zeiltochten.
koffiemachine
Ebenhaezer Sailing Zeilen op: Waddenzee, IJsselmeer, Friesland.
Op zaterdag ochtend vertrekken we en gaan we zeilend over het IJsselmeer naar Stavoren. Bij Stavoren gaan we door de sluis en zeilen we over de Friesche binnenwateren naar het Heegermeer. Aan het eind van de middag komt de waterski boot langszij en begint het waterskien. U heeft dan 3 uur de tijd om te waterskien. Op zondag varen we weer terug naar Lemmer waar u aan het eind van de middag van boord gaat. U krijgt een wetsuit in bruikleen en ervaring met waterskien is niet nodig. Prijs vanaf 1790 inclusief waterskien. Voorjaar specials maart en april. vanuit Heeg of Sneek. Voor groepen die niet een heel weekend weg kunnen/willen maar toch een nachtje in Friesland willen zijn, is er de dagtocht.
kosten animatiefilmpje
Dagtocht Lemmer Rondvaardij Princenhof.
Dagtocht Woudagemaal Lemmer 1. Vanuit Earnewâld, gelegen in het Nationaal Park De Alde Feanen varen we langs het dorpje Grou over het Sneekermeer, richting het Koevordermeer om via de Brekken het pittoreske plaatsje Lemmer binnen te varen.We varen dan door het oude centrum en de historische schutsluis het IJsselmeer op, om aan de buitenzijde van het Woudagemaal aan te meren om 15.00 uur.
zeiltocht
Rondvaarten en dagtochten met Rederij Keur Rederij Keur. Facebook. Twitter. Facebook. Twitter.
High tea arrangement. Dagtocht met Diner. Varen met uitgebreide lunch. Home Rondvaarten en dagtochten. Rondvaarten en dagtochten. Voor onze dagtochten verwijzen wij u door naar het dagtochten deel van onze rederij: Jan Plezier. Even een lekker dagje varen over de IJssel? Een dagje uit in Overijssel wordt compleet met een mooie rondvaart aan boord van onze rederijen. Bij Rederij Keur kiest u uit een aantrekkelijk programma aan dagtochten en rondvaarten over de IJssel, door de IJsseldelta, Zwarte water, Ketelmeer, De Wieden of het IJsselmeer.
randmeer zeilboot
Dagtocht zeilen op de Friese meren? Waterrecreatie Syperda.
Te huur met of zonder schipper. Vakantiewoningen deels direct aan het water gelegen met eigen aanlegsteiger voor uw gehuurde open boot. Een heerlijke dag zeilen in Friesland kan al vanaf 35, p.p. Prijs is incl. btw en is gebaseerd op een dagtocht zeilen op een werkdag, met een kuip skutsje geschikt voor maximaal 15 personen.
Yachtcharter Ijsselmeer
Zeiltochten met een zeiljacht, skutsje, klipper of lemsteraak op de Waddenzee, op de Noordzee en op het IJsselmeer.
Op deze de topzeilschoener Fortuna kunnen maximaal 50 passagiers voor een dagtocht meevaren. Bij een overnachting kunnen er 28 passagiers mee. Meevaren op een klipper. Klippers zijn snelle slanke zeilschepen met twee of drie masten en veel zeilen. De meeste klippers in Nederland zijn platbodems en kunnen dus droogvallen op de Wadden. In de haven van Enkhuizen liggen de klippers Vriendschap, Strijd, Mon Desir en Novel. U kunt op deze klippers meevaren op zeilreizen en dagtochten op het IJsselmeer en de Waddenzee.
Klipper zeilen op het Markermeer of IJsselmeer Uit-Zeilen.
Middag tocht klipper zeilen. Zeilen op het IJsselmeer of Markermeer met 6 tot 120 personen per schip. Bekijk dit arrangement. Dagtocht zeilen op een klipper. Dagtocht zeilen op een groot schip aangevuld met extra activiteiten. Bekijk dit arrangement. Zeilen en vergaderen met het bedrijf.
Onze dagtochten vanuit Meppel / Zwolle Jan Plezier Geniet van de mooiste dagtochten op de Nederlandse rivieren!
Dagtocht Urk vanuit Meppel. Vanuit Meppel gaan wij het Meppelerdiep op naar Zwartsluis, daarna via het Zwarte water, Genemuiden en over het Zwarte meer, langs Ramsdiep en Schokkerhaven naar het Ketelmeer. Als we de Ketelbrug zijn gepasseerd, zullen we het laatste stuk over het IJsselmeer naar Urk varen alwaar u de gelegenheid krijgt om een bezoek te brengen aan Urk.
zeilen IJsselmeerdag, dagtocht, weekend zeilen, zeilschip huren vanuit Enkhuizen, bedrijfsuitje, met vrienden of familie familieuitjepersoneelsuitje, over de wadden of het Markermeer of IJsselmeer tij
Wij nemen u graag mee op een mooie reis langs de kusten van het IJsselmeer en de eilanden in de Waddenzee. U doet onvergetelijke indrukken op aan boord van de Bree Sant. Langs het IJsselmeer vindt u mooie karakteristieke havens, oude VOC-steden, voormalige Hanzesteden en vissersdorpen.
BotenverhuurinFriesland.nl.
U kunt ook zelf een dagtocht op het IJsselmeer of een dagtocht op de Waddenzee maken door zelf een dag met uw familie of vrienden een zeiljacht te huren en zo een onbezorgde dagtocht langs de mooiste plekjes van het IJsselmeer te maken. Een platbodem-schip is hiervoor een uitstekende oplossing. platbodem is van vroeger uit ook bewust aangebracht om bij afnemend water stabiel te liggen tijdens het droogvallen. FotoHeech: by de Mar. Bediening sluizen en bruggen. De Elfstedenroute varen. De voorrangsregels op het water. Eerste keer varen met een motorboot. Hoe werkt het financieren van een boot?
Zeilen, Zeilboot en zeiltocht IJsselmeer en Markermeer EnkhuizenBoeit.nl.
Dus of het nu gaat om het huren van een boot of het volgen van zeillessen, technische assistentie omdat de kachel, motor of stuurautomaat van uw boot het begeven heeft of wanneer u op zoek bent naar een andere boot: in Enkhuizen bent u aan het juiste adres!
Dagtocht zeilen op het IJsselmeer of de Waddenzee.
Zeil naar Hoorn en stap op de step Enkhuizen Hoorn Enkhuizen Vanaf 109.00 per persoon Lees meer. Verken West Friesland per schip en solex Waar" de golfjes kabb'len' langs het Ijsselmeer, hurken achter dijken vele dorpjes neer. Vanaf 129.00 Lees meer.

Contacteer ons

rondvaart ijsselmeer enkhuizen
rondvaart nijmegen waal
nijmegen rondvaart
dagtocht boot ijsselmeer
rondvaart waal nijmegen
rondvaart haarlem aanbieding
rondvaart in amersfoort
rondvaart amersfoort krommestraat
rondvaart amersfoort reserveren
rondvaart op het ijsselmeer