Zoeken naar dagtocht boot ijsselmeer

 
dagtocht boot ijsselmeer
Zeilboot verhuur direct aan het IJsselmeer Kaaphoorn Charters.
Of het nu een grote of een kleine zeilboot is, het IJsselmeer heeft voor ieder wat wils! Met een zeilboot op het IJsselmeer beleeft u de ultieme vrijheid. Of het nu een dagtochtje is in een Bavaria B/One of een lange vaarvakantie in een grote Bavaria 50 Cruiser, varen op het IJsselmeer doet u in een boot van Kaaphoorn Charters zeilboot-verhuur!
randmeer zeilboot
Hoorn zeilen en zeilreizen op traditionele zeilschepen. ZeilendeSchepen.nl.
De combinatie van het ruime water en historische havenplaatsjes maken het IJsselmeer tot ideaal vaarwater voor een kortere of langere zeiltocht. Via zeilendeschepen.nl kun je een heel schip met schipper en matroos huren zodat je bijvoorbeeld met je familie, collega's' of vrienden een dagtocht of meerdaagse zeilreis kunt maken.
zeilen ijsselmeer dagtocht
Varen op het IJsselmeer Rederij de Nederlanden.
Trouwen op de Amsterdamse grachten. Varen op het IJsselmeer en omgeving. Durgerdam, Monnickendam en Volendam worden vooral gekenmerkt door de karakteristieke huisjes. Alleen al daarom is varen op het IJsselmeer aantrekkelijk als dagtocht per boot. De inwoners hielden zich vooral bezig met de visvangst en landbouw.
hangmat voor baby
Onze dagtochten vanuit Meppel / Zwolle Jan Plezier Geniet van de mooiste dagtochten op de Nederlandse rivieren!
Dagtocht Urk vanuit Meppel. Vanuit Meppel gaan wij het Meppelerdiep op naar Zwartsluis, daarna via het Zwarte water, Genemuiden en over het Zwarte meer, langs Ramsdiep en Schokkerhaven naar het Ketelmeer. Als we de Ketelbrug zijn gepasseerd, zullen we het laatste stuk over het IJsselmeer naar Urk varen alwaar u de gelegenheid krijgt om een bezoek te brengen aan Urk.
stofzuiger
Veerboot Enkhuizen Stavoren.
Met het comfortabele salonschip BEP" GLASIUS" over het IJsselmeer. In Stavoren en Enkhuizen kunt u direct na de overtocht op de trein stappen, of met de boot vanuit Stavoren een dag naar het prachtige Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, waar direct bij het museum wordt aangelegd.
lto3
Boottochten, rondvaart vaartochten Dagvaartochten.nl.
Monster eens aan op een van onze schepen, het zal u aan niets ontbreken. Vanaf pinksteren tot eind augustus kunt u van wal steken. Wat dacht u van een dagtocht over het IJsselmeer vanuit Amsterdam of een tocht vanuit Arnhem of Deventer naar Duitsland?
magnesium
BotenverhuurinFriesland.nl.
U kunt ook zelf een dagtocht op het IJsselmeer of een dagtocht op de Waddenzee maken door zelf een dag met uw familie of vrienden een zeiljacht te huren en zo een onbezorgde dagtocht langs de mooiste plekjes van het IJsselmeer te maken. Een platbodem-schip is hiervoor een uitstekende oplossing. platbodem is van vroeger uit ook bewust aangebracht om bij afnemend water stabiel te liggen tijdens het droogvallen. FotoHeech: by de Mar. Bediening sluizen en bruggen. De Elfstedenroute varen. De voorrangsregels op het water. Eerste keer varen met een motorboot. Hoe werkt het financieren van een boot?
Zeilen op het IJsselmeer, bedrijfsuitje zeilen uit Volendam, Monnickendam.
Zeilen op het IJsselmeer. Bedrijfsuitje zeilen en verjaardagsfeest op het water. Een spetterend teamuitje zeilen met heerlijke BBQ, een hele dag het water op als bedrijfsuitje zeilen of een onvergetelijke verjaardag of jubileum vieren op ons zeilschip vanuit Monnickendam, Marken of Volendam.
Egasail Zeilen op het IJsselmeer, de Gouwzee of de Wadden. Egasail Zeilen op het IJsselmeer, de Gouwzee of de Wadden.
Wij verzorgen lekker eten. terwijl jij ontspant tijdens een mooie dagtocht! Zeilen met een authentiek schip uit 1892? Ontdek de prachtige Orion! Zeilen met de Orion. Beleef het zeilen in Nederland en geniet van wind, water, lucht en rust. Aan boord van stoere zeetjalk de Orion, bouwjaar 1892, geniet van je van ouderwets zeilen met alle comfort en luxe van de moderne tijd. De gezellige binnenhaven in het oude stadscentrum van Monnickendam is de thuishaven van Orion. Monnickendam ligt slechts tien kilometer ten noorden van Amsterdam en van hieruit zeilen we het IJsselmeer op.
Zeilen IJsselmeer, Waddenzee, Markermeer Zeilvloot Monnickendam.
De historische schepen van Zeilvloot Monnickendam hebben hun thuishaven in de pittoreske binnenhaven van Monnickendam in de gemeente Waterland. Vanuit deze haven maken de schepen prachtige zeiltochten langs de vele havenplaatsen aan het IJsselmeer en Markermeer, varen ze op de Waddenzee en maken ze lange zeiltochten naar verdere bestemmingen.
Dagtocht Lemmer Rondvaardij Princenhof.
Dagtocht Woudagemaal Lemmer 1. Vanuit Earnewâld, gelegen in het Nationaal Park De Alde Feanen varen we langs het dorpje Grou over het Sneekermeer, richting het Koevordermeer om via de Brekken het pittoreske plaatsje Lemmer binnen te varen.We varen dan door het oude centrum en de historische schutsluis het IJsselmeer op, om aan de buitenzijde van het Woudagemaal aan te meren om 15.00 uur.

Een Lemsteraak huren voor een dagtocht, weekend of zeilvakantie. De Zeebeer" is een Lemsteraak gebouwd volgens dezelfde gracieuze lijnen als het koninklijke jacht" De Groene Draeck. Het ontwerp van de Lemsteraak is gebaseerd op de traditionele Hollandse platbodem, die in het begin van deze eeuw als vissersboot werd gebruikt.

Contacteer ons

rondvaart ijsselmeer enkhuizen
rondvaart nijmegen waal
nijmegen rondvaart
dagtocht boot ijsselmeer
rondvaart waal nijmegen
rondvaart haarlem aanbieding
rondvaart in amersfoort
rondvaart amersfoort krommestraat
rondvaart amersfoort reserveren
rondvaart op het ijsselmeer