Zoeken naar rondvaart ijsselmeer enkhuizen

 
rondvaart ijsselmeer enkhuizen
Rondvaart Watertaxi Hoorn. Rondvaart Watertaxi Hoorn.
Home / Rondvaart. De haven van Hoorn met haar karakteristieke en bekende hoofdtoren ademt in al haar facetten geschiedenis uit. De haven met een groots VOC-verleden brengt u al snel terug in vroeger tijden. De Gouden eeuw, de vele VOC-schepen die naar Indië voeren, de walvisvaart, de scheepsjongens van Bontekoe. De haven van Hoorn zit vol met prachtige verhalen, of anders gezegd: de haven van Hoorn is een goed verhaal. Met Watertaxi Hoorn krijgt u de unieke mogelijkheid om al dit moois te beleven vanaf het water. Een ervaren schipper gidst u in een uur door de geschiedenis van de haven en brengt u in de vele havens en grachten die Hoorn rijk is. De misschien wel mooiste haven van het IJsselmeer herbergt vele verschillende havens, elk met hun eigen verhaal.
SEO Marketing
Eilandhopper Zeilende dienstregeling over het Wad. add. amenities. bike. breakfast. calendar. check. chevron-down. combined-trip. delete. dinner. dropdown. euro. eye. facebook. flag. harbor. indicator
Onze rondreis over het IJsselmeer en langs de waddeneilanden begint elke zaterdag in Amsterdam en Lauwersoog. Met het eilandhoppen komen we in Enkhuizen, Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog, Lauwersoog, Stavoren en Lelystad. Naast de dienstregeling tussen de afvaarthavens, zijn er ook diverse rondvaarten vanaf de waddeneilanden.
vloerwisser
Rondvaart Ijsselmeer Partyvaart Harlingen.
Wilt u met uw bedrijf of uw club vrienden of familie een feestje vieren dan is het zeker leuk om met de Regina Andrea een rondvaart te maken over het Ijsselmeer. Een leuke rondvaart over het Ijsselmeer, met een hapje en en drankje, Het kazemattenmuseum bezoeken of even rondwandelen in de vissersplaatsen Makkum, Enkhuizen, of naar Hoorn.
zeiltocht
Zeilen vanuit Muiden over het IJsselmeer. ZeilendeSchepen.nl.
Vanuit Enkhuizen, gelegen aan het IJsselmeer, kunt u een prachtige zeiltocht voor één of meerdere dagen boeken. De schepen kunnen langs verschillende IJsselmeerstadjes en richting de Waddeneilanden varen, waardoor u het historische karakter optimaal ervaart. Een onvergetelijke zeilvakantie is maar een paar klikken bij u vandaan.
Yachtcharter Ijsselmeer
Rondvaart Lemmer Rondvaartbedrijf van Dijk.
Tel: 31 610 97 00 99. 0 Shopping Cart. Trossen los tocht. Gezelschappen meer dan 15 pers. Rondvaart bezoek Scheepvaartmuseum. Rondvaart bezoek Weduwe Joustra. Boerengolf dag arrangement. Exclusiviteit op maat. Arrangement Trossen los. Senioren dag arrangement. Party on the lake.
Rondvaart Enkhuizen, Enkhuizen op zijn mooist!
Welkom bij Rondvaart Enkhuizen. Neem plaats in onze robuuste sloep en laat u varen door de Boerenhoek en langs de stadswallen. Enkhuizen bestaat uit twee delen: De Vissershoek en de Boerenhoek. Beide delen hebben tenminste één ding gemeen: Water. Voor de Vissershoek is dat het IJsselmeer, voor de Boerenhoek zijn het de sloten, grachten en vaarten die de stadsboerderijen verbonden met hun landerijen in de polder.
home.
Varen op een van de mooiste zeilschepen van Nederland: De Stedemaeght. Deze bark met zijn drie imposante masten, indrukwekkende zeiloppervlak en schitterende tuigage maakt zeilen op het IJsselmeer tot een onvergetelijke ervaring. U kunt in een stijlvolle ambiance een rondvaart of zeiltocht maken op het IJsselmeer.
Boottochten Enkhuizen.
Met een klein gezelschap het IJsselmeer verkennen op een kajuitmotorjacht vanaf Enkhuizen tijdens de VIP boottocht. Aantal personen: Vanaf 8 personen. Enkhuizen Events zeiltocht Enkhuizen VIP dagtocht. Unieke boottocht vanaf Enkhuizen op een zeilschip van de bruine vloot. Duur: 7 uur.
Westfriesland.nl Toerisme.
Het is een ideaal gebied om met de fiets of per auto te verkennen, maar ook wandelend of varend kunt u genieten van het weidse landschap, de molens en de authentieke stolpboerderijen. Westfriesland kent veel fraaie lintdorpen, mooie stadjes, recreatievoorzieningen en natuurschoon en is rijk aan musea en leuke attracties.
Veerdienst Stavoren-Enkhuizen Stavoren Welkom in Stavoren.
You can enjoy the beautiful IJsselmeer from the sun deck or in the two lounges or in the Panorama bar. Tickets are available at the TIP tourist office near the railway station. Mit der Fähre Bep Glasius übers IJsselmeer für ein Tagesausflug und besuchen Sie das historische Städtchen Enkhuizen und das berühmte Zuiderzeemuseum.
Boottocht IJsselmeer Muiden Maritiem.
Pittoreske havenplaatsjes die nog de sfeer van weleer uitademen zijn vrijwel overal rondom het IJsselmeer en Markermeer te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Muiden met haar monding van de Vecht en het Muiderslot, Enkhuizen met de Drommedaris, Volendam met zijn toeristische dijk en Marken met zijn karakteristieke huizen.
Door ons aanbevolen!
Fietsen huren en erop uit langs de IJsselmeerdijk of door de streek. Steek het IJsselmeer over naar Friesland met de veerboot Enkhuizen-Stavoren. Zuiderzeemuseum Enkhuizen; het buitenmuseum een echte aanrader, ook met kinderen! de Westfriese waterweken; e en bruisend evenement met een scala aan evenementen voor jong en oud. In, aan en op het water. Stadswandeling met een gids van de Vereniging Oud Enkhuizen; in de zomer elke woensdagavond een wandeling. Rondvaart Enkhuizen; door de stadsgrachten, ook in combinatie met een arrangement.

Contacteer ons

rondvaart ijsselmeer enkhuizen
rondvaart nijmegen waal
nijmegen rondvaart
dagtocht boot ijsselmeer
rondvaart waal nijmegen
rondvaart haarlem aanbieding
rondvaart in amersfoort
rondvaart amersfoort krommestraat
rondvaart amersfoort reserveren
rondvaart op het ijsselmeer