Zoeken naar rondvaart op het ijsselmeer

 
rondvaart op het ijsselmeer
Rondvaart Kampen Jan Plezier voor de mooiste dagtochten.
Groepsarrangement met de Organza of Nirvana vanuit Zwolle. Met Jan Plezier kunt u genieten van de mooiste Rondvaarten op de Nederlandse rivieren! In de maanden juli en augustus varen de cruiseschepen Organza en Nirvana vrijwel dagelijks over de IJssel, Oude IJssel, het IJsselmeer en de randmeren.
Artist
Vuurtoreneiland.
In de koudere maanden wordt er gegeten in het winterrestaurant, en zoeken we intimiteit en warmte op, met een haardvuur en een deken. Het table dhôte menu wordt bereid met regionale producten, ouderwetse ambachtelijke technieken en wordt volledig op open vuur bereid.
indesit caa55
Boottocht IJsselmeer. Huur uw eigen boot NAUPAR.
Stippel samen met de ervaren schipper een mooie route uit over het IJsselmeer en geniet onder het genot van een lekker hapje en/of drankje van de vele vergezichten. Ongetwijfeld een heerlijke dag of misschien zelfs wel dagen! Eten en drinken op het water.
zeiltocht
Rondvaart IJsselmeer Catharina van Mijdrecht.
Zo kun je tijdens de rondvaart op het IJsselmeer gewoon gebruik maken van de sanitaire voorzieningen die op ons schip zijn aangebracht. Het IJsselmeer is klein genoeg om het tijdens een rondvaart makkelijk over te steken en groot genoeg om u daadwerkelijk op zee te wanen.
Yachtcharter Ijsselmeer
Info over de IJssel Visit Hanzesteden.
De rivier takt bij Westervoort de IJsselkop ten oosten van Arnhem af van de Rijn en stroomt in noordoostelijke en later in noordelijke richting naar het Ketelmeer respectievelijk het IJsselmeer. Tip je vrienden. We hadden nogal moeite, om in 1915 een rustig stukje Nederland te vinden, waar we ongehinderd konden wandelen en tekenen. Op menige plaats vreesden we belemmerd te worden door de mobilisatie en wat daar al zo mee samenhangt.
Rondvaarten en dagtochten met Rederij Keur Rederij Keur. Facebook. Twitter. Facebook. Twitter.
Even een lekker dagje varen over de IJssel? Een dagje uit in Overijssel wordt compleet met een mooie rondvaart aan boord van onze rederijen. Bij Rederij Keur kiest u uit een aantrekkelijk programma aan dagtochten en rondvaarten over de IJssel, door de IJsseldelta, Zwarte water, Ketelmeer, De Wieden of het IJsselmeer. Met een voortreffelijke lunch en/of diner kunt u genieten van een heerlijke dag aan boord, al varend langs prachtige routes en met bezoek aan tal van bezienswaardigheden. Wij bieden verschillende arrangementen aan. Bekijk ons aanbod van dag tot dag.: Voor alle dagtochten is het noodzakelijk om vooraf te reserveren. U betaalt bij aankomst aan boord. Houdt u er rekening mee dat u aan boord niet kunt pinnen? Huisdieren zijn aan boord niet toegestaan. Alle tarieven zijn per persoon. Kinderen t/m 4 jaar varen gratis mee. Kinderen 5 t/m 12 jaar krijgen 30% korting. De vertrekhavens zijn normaal gesproken Zwolle, Kampen en Hattem. Meer informatie over de vertrekhavens vindt u hier.: 7414 KB Deventer. 038 423 30 33. 085 046 60 95. Met de Rederij Keur Kadobon kunt u iemand verrassen op een onvergetelijke ervaring!
ZEIL MEE NAAR VOLENDAM Zeiltocht over het IJsselmeer met bezoek aan Volendam.
Maandag t/m zondag. Zeil mee over het IJsselmeer en bezoek Volendam. Beleef een bijzondere dag uit op een oude driemastbark, vaar over het IJsselmeer en geniet van een heerlijke lunch. Je brengt een bezoek aan het schilderachtige Volendam, met zijn kenmerkende huisjes en prachtige uitzichten.
Rondvaart overzicht van rondvaarten DagjeWeg.NL.
open op zondag en zaterdag soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Verken Hollands Venetië met een prachtige rondvaart. GIETHOORN, OVERIJSSEL Verken de waterwegen van het nostalgische Giethoorn met een rondvaartboot, in een punter of in een fluisterbootje.
Rondvaarten en Zeiltochten Lemmer VVV Waterland van Friesland.
Gedurende een tocht van twee uur op het IJsselmeer kun je ervaren hoe de vissers vroeger hun geld probeerden te verdienen. Net even iets anders dan een rondvaart is de mogelijkheid van een zeiltocht vanuit Lemmer. Ook daarbinnen zijn weer meerdere mogelijkheden kleinschalige zeiltochten op een modern zeilschip waarbij je door de bemanning wordt vertroeteld.
Zeil mee: Boottocht op het IJsselmeer! Catharina V. Mijdrecht Catharina van Mijdrecht.
Aan de verschillende kusten zijn authentieke havenstadjes te bezichtigen.Havenplaatsen rondom het IJsselmeer. Het IJsselmeer bevat meerdere havenplaatsen. Dit betekent dat een rondvaart of boottocht op het IJsselmeer vanuit verschillende kustplaatsen gemaakt kan worden. Harlingen, Lelystad, Hoorn of Enkhuizen zijn enkele bekende havenplaatsen.
Rondvaartbedrijf van Dijk Lemmer Friesland Holland.
Friesland Holland en derde partijen verzamelen via cookies informatie over uw bezoek aan deze website en over uw persoonlijke interesses, onder meer om aanbiedingen aan te passen aan uw interesses. Door op Verberg" deze melding" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Rondvaart Watertaxi Hoorn. Rondvaart Watertaxi Hoorn.
Feitelijk de eerste haven van Hoorn, die zich nog steeds bevindt op de plek waar ooit een kreekje in het moerassige buitengebied van de stad de eerste boten naar Hoorn bracht. Het IJsselmeer wordt natuurlijk niet vergeten. Sinds kort is Hoorn een nieuwe haven rijker. Marina Kaap Hoorn, vernoemd naar Kaap Hoorn, de zuidelijkste punt van Chili die voor het eerst werd gerond door twee boten die waren vertrokken uit Hoorn, is het domein van de durfsport. Outdoor-activiteiten op en om het water worden vanuit deze haven georganiseerd. Met brasserie Oranje Buiten kent de haven een heerlijke plek om te genieten van water, rust en een hapje en een drankje. Een hapje en een drankje kan ook worden genuttigd aan boord van de schepen van de Watertaxi. U kunt de catering eenvoudig bij uw rondvaart boeken.

Contacteer ons

rondvaart ijsselmeer enkhuizen
rondvaart nijmegen waal
nijmegen rondvaart
dagtocht boot ijsselmeer
rondvaart waal nijmegen
rondvaart haarlem aanbieding
rondvaart in amersfoort
rondvaart amersfoort krommestraat
rondvaart amersfoort reserveren
rondvaart op het ijsselmeer