Meer resultaten voor rondvaart op het ijsselmeer

 
rondvaart op het ijsselmeer
rondvaart ijsselmeer - Boottocht IJsselmeer of Markermeer.
De Egberdina is een prachtig historisch zeilschip dat speciaal is ingericht voor uw boottocht op IJsselmeer of Markermeer. Dit schip is te huren voor een boottocht met maximaal 35 personen en is deaal voor het vieren van uw verjaardag, trouwdag of ieder ander feest.
Rondvaart Ijsselmeer Partyvaart Harlingen.
Wilt u met uw bedrijf of uw club vrienden of familie een feestje vieren dan is het zeker leuk om met de Regina Andrea een rondvaart te maken over het Ijsselmeer. Een leuke rondvaart over het Ijsselmeer, met een hapje en en drankje, Het kazemattenmuseum bezoeken of even rondwandelen in de vissersplaatsen Makkum, Enkhuizen, of naar Hoorn. Het kan allemaal. Partyvaart Harlingen voor uw rondvaart op het Ijsselmeer.
hangmat stoel met standaard
Noord Holland route Vaar fiets tocht Fietsen, zeilen, varen, havens, IJsselmeer, wadden, poldersTexel, Zaanse Schans, Alkmaar, Marken, Medemblik, Enkhuizen, Hoorn, Volendam.
12.00 naar Amsterdam circa 4 uur varen. Daarna kunt u nog Amsterdam verkennen, winkelen, een museum bezoeken of een grachtenrondvaart maken: zo leert u de hoofdstad op een unieke wijze kennen. Overnachting in Amsterdam. Magere brug Amsterdam. Dag 2 zo Amsterdam Zaanstad. Met de fiets over dijkenwat, kan typisch Hollandser! De tour voert u langs dijkdorpen aan het IJsselmeer.
salicylzuur kopen

Een 2 uur durende tocht, die begint aan de Oostkade en vandaar door de havens van Den Oever, langs de spui-sluizen aan het begin van de Afsluitdijk, waar tijdens laag water 5000 m3 per seconde zoet IJsselmeer water in de Waddenzee wordt afgevoerd. Een adembenemend gezicht. Daarna varen wij langs de Losse Dam, waar een kolonie Lepelaars broeden. en langs de droogvallende zandbanken waarop allerlei verschillende. soorten vogels voedsel zoeken en deze als rustplaats gebruiken. Na een half uur komen we bij de zeehonden aan. U kunt deze zeehonden in hun natuurlijke omgeving bekijken. Met de vloed varen we weer naar de haven van Den Oever. Om teleurstellingen te voorkomen kunt u het beste. telefonisch reserveren 0651531778 want vol is vol Tip: NEEM JE VERREKIJKER MEE! Prijzen: géén PIN aanwezig! Per persoon 1350., Kinderen t/m 7 jaar 10., en een kleine verrassing voor de kinderen. OOK LEUK ALS GESCHENKBON TE GEVEN. Data en vertrektijden 2018. Robbentochten Rondvaarten Den Oever Sportvissen Zeehonden. Uw partner voor vaartochten over de Waddenzee. Stichting Water Recreatie Waddenzee. Sportvissen, Rondvaarten, Dagtochten, Zeehonden tocht vanuit haven Den Oever Noord-Holland. Geniet van een schitterende vaartocht op de Waddenzee.
koffiemachine bonen
Rondvaart Kampen Jan Plezier voor de mooiste dagtochten.
Groepsarrangement met de Organza of Nirvana vanuit Zwolle. Met Jan Plezier kunt u genieten van de mooiste Rondvaarten op de Nederlandse rivieren! In de maanden juli en augustus varen de cruiseschepen Organza en Nirvana vrijwel dagelijks over de IJssel, Oude IJssel, het IJsselmeer en de randmeren.
verschepen
Boot huren 100 personen bij Rederij Randmeer VOF in Harderwijk.
Rederij Randmeer VOF denkt daarbij graag met u mee. Als het gaat om de invulling van een onvergetelijke dag op het Veluwemeer of het IJsselmeer wisselen wij graag ideeën met u uit. U kunt bij ons gemakkelijk een boot voor 100 personen huren. Rederij Randmeer VOF heeft namelijk boten voor minimaal 25 tot maximaal 300 personen. Hierdoor kunnen families, afdelingen en bedrijven allemaal een geslaagde dag op het water tegemoetzien. Voor een rondvaart kiest u bij Rederij Randmeer VOF tussen twee boten: de Jacqueline en de Caroline H.
lingerie string
Boottocht in Friesland.
Boottocht in Friesland. Wat dacht je van een heerlijke boottocht in Friesland? Lekker uitwaaien op een traditioneel zeilschip onder het genot van een hapje en een drankje. MEER INFORMATIE BEZOEK DE WEBSITE! Zeilschip Mars boottochten en zeilvakanties IJsselmeer of Waddenzee.
Varen in Naarden of op het Naardermeer VVV Naarden.
Kies voor een rondvaart via Vestingvaart www.vestingvaart.nl of vaar in combinatie met een bezoek aan het Vestingmuseum www.vestingmuseum.nl. Gedurende het hele jaar kunt u het Naardermeer bezoeken en meevaren met Natuurmonumenten www.natuurmonumenten.nl/varen-0. Ontdek de Aalscholvers! Vanuit Jachthaven Naarden, centraal gelegen tussen de Randmeren en het Gooimeer, kunt u alle kanten op. het IJmeer, het IJsselmeer, Markermeer, maar ook de Randmeren en de Vecht vormen een vaargebied dat ideaal is voor zowel de gevorderde als beginnende watersporter.
Boottochten Hoorn.
Aantal personen: Vanaf 20 personen. Zeiltocht Hoorn dagtocht. Zeilen vanaf Hoorn, uitgebreide lunch aan boord, inclusief hapjes en drankjes. Duur: 7 uur. Aantal personen: Vanaf 15 personen. Rondvaart Hoorn en over het IJsselmeer, vanaf 1 uur tot een dagvullend programma.
Boottocht IJsselmeer. Huur uw eigen boot NAUPAR.
Stippel samen met de ervaren schipper een mooie route uit over het IJsselmeer en geniet onder het genot van een lekker hapje en/of drankje van de vele vergezichten. Ongetwijfeld een heerlijke dag of misschien zelfs wel dagen! Eten en drinken op het water.
Rondvaarten Simmermoarn.
Ga mee het water op met de luxe XXL praam de Simmermoarn rolstoelvriendelijk inclusief toilet. Ervaar de gemoedelijke sfeer op de Friese wateren en geniet van de verhalen van de schipper. Bij stoer weer overkappen we de praam. kaartje aan boord.: 4 t/m 12 jaar 6., Zijn jullie met een grote groep? Bel dan eerst even de schipper. Bij al te stoer weer of reserveringen zijn kan het zijn dat er geen rondvaart is.
Varen op het IJsselmeer Rederij de Nederlanden.
Bij de Koffie. Trouwen op een boot. Trouwen op de Amsterdamse grachten. Varen op het IJsselmeer en omgeving. Durgerdam, Monnickendam en Volendam worden vooral gekenmerkt door de karakteristieke huisjes. Alleen al daarom is varen op het IJsselmeer aantrekkelijk als dagtocht per boot.
Home Rondvaartboten Friese Rondvaart Ondernemers.
FRIESE RONDVAART ONDERNEMERS. Of u nou op zoek bent naar een adres voor een rondvaart, familiedag, bedrijfsfeest in Friesland of om het jaarlijkse skûtsjesilen te bekijken, op deze website heeft u keuze genoeg. Van moderne tot nostalgische partyschepen of zelfs een prachtig nostalgisch zeilschip, en van eenvoudige tot de meest luxe catering.

Contacteer ons

rondvaart ijsselmeer enkhuizen
rondvaart nijmegen waal
nijmegen rondvaart
dagtocht boot ijsselmeer
rondvaart waal nijmegen
rondvaart haarlem aanbieding
rondvaart in amersfoort
rondvaart amersfoort krommestraat
rondvaart amersfoort reserveren
rondvaart op het ijsselmeer