Meer resultaten voor haarlem rondvaart

 
haarlem rondvaart
Rondvaart, boottocht Haarlem en Spaarndam.
Haarlem, gelegen aan de rivier het Spaarne, is één van de mooiste, oude steden van Nederland. Een schip huren voor een boottocht naar Haarlem? Deze boottocht op een van onze schepen start in de buurt van het Amsterdam Centraal Station.
boottocht ijsselmeer
Rondvaart diner Puur Uitjes.
Leuk in combinatie met een museumbezoek of workshop. Waarom is de Rondvaart Diner in Haarlem zo goed? Van smakelijke pasta't' tot tapas, van luxe meergangen diners tot oergezellige eetcafé's: Haarlem staat bol van lekkere restaurants: Het nadeel: je ziet maar weinig van de stad.
Waterontharders
Rondvaart Haarlem Kustpark Egmond aan Zee.
Wilt u de stad Haarlem op een bijzondere manier leren kennen? Boek dan een interessante rondvaart over het Spaarne en door de grachten van Haarlem. Tijdens deze rondvaart heeft u een uniek uitzicht op de mooiste gebouwen en monumenten van Haarlem.
UTM
Leuke rondvaart over Spaarne en grachten van Haarlem Reizigersbeoordelingen Smidtje Canal Cruises TripAdvisor.
Haarlem: Hop-on hop-off boottocht. Hop-on Hop-off tours. Leuke rondvaart over Spaarne en grachten van Haarlem. Beoordeling van Smidtje Canal Cruises. 18 juli 2017 beoordeeld. Leuke rondvaart langs markante punten van Haarlem. Vanaf de rondvaartboot krijg je een indruk van de geschiedenis van de stad.
hangmat groot
Grachtenrondvaart in Haarlem.
Meer info over de rondvaart en boek direct online. Tags bij dit artikel: boottocht, rondvaart, rondvaarten. Dit artikel is onderdeel van een pagina over Haarlem op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Haarlem. Haarlem tips en informatie.
lto3
Rondvaart Vaartocht Haarlem Rondvaart Haarlem DagjeWeg.NL.
Kies van voor een klein grachtenbootje voor zes of twaalf personen en sta zelf achter het stuur! Geniet van Haarlem tijdens een rondvaart in Haarlem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.
Varen in Haarlem De Waterkoets Varen in Haarlem De Waterkoets.
14 juni 2018. Ontdek Haarlem en omgeving vanaf het water en op de fiets! Met dit arrangement vaart een van onze schippers u met uw eigen groep een uur lang over het Spaarne en door de grachten en singels van Haarlem.
Beleef Haarlem vanaf het water tijdens een vaartocht met Jopen.
Varen door de wateren van Haarlem onder het genot van een drankje en een hapje, dat is genieten! Organiseer een leuke dag uit met familie of vrienden en beleef Haarlem vanaf het water. Jopen verzorgt in samenwerking met verschillende Haarlemse rederijen diverse vaartochten in combinatie met een arrangement in de Jopenkerk Haarlem of in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder.
RONDVAART DOOR HAARLEM Bewonder Haarlem vanaf het water!
Rondvaart van 50 minuten door Haarlem. Laat je gedurende rondvaren over het Spaarne en door de grachten van historisch Haarlem. Tijdens deze geweldige vaartocht zorgt de kapiteit voor alle informatie en wetenswaardigheden. Kortom: ontdek de hoofdstad van Noord-Holland op een unieke en ontspannen manier!
Rondvaart grachtenvaart in Haarlem, van Actief Events.
Rondvaart grachtenvaart in Haarlem. Vorige Overzicht Volgende. Rondvaart grachtenvaart in Haarlem. Aan boord van het luxueuze schip van Actief Events neemt de kapitein u in de Rondvaart grachtenvaart in Haarlem mee over de eeuwenoude rivier het Spaarne. Ooit de levensader van deze hoofdstad van Noord-Holland.
Rederij Haerlem B.V. Holland vanaf het water.
Kapitein Nico vaart naast in Heemstede, Haarlem en Amsterdam ook door ander wateren in Noord en Zuid Holland: De Zaanse schans met al die molens is ontzettend leuk en vanaf Heemstede zit je binnen drie uur al in Amsterdam waar je je ogen uitkijkt naar de historische grachtenpanden en de Jordaan.
Bedrijfsuitje: Rondvaart, lunch en de geheimen van Haarlem.
De rondvaart voert u langs het oude centrum van Haarlem, waar als volgende stap in uw arrangement een heerlijke lunch wordt genuttigd op de grote markt. Aansluitend staat een even ludiek als fascinerend spel op het programma, dat ervoor zorgt dat u een het eind van dit uitgebreide arrangement Haarlem in al haar facetten kent!

Contacteer ons

boottocht op de rijn
boottocht over de rijn
rondvaart biesbosch
boottocht rijn rhenen
boottocht rijn tolkamer
boottocht rijn lorelei
boottocht rijn keulen