Meer resultaten voor boottocht op de rijn

 
boottocht op de rijn
Airborne Boottocht Airborne Museum Hartenstein.
Vaar met collegas, vrienden of het hele gezin over de Rijn en beleef de gebeurtenissen die zich toen hebben afgespeeld vanaf het water. De gids vertelt je graag alles over de Slag om Arnhem. Van april tot en met oktober te boeken. Groepen van 6 tot 20 personen. De Airborne boottocht duurt minimaal 2 uur. Het is uit te breiden met een bezoek aan Airborne at the Bridge. De boottocht vertrekt vanaf Heveahaven. Twee uur durende boottocht. Twee uur durende boottocht. Bezoek aan Airborne Museum Hartenstein. Drie uur durende boottocht. Bezoek Airborne At the Bridge in Arnhem. Bezoek aan Airborne Museum Hartenstein. Al deze arrangementen zijn uit te breiden met een lunch. Vanaf 2350, per persoon. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact met ons op. Reserveren Airborne Boottocht.
boottocht ijsselmeer
Rondvaart Utrecht De Lek.
De mooiste boottocht vanuit Utrecht over De Lek. Via Utrecht en het Amsterdam Rijnkanaal gaan we met deze boottocht bij Vreeswijk door de sluis en komen we op de rivier De Lek. Na ongeveer anderhalf uur westwaarts varen met partyboot 8 arriveren we in dé zilverstad van Nederland: Schoonhoven.
hangmat 300 cm
Halfpension aan de Rijn bij Koblenz incl. boottrip.
Op basis van halfpension in Hotel Restaurant Jägerhof geniet je van de heerlijke gerechten die het restaurant te bieden heeft. In het arrangement zitten kaartjes voor een boottocht over de Rijn naar St. Goar en terug. Onderweg kun je uitstappen om de historische Burcht Rheinfels en de te Loreley bezichtigen.
vitamine c serum kopen
Rondvaart door het Rijndal in Boppard.
Bestemmingen Het westen Rheinland-Pfalz Rijndal Boppard Tip Boppard rijn rondvaart. Rondvaart over de Rijn vanuit Boppard. Een minicruise over de Rijn door het dal van de Loreley. In Boppard stapt u op een rondvaartboot van de Hebel-Linie of de Loreley-Linie voor een 2 uur durende tocht over de Rijn.
slot openmaken
Dagtochten Gelderland Waterkant.
Dagtochten op de Rijn, Waal en IJssel. Rederij Eureka heeft vier moderne dagpassagiersschepen voor al uw evenementen op het water in België, Nederland en langs de Rijn in Duitsland. De schepen zijn uitgerust voor kleine en grote gezelschappen van 50-1.500 personen en hebben volledige catering aan boord. De schepen zijn rolstoeltoegankelijk en voorzien van klimaatregeling. Eureka biedt verschillende dagtochten aan, onder andere een Grote Rivierentocht, een boottocht naar Emmerich vanaf Arnhem en het Vierdaagse Vuurwerk vanaf Nijmegen.
Rondvaarten, minicruises, vaarvakanties en riviercruises Nederland.
Rederij van hulst. Boottocht rondje Groene Hart-Via, de Ringvaart van de Haarlemmermeer langs Oude Wetering naar Alphen a/d Rijn. We passeren Koudekerk a/d Rijn en Hazerswoude dorp. Verder varen langs Leiderdorp en Leiden richting de prachtige Kagerplassen. Terug via de Ringvaart van de Haarlemmermeer. Gelderland rondvaart Nijmegen. Rondvaart vanuit Tolkamer via Bovenrijn en Waal door de Gelderse Poort en langs Ooypolder naar Nijmegen. Rondvaart op de Rijn: Tolkamer Spijk Duitsland Millingen a.d.Rijn Rijn/Waalsplitsing Tolkamer.
Boottocht op de Rijn.
Boottocht op de Rijn. Vanuit Bonn zijn verschillende boottochten op de Rijn mogelijk. Wij kozen voor de Bonner Personen Schiffahrt die een opstapplaats heeft aan de Bonn Alter Zoll en dit was naast ons hotel gelegen. De rondvaart ging van Bonn naar het Zevengebergte en terug en kwam voorbij het Bundeshaus, Bad Godesberg, Oberkassel en de bergen van het Zevengebergte.
Rondvaart Rijnland, Rijn en Bollenstreek.
Aanmelden nodig via VVV Noordwijkerhout, Dorpsstraat 8 of via 0252 372 096. Dagelijkse rondvaart vanuit Noordwijk of Warmond met Rederij van Hulst naar de Kagerplassen en langs de vele molens in dit gebied, inclusief een pauze op het Kaageiland. 071 301 0133.
Rijnreis last minute rijnreizen lastminute rijncruises lastminutes rijn cruise.
korte cruises complete verzorging zon vakantie langs de Rijn cruise Arnhem aanbieding boottocht Duitsland reizen volledig verzorgd voor rijnreisje vakantie op rivieren cruisetravel allin cruisevakantie goedkoop all in citycruise aanbiedingen ook voor vaarvakanties korte cruise aanbiedingen boottochten vanuit Nederland cruisevakanties last minutes Rijncruise allinclusive bootreizen korte cruise travel boottocht aanbiedingen rijnreis.
Rüdesheim am Rhein: Rondvaarten en boottochten in 2019 De populairste activiteiten van Duitsland GetYourGuide.
Vanuit Rüdesheim: boottocht van 15, uur met wijnproeverij. Duur: 15, uur. Je geniet van een mooie boottocht vanuit Rüdesheim en wordt betoverd door de romantiek van de Rijn. Je bewondert de talloze. Duur: 15, uur. Uit Rüdesheim: 2 uur lange Kerst Boottocht op de Rijn.
Rondvaarten op de Romantische Rijn tussen Koblenz en Bingen.
Er zijn ook dagtochtjes op de Rijn vanuit Keulen en Frankfurt. Voor ongeveer 10 euro vaart u al een uur op de Rijn bij Keulen of bij Frankfurt. Vanuit het centrum van Frankfurt vertrekken boten voor een boottocht naar het Rijndal.
Info over de IJssel Visit Hanzesteden.
Met deze kaart maak je kennis met al wat de rivier De IJssel en de Hanzesteden je te bieden hebben op historisch, cultureel, landschappelijk en artistiek gebied.: Gedetailleerde kaart schaal 150.000: boordevol praktische toeristische informatie. Uitgebreid met het fietsroutenetwerk en het Hanzestedenpad. 13 gemarkeerde wandelroutes en 2 fietsroutes wijzen je de weg door het prachtige rivierenlandschap met uiterwaarden, bossen en natuurreservaten. Bestel Recreatiekaart de IJssel via Route.nl. Boottochten over de IJssel. De IJssel ontdekken met een boottocht vanuit de Hanzesteden.

Contacteer ons

boottocht op de rijn
boottocht over de rijn
rondvaart biesbosch
boottocht rijn rhenen
boottocht rijn tolkamer
boottocht rijn lorelei
boottocht rijn keulen