Meer resultaten voor boottocht rijn keulen

 
boottocht rijn keulen
Boottocht op de Rijn Koblenz citytrip en reisinfo Take-A-Trip.
Koblenz is prachtig gelegen tussen Moezel en Rijn, het is dus niet moeilijk om hier een boottocht te versieren. Boten vertrekken voornamelijk aan de pier vlakbij het Deutsches Eck en gaan zuidwaarts naar Mainz of noordwaarts naar Keulen. Website: Koblenz Schiffahrt.
boottocht ijsselmeer
Cruises over de Rijn Boek nu! tot wel 30% korting Dreamlines.
Prachtige cruise over de Rijn naar Keulen. 5 nachten met de Rembrandt van Rijn. Over de Rijn en Saar naar Luxemburg. 12 nachten met de Poseidon. juni 2019 augustus 2019. juni 2019 augustus 2019. Bewonder het landschap van de Rijn.
Neti Pot
Van Keulen naar Arnhem, via het grootste industriegebied van Europa. EuroVelo.
Bij een bezoek aan Keulen zal de imposante dom zeker in herinnering blijven, maar ook de vele Romaanse kerken, kunstmusea, het chocolademuseum en het grote aanbod aan culturele evenementen nodigen de fietsers uit een paar uurtjes in de grote stad te ontspannen. In Düsseldorf, de hoofdstad van de deelstaat Noordrijn-Westfalen, wordt het stadsbeeld in eerste instantie door moderne gebouwen bepaald. De hoogmoderne Medienhafen van Frank Gehry, een voormalig industrieterrein onderging een metamorfose en is nu een spectaculaire en inspirerende plek. In het centrum van Düsseldorf is aanbod aan eetgelegenheden enorm groot. Mensen met belangstelling voor cultuur kunnen bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het Kunstpalast. Bij de uitmonding van de Ruhr in de Rijn ligt Duisburg met de grootste binnenhaven van de Europa. Bezoekers kunnen hier gadeslaan hoe de wereldhandel de Rijn compleet in beslag heeft genomen. Vanaf het Roergebied verloopt de route heel rustig door een vrij vlak landschap. Toeristen maken een boottocht over de Rijn.
slotenmaker lelystad
Een dagje naar Keulen: low budget attracties, winkelstraten en hotels.
De belangrijkste winkelstraten, warenhuizen en bezienswaardigheden van Keulen liggen op loopafstand van het station. Goedkoop met de trein naar Keulen. Voordelig overnachten in Keulen. In de Altstadt vindt je bij de Rijn veel cafés en hotels. Voordelig overnachten in Keulen.
vaatwasser inbouw aanbieding
Minicruise: Kerstshoppen 3 of 4 dagen per boot naar Dusseldorf en Keulen v.a. 89, Dagjeuitpagina.nl.
Lekker romantisch aan boord, geheel in kerstsfeer gehuld, varen over de Rijn naar de kerstmarkten in Dusseldorf en Keulen. Je niet druk hoeven maken over de route, het drukke en vooral snelle Duitse verkeer op de Autobahn, het lastige parkeren, parkeerkosten en wie is de BOB.
twist
Riviercruise Rijn Moezel De wereld is Kras.
Keulen is een mooie Duitse stad aan de Rijn. In de middeleeuwen hadden de bisschoppen in Keulen de macht, wat resulteerde in 150 kerken binnen de stadsmuren! Het werd de grootste Duitse stad van die tijd en de eerste met een gemeentelijke universiteit.
glashandel amsterdam
De leukste activiteiten die je niet mag missen in Keulen.
In het museum wordt een 3000 jaar lange cultuur van het chocolade maken tentoongesteld, en het is een van de drukstbezochte musea in heel Keulen, sinds haar oprichting in 1993. De toegangsprijs is 9 groepskortingen zijn beschikbaar. Geniet van een boottocht over de Rijn.
Almere City Marketing
Riviercruise met diner op de Rijn in Keulen 2019.
Nog geen account? Riviercruise met diner op de Rijn in Keulen. Opslaan in Verlanglijst. Selecteer data en reizigers. U kunt in totaal maximaal 9 reizigers selecteren. Volwassene leeftijd 4-99. 1 item toegevoegd aan winkelwagen! Riviercruise met diner op de Rijn in Keulen.
goedkoop lenen
Sightseeingcruise in Keulen 2019.
Bewonder het prachtige Keulen vanaf het water tijdens een rondvaart van 1 uur langs de rivier de Rijn. Kies uit een reeks vertrektijden en bekijk de topattracties van Keulen, waaronder de kathedraal met twee spatten van Keulen, de oude binnenstad en de Hohenzollern-brug, terwijl u langs de wereldberoemde rivier vaart.
lto3 bestellen
Rondvaarten en riviercruises op de Rijn.
Keulen is een stad aan de Rijn en om echt te genieten kun je aan een rondvaart op de rivier maken. Dit is al mogelijk voor minder dan 10 per persoon en zo zie je de stad van een heel andere kant.
vouwgordijnen op maat
Rederij Eureka Voor boottochten op het water en vaartochten.
Wat dacht u van een dagtocht over het IJsselmeer naar Urk, een tocht vanuit Amsterdam naar Spakenburg of een tocht vanuit Arnhem of Deventer naar Duitsland Emmerich, Duisburg, Düsseldorf, Keulen of anders? Ook vaartochten naar België waaronder Gent of Antwerpen behoren tot de mogelijkheden.
Riviercruise Rijn: bekijk al onze mogelijkheden de Jong Intra.
Zo snel u aan boord stapt ben u eigenlijk al op uw vakantiebestemming, want de Rijn stroomt natuurlijk helemaal door Nederland. Of de bestemming van uw Rijnreis nu de kerstmarkten van Keulen en Düsseldorf zijn of plaatsen als Rüdesheim, Koblenz of Boppard, de Rijn biedt alle ingrediënten voor een heerlijke riviercruise vakantie.

Contacteer ons

boottocht op de rijn
boottocht over de rijn
rondvaart biesbosch
boottocht rijn rhenen
boottocht rijn tolkamer
boottocht rijn lorelei
boottocht rijn keulen