Op zoek naar rondvaart biesbosch?

 
rondvaart biesbosch
Biesbosch rondvaart 2 uur durende vaartocht.
Dwars door Nationaal Park de Biesbosch! Een rondvaart in Nationaal Park de Biesbosch is een echte beleving. Mede door de geringe diepgang zijn onze rondvaartboten speciaal gebouwd om door dit gebied vaartochten te maken. De comfortabele boten zijn verwarmd en uitgerust met toiletvoorziening bar en geluidsinstallatie. Zo zijn alle rondvaarten in ieder jaargetijde een uitstekend uitje voor uw gezelschap. Alle rondvaartboten zijn voorzien van een groot panoramadek waardoor u kan genieten van een wijds uitzicht van de Biesbosch. Vertrektijden van de rondvaart.
bootverhuur
Rondvaarten in de Biesbosch met fluisterboot de Zuidwaard.
Ons schip de Zuidwaard is een klein schip waarmee we op de mooiste plekken komen in de Biesbosch. Varen in de Biesbosch. Zin om een keer uit te waaien? Dat kan met een rondvaart door de Biesbosch in onze fluisterboot! In de twee uur durende tocht door de natuur kunt u genieten van het uitzicht en de prachtige bewoners van het drasland. De rondvaart is inclusief een gids van Staatsbosbeheer Biesbosch. Deze enthousiaste vrijwilligers weten u alles te vertellen over dit prachtige natuurgebied! Dit maakt deze vaartocht niet alleen mooi maar ook educatief! We combineren onze jarenlange vaarervaring in de Biesbosch met de kennis van Staatsbosbeheer Biesbosch. Zij weten alles over de aanwezige flora en fauna in de Biesbosch.
was en droogcombinatie
De Zilvermeeuw Rondvaart Brabantse Biesbosch Drimmelen Beoordelingen van De Zilvermeeuw Rondvaart Brabantse Biesbosch TripAdvisor.
Beoordeel een andere plek. New York City Parijs Tokio. Wat te doen in Drimmelen. De Zilvermeeuw Rondvaart Brabantse Biesbosch. De Zilvermeeuw Rondvaart Brabantse Biesbosch. Begin met het beheren van uw TripAdvisor-pagina Is dit uw bedrijf? Nr.1 van 5 dingen om te doen in Drimmelen. Outdooractiviteiten Boottochten en watersporten Tours activiteiten. Verwijder De Zilvermeeuw Rondvaart Brabantse Biesbosch uit Mijn items. De Zilvermeeuw Rondvaart Brabantse Biesbosch aan Favorieten toegevoegd. Vind je deze attractie geschikt voor jonge kinderen? weet ik niet zeker. Vind je deze attractie geschikt voor gezinnen?
smoking verhuur
Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw Voortuin van de Biesbosch.
Primair menu Naar de inhoud springen. Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw organiseert al bijna 50 jaar rondvaarten door Nationaal Park de Biesbosch. Onze schepen hebben een uniek panoramadek waardoor u prachtig uitzicht heeft over de polders die de Biesbosch rijk is. Onze Schippers manoeuvreren ook door de smalste kreekjes van het Nationaal Park. Met onze schepen doorkruisen we het hele gebied. Vanaf Pasen t/m herfstvakantie hebben we bijna dagelijks twee uur durende rondvaarten. Naast de twee uur durende rondvaarten organiseren we ook afwisselende dagtochten naar bijvoorbeeld Slot Loevestein en het Rotterdams havengebied. Op vaste datums is het ook mogelijk om tijdens de twee uur durende rondvaart gebruik te maken van een heerlijke brunch of een originele high-tea.
Rondvaarten door de Biesbosch Een heerlijk dagje uit!
Met onze rondvaarten ontdek je het natuurgebied vanaf het water een unieke ervaring tijdens uw dagje Biesbosch! Ook de Drechtsteden en het Rotterdams havengebied behoren tot ons vaargebied. Let op zorg dat u op tijd aanwezig bent. Houd hierbij rekening met parkeren en afhalen van de tickets. Een leerzaam en leuk dagje Biesbosch. Voor individuele gasten kunt u een gezellige dagje in en rondom de Biesbosch plannen. Van de bekende twee uur durende Biesboschtocht tot en met een compleet verzorgde dagtocht naar Rotterdam. Onze partyschepen zijn speciaal gebouwd om door Nationaal Park de Biesbosch te varen. De comfortabele partyboten zijn verwarmd en uitgerust met toiletvoorziening bar en geluidsinstallatie.
Biesbosch MuseumEiland Verleden heden en toekomst van De Biesbosch. Naamloos 1. 1. HTML5 CSS3 and jQuery Navigation menu. 1. Naamloos 1. Kalender. 1. Naamloos 2.
U kunt ook kiezen voor een dynamische interactie met de natuurlijke omgeving van het museum. De Whisper en La Silence zijn elektrisch aangedreven boten met maximaal 50 zitplaatsen. Door de geringe diepgang kunnen de boten onder meer door de sloot van Beneden Petrus een kreek waar andere rondvaartboten niet kunnen komen. Het grote voordeel is dat de boten geruisloos door het water varen waardoor u naast een prachtig uitzicht ook de geluiden van De Biesbosch ervaart. Beide boten varen op milieuvriendelijke groene stroom.
Rondvaart Biesbosch Partycruises Bommelervaart Varende feesten / Vaararrangement.
rondvaart Biesbosch uw rondvaart wordt onvergetelijk dankzij de goede service van Party-cruises.
Varen in De Biesbosch boot en kanoverhuur rondvaarten.
Tip Zelf een boot of kano huren. Tip Je laten varen. Tip Bevers ontdekken in de Biesbosch. Varen in De Biesbosch. De Biesbosch is prachtig om te varen. Je kunt opzoek naar strandjes of mooie aanlegplaatsen of gewoon genieten van de natuur. Het uitgebreide krekenstelsel maakt het gebied heel bijzonder. Op deze pagina leest u tips waar u in de Biesbosch een boot kano of sloep kunt huren. Om op de mooiste plekjes van de Biesbosch te kunnen komen is een boottocht een echte aanrader. Je kunt ook opstappen op een rondvaartboot en je door een schipper door de prachtige natuur laten varen. speciale bever en fluistertochten.
Varen Nationaal Park De Biesbosch.
Het tegoed dat in de Biesbosch op de kaart wordt gezet kan je alleen bij de drie palen in De Biesbosch gebruiken. Voor degenen die liever achteroverleunen is een rondvaart door De Biesbosch een aanrader. De Biesbosch bezoekerscentra en Staatsbosbeheer organiseren het hele jaar door rondvaarten onder leiding van een gids of boswachter. Bekijk de activiteitenkalender voor alle Nationaal Park activiteiten. Ook diverse rondvaartbedrijven bieden vaartochten aan vaak met een Biesboschgids aan boord die je van alles over het gebied vertelt. Een tocht met een elektrische rondvaartboot kun je boeken bij Biesbosch MuseumEiland Biesboschcentrum Dordrecht Natuurpoort de Biesbosch Vissershang en Rederij de Halve Maen.
Genieten van een Biesbosch rondvaart.
Genieten van een Biesbosch rondvaart. De Biesbosch is gelegen in Noord-Brabant en Zuid-Holland. Het is een beschermd natuurgebied met een rijke historie. De Biesbosch bestaat sinds de 15e eeuw bevat drie spaarbekkens en biedt mogelijkheden aan vissers kanoƫrs vele vogels bevers Schotse Hooglanders en stille rondvaartboten. Er zijn diverse mogelijkheden en opstapplaatsen voor een Biesbosch rondvaart. Je kan kiezen voor een zwerftocht met een combinatie wandelen en varen of voor een standaard luxe of high tea rondvaart of bevertocht. Vanuit onze BB kan je het beste opstappen in Drimmelen.
Biesbosch rondvaart bij Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw.
De Zilvermeeuw is een party-rondvaartbedrijf dat rondvaarten organiseert in het meest unieke natuurgebied van ons land Nationaal park de Biesbosch. Wij verzorgen al meer dan een halve eeuw rondvaarten bedrijfsevenementen excursies en dagtochten door de Biesbosch. Wilt u samen met uw familie vrienden of collega's een gezellige dag/avond bij ons boeken? Bekijk dan onze beschikbare arrangementen en neem contact met ons op. Leuk voor individuele passagiers en groepen. Individuele passagiers gezelschappen of bedrijven bij De Zilvermeeuw kunt u altijd terecht! Daarnaast maken we graag een afspraak zodat we u een evenement op maat kunnen aanbieden. We houden dan rekening met catering entertainment het juiste schip en budget.
Biesbosch Fluistertours BV.
Deze fluisterboten nemen u mee door de ondoordringbare gedeelten van de Brabantse Biesbosch. Daar waar de natuur nog heer en meester is laten zij u de plekken zien die normaal gesproken ongezien zouden blijven. Door de geringe diepgang kunnen ze ondermeer door de sloot Beneden Petrus een van de smalste kreken in de Biesbosch waar grotere rondvaartboten niet kunnen en mogen komen. Deze boten beschikken ieder over een maximum capaciteit van 60 personen en zijn voorzien van centrale verwarming.

Contacteer ons

boottocht op de rijn
boottocht over de rijn
rondvaart biesbosch
boottocht rijn rhenen
boottocht rijn tolkamer
boottocht rijn lorelei
boottocht rijn keulen