Resultaten voor ijsselmeer rondvaart

 
ijsselmeer rondvaart
rondvaart ijsselmeer - Boottocht IJsselmeer of Markermeer.
De Egberdina is een prachtig historisch zeilschip dat speciaal is ingericht voor uw boottocht op IJsselmeer of Markermeer. Dit schip is te huren voor een boottocht met maximaal 35 personen en is deaal voor het vieren van uw verjaardag, trouwdag of ieder ander feest.
Rondvaarten, minicruises, vaarvakanties en riviercruises Nederland.
Tijdens deze rondvaart geniet u van de gerechten, desserts en heerlijke wijnen of andere dranken. Minicruises en cruisevakanties Nederland. Kras Cruises Nederland. Diverse cruises door Nederland vanaf 8 dagen. Cruise langs Enkhuizen, Volendam en daarna Richting Veerle, Zaltbommen en Nijmegen. U bezoekt historische stadjes. cruise door Zuid Nederland en Belgi, waarbij u steden als Middelburg, Antwerpen, Gent en Brugge bezoekt. Ook kunt u een excursiepakket boeken. Cruise Noord Nederland vanuit Arnhem langs ondermeer Urk, Sneek, Harlingen, Alkmaar en Tiel met stadsbezoeken, bezoek musea en een rondrit op Texel. Het cruiseschip vaart ondermeer langs Deventer, Enkuizen, Zierikzee, Gorinchem en Nijmegen. De brigedrives worden s avonds gespeeld. Overdag kunt u de steden waar het schip aanlegt bezoeken. Andere cruises die worden aangeboden: Een fietscruise en een bridgecruise. Een Cruise door Vlaamse en Zuid Nederlands steden, en een cruise door Noord Nederland. Oad rivier cruises in Europa. Zowel rivier en meren vaarvakanties en minicruises in Nederland, Duitsland, Noorwegen en Zweden. Cruises Wadden en IJsselmeer en in Belgi, maar ook riviercruises Rijn, Moezel en Donau.
fulfillment
Rondvaart in Friesland.
Toon meer categorie├źn. Rondvaart in Friesland. Party en Rondvaartbedrijf Harmonie rondvaart in Friesland. Wij heten u graag van harte welkom aan boord! Sinds 1931 verzord Party en Rondvaartbedrijf Harmonie rondvaarten en feesten over de Friese meren. Voor gezelschappen/groepen kunnen wij.
zinken dakgoot zonder solderen
Extra informatie voor rolstoelgebruikers, gehandicapten, gebruiker elektrische rolstoel, mindervaliden en minder goed ter been: Toegankelijk Giethoorn.
Het zorgcentrum waar hij woont had in Giethoorn een rondvaart bij t Zwaantje gemaakt maar hij was te zwak om mee te gaan, vandaar dat zijn tante en brief schreef aan Hart in Aktie om hem samen met zijn familie een onvergetelijke middag te bezorgen.
led verlichting
De Zuiderzee Veerdienst Urk Enkhuizen Rondvaarten Arrangementen.
Rondvaart 12.00-14.00 02 mei 2019. Rondvaart 14.00-15.30 06 mei 2019. Opstapplaatsen / Vertrektijden. Rondvaart 12.30-14.30 18 april 2019. Rondvaart 10.15-11.45 24 april 2019. Rondvaart 13.00-15.00 24 april 2019. Rondvaart 12.00-14.00 02 mei 2019. Rondvaart 14.00-15.30 06 mei 2019. Alpacafarm en Rondvaart.
werkzaamheden spoor
Boottocht 1001activiteiten.nl.
Of het nu op het IJsselmeer is of op de Waddenzee, lang of kort, ontspannen of juist actief; alles is mogelijk. Tapas Sailaway Koken en varen door Utrecht. Vanaf 8000, per persoon. Vanaf 10 personen. Sloepentocht Activiteit inclusief diner. Altijd al Utrecht eens willen ontdekken op een speciale manier? Dat kan met onze bijzondere Tapas Sail Away waarbij je door de grachten vaart onder het genot van heerlijke, zelfgemaakte tapasgerechten en een passend glas wijn of een koud biertje. Rondvaart door Haarlem Dynamique.
junior sea specialist
Partyschepen huren: Een mooi partyschip huren of luxe party boot huren.
Amsterdam asverstrooing Boottocht Dordrecht Evenementenschip De Tourmalijn Evenementenschip Ocean Diva Evenementenschip Ocean Diva Classic Evenementenschip Ocean Diva Futura featured Gemini-partyschepen Gouda Hellevoetsluis Hollands Glorie Huwelijksboot op de Vecht Maassluis Nijmegen Partyschip De Veerman Partyschip Nehalennia Partyschip Nirvana Partyschip Olympia Partyschip Ostara Partyschip Partyjacht Viking Partyschip Princehof Partyschip Prinsenlander Partyschip Prins van Oranje Partyschip Pure-liner Partyschip River Dream Partyschip rondvaart Zilvermeeuw 1 Partyschip rondvaart Zilvermeeuw 2 Partyschip rondvaart Zilvermeeuw 3 Partyschip rondvaart Zilvermeeuw 4 Partyschip rondvaart Zilvermeeuw 5 Partyschip Smaragd 2 Partyschip Smaragd 3 Partyschip Smaragd I Partyschip Stad Zierikzee Partyschip stoomboot Succes Partyschip Vechtwinde Partyschip Waterstad radersalonboot Rotterdam rederij Rondvaart Rotterdam Schiedam Utrecht.
zout
Rondvaart Watertaxi Hoorn. Rondvaart Watertaxi Hoorn.
Het IJsselmeer wordt natuurlijk niet vergeten. Sinds kort is Hoorn een nieuwe haven rijker. Marina Kaap Hoorn, vernoemd naar Kaap Hoorn, de zuidelijkste punt van Chili die voor het eerst werd gerond door twee boten die waren vertrokken uit Hoorn, is het domein van de durfsport. Outdoor-activiteiten op en om het water worden vanuit deze haven georganiseerd. Met brasserie Oranje Buiten kent de haven een heerlijke plek om te genieten van water, rust en een hapje en een drankje. Een hapje en een drankje kan ook worden genuttigd aan boord van de schepen van de Watertaxi. U kunt de catering eenvoudig bij uw rondvaart boeken.
taxi arnhem
Rondvaart door de havens en op het ijsselmeer Havenzicht Urk.
Rondvaart door de havens en op het ijsselmeer. Varen op de voormalige Zuiderzee. De rondvaart met een grote zeesloep gaat door alle havens en even naar buiten richting de vuurtoren. In de haven van Urk kijkt u vanaf het water uw ogen uit.
raamdoeken jemako
Rederij Bos voor rondvaarten in en rondom Spakenburg.
Een schip geeft een extra dimensie aan uw evenement. Wat dacht u van een prachtige rondvaart, compleet met catering en uitleg van de schipper, een dagje intensief zeilen met uw collega's, of zelfs in het huwelijk treden op het water?
wel verbinding geen internet
Dagtocht Lemmer Rondvaardij Princenhof.
Eten en drinken. Rondvaart De Alde Feanen. Wij werken veelal op afspraak. Neemt u daarom eerst even telefonisch contact met ons op wanneer u langs wilt komen om het eea te bespreken, tel. 0511-539334 of 06-16939004. Maak online reservering. Dagtocht Woudagemaal Lemmer 1. Vanuit Earnewâld, gelegen in het Nationaal Park De Alde Feanen varen we langs het dorpje Grou over het Sneekermeer, richting het Koevordermeer om via de Brekken het pittoreske plaatsje Lemmer binnen te varen.We varen dan door het oude centrum en de historische schutsluis het IJsselmeer op, om aan de buitenzijde van het Woudagemaal aan te meren om 15.00 uur.
Boottocht IJsselmeer. Huur uw eigen boot NAUPAR.
Helemaal tot rust komen? Ook dat is mogelijk tijdens een boottocht over het IJsselmeer. Stippel samen met de ervaren schipper een mooie route uit over het IJsselmeer en geniet onder het genot van een lekker hapje en/of drankje van de vele vergezichten.
Rondvaart Ijsselmeer Partyvaart Harlingen.
Wilt u met uw bedrijf of uw club vrienden of familie een feestje vieren dan is het zeker leuk om met de Regina Andrea een rondvaart te maken over het Ijsselmeer. Een leuke rondvaart over het Ijsselmeer, met een hapje en en drankje, Het kazemattenmuseum bezoeken of even rondwandelen in de vissersplaatsen Makkum, Enkhuizen, of naar Hoorn.

Contacteer ons

rondvaart vecht
rondvaart over de vecht
rondvaart op de vecht
rondvaart de vecht
rondvaart amsterdam korting
rondvaart amsterdam prijzen
rondvaart amsterdam vrijgezellenfeest
rondvaart amsterdam met eten
prive rondvaart amsterdam
rondvaart amsterdam lovers