Zoeken naar ijsselmeer rondvaart

 
ijsselmeer rondvaart
Rondvaart IJsselmeer Catharina van Mijdrecht.
De schipper kan je tijdens de rondvaart vertellen over de geschiedenis van het IJsselmeer en is natuurlijk altijd bereid om uit te weiden over het mooie schip. Maar niet alleen de historie maakt een rondvaart op het IJsselmeer met de Catharina tot een plezierige belevenis.
bouwkundige keuring nijmegen
Rondvaart in Friesland.
Wij heten u graag van harte welkom aan boord! Sinds 1931 verzord Party en Rondvaartbedrijf Harmonie rondvaarten en feesten over de Friese meren. Voor gezelschappen/groepen kunnen wij. MEER INFORMATIE BEZOEK DE WEBSITE! Voor een overzicht per plaats van Rondvaart in Friesland.:
ontslag met wederzijds goedvinden
Leukste rondvaart en boottocht.
Rondvaart over het IJ Boottocht Amsterdam. Rondvaart IJsselmeer Boottocht Amsterdam. De Havenroute Boottocht Rotterdam. Rondvaart Dordrecht Boottocht Rotterdam. Rondvaart De Lek Boottocht Rotterdam. Rondvaart Kaag Boottocht Leiden. Rondvaart Centrum Boottocht Leiden. Braassem Westeinder Boottocht Leiden. Rondvaart Vecht Boottocht Utrecht. Rondvaart De Lek Boottocht Utrecht.
zeiltocht
Veerboot Enkhuizen Stavoren.
Met het comfortabele salonschip BEP" GLASIUS" over het IJsselmeer. In Stavoren en Enkhuizen kunt u direct na de overtocht op de trein stappen, of met de boot vanuit Stavoren een dag naar het prachtige Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, waar direct bij het museum wordt aangelegd.
salontafel
Boottocht IJsselmeer Landingpages.
Zeilen uit Muiden. Zeil vanuit Amsterdam. Zeil tijdens je bedrijfsuitje. Wedstrijdzeilen tijdens uw bedrijfsuitje. Varen op de Vecht. Varen op de gracht. Trouwen aan boord. Tjalk Zeilen IJsselmeer. Style Update Egelantier. Slapen op IJburg. Slag om Pampus. Rondvaart Grachten Amsterdam.
Yachtcharter Ijsselmeer
Rondvaarten en Zeiltochten Lemmer VVV Waterland van Friesland.
Gedurende een tocht van twee uur op het IJsselmeer kun je ervaren hoe de vissers vroeger hun geld probeerden te verdienen. Net even iets anders dan een rondvaart is de mogelijkheid van een zeiltocht vanuit Lemmer. Ook daarbinnen zijn weer meerdere mogelijkheden kleinschalige zeiltochten op een modern zeilschip waarbij je door de bemanning wordt vertroeteld.
Rondvaart IJsselmeer.
Een bijzondere boottocht op het IJsselmeer. Een rondvaart op het IJsselmeer is een bijzondere belevenis, speciaal als deze rondvaart plaatsvindt op een van de mooiste schepen van Nederland. Tijdens een boottocht met de Stedemaeght ervaart u de grandeur van de grote zeilschepen van weleer.
Boottocht IJsselmeer en Zuiderzeemuseum Noord-Holland busreizen Paulusma Reizen.
Home Reizen Boottocht IJsselmeer en Zuiderzeemuseum. Vertrekdata en prijzen. Boottocht IJsselmeer en Zuiderzeemuseum. Onze chauffeur ontvangt u in één van onze touringcars en brengt u naar Stavoren waar u kunt inschepen op de boot naar Enkhuizen. Aan boord krijgt u koffie met gebak.
Rondvaart Watertaxi Hoorn. Rondvaart Watertaxi Hoorn.
Home / Rondvaart. De haven van Hoorn met haar karakteristieke en bekende hoofdtoren ademt in al haar facetten geschiedenis uit. De haven met een groots VOC-verleden brengt u al snel terug in vroeger tijden. De Gouden eeuw, de vele VOC-schepen die naar Indië voeren, de walvisvaart, de scheepsjongens van Bontekoe. De haven van Hoorn zit vol met prachtige verhalen, of anders gezegd: de haven van Hoorn is een goed verhaal. Met Watertaxi Hoorn krijgt u de unieke mogelijkheid om al dit moois te beleven vanaf het water. Een ervaren schipper gidst u in een uur door de geschiedenis van de haven en brengt u in de vele havens en grachten die Hoorn rijk is. De misschien wel mooiste haven van het IJsselmeer herbergt vele verschillende havens, elk met hun eigen verhaal.
Het Haventje van Urk.
Reserveringskosten: 5, per reservering. Rondvaart door de havens en op het ijsselmeer. De rondvaart met een grote zeesloep gaat door alle havens en even naar buiten naar de vuurtoren. In de haven van Urk kijk u vanaf het water uw ogen uit.
Rondvaart door de havens en op het ijsselmeer Havenzicht Urk.
Rondvaart door de havens en op het ijsselmeer. Varen op de voormalige Zuiderzee. De rondvaart met een grote zeesloep gaat door alle havens en even naar buiten richting de vuurtoren. In de haven van Urk kijkt u vanaf het water uw ogen uit.
Rondvaart Enkhuizen, Enkhuizen op zijn mooist!
Welkom bij Rondvaart Enkhuizen. Neem plaats in onze robuuste sloep en laat u varen door de Boerenhoek en langs de stadswallen. Enkhuizen bestaat uit twee delen: De Vissershoek en de Boerenhoek. Beide delen hebben tenminste één ding gemeen: Water. Voor de Vissershoek is dat het IJsselmeer, voor de Boerenhoek zijn het de sloten, grachten en vaarten die de stadsboerderijen verbonden met hun landerijen in de polder.

Contacteer ons

rondvaart vecht
rondvaart over de vecht
rondvaart op de vecht
rondvaart de vecht
rondvaart amsterdam korting
rondvaart amsterdam prijzen
rondvaart amsterdam vrijgezellenfeest
rondvaart amsterdam met eten
prive rondvaart amsterdam
rondvaart amsterdam lovers