Op zoek naar prive rondvaart amsterdam?

 
prive rondvaart amsterdam
Privé Rondvaart Amsterdam Rederij Mokum.
FAQ Veelgestelde vragen. BOEK EEN PRIVE RONDVAART IN AMSTERDAM. U wilt een rondvaart maken door Amsterdam. Maar niet in een grote rondvaartboot? Boek dan een privé rondvaart bij Rederij Mokum. Onze historische schepen kunnen onder vrijwel alle Amsterdamse bruggen door.
datingsite
Privé Rondvaart Amsterdam Rederij de Nederlanden.
Een privé rondvaart Amsterdam laat u verzorgen door Rederij de Nederlanden! Privé rondvaart Amsterdam. Een privé rondvaart door Amsterdam biedt u de mogelijkheid om zelf uw route te bepalen. Uw schipper brengt u op plekken waar u met de reguliere rondvaart nooit zult komen.
Tuinhuis
Op zoek naar de beste privé rondvaart? Bel Friendship Amsterdam!
Op al onze rondvaarten zijn onze schipper en hostess jullie live guides. Zij vertellen de bestel verhalen en leukste feiten over Amsterdam. Super de Luxe. Ervaar de luxe van onze boten met comfortabele zitplaatsen, de meest uitgebreide drankkaart en de beste crew aan boord. Wil je iedereen thuis mee laten genieten van jouw geweldige rondvaart?
amsterdam light festival rondvaart
Diner op een boot in Amsterdam Al vanaf 4350, p.p. een uniek diner.
Boot Huren Amsterdam 020 624 76 35. Een diner op een boot in Amsterdam. Altijd al willen dineren op een unieke locatie met de grachtengordel als decor. Dan is een diner op een boot van Boot Huren Amsterdam wat u zoekt.
boottocht ijsselmeer
Privé rondvaart in Amsterdam Geheel eigen boot voor elke gelegenheid.
Heeft u een zakelijke of een privé gelegenheid die u graag met een besloten gezelschap wilt vieren? Kies dan voor een privé rondvaart in Amsterdam. Boot Huren Amsterdam biedt u de mogelijkheid om een boot te huren voor alleen uw gezelschap.
Sleutelmaker
Amsterdam Boat Center Amsterdam Boat Center.
Rondvaarten voor individuelen of groepen. Maatwerk met specifieke wensen. Individuele kaartjes voor Classic Canal Cruise See Amsterdam of Open Boat Tour. Groepsarrangementen voor een rondvaart met een prive boot. Maatwerk voor groepen met prive boot keuze duur, opstaplocatie, catering etc.
regenpijp zink
Een privé boot huren in Amsterdam Rederij Kooij.
Met uw eigen gezelschap genieten van een rondvaart door de Amsterdamse grachten, dat is mogelijk bij Rederij P. U kunt een boot huren voor het vieren van uw bruiloft of een jubileum in uw huwelijk. Ook uw zakelijke gasten kunt u mee aan boord nemen voor een rondvaart door de grachten van Amsterdam.
Tarieven privé boot tour.
Amsterdam Light Festival. De leukste privé salonboot tour in Amsterdam reserveren voor uw gezelschap 1 tot 12 personen kan voordelig bij Rederij De Jordaan. Voor deze exclusieve rondvaart in een klassieke salonboot met ervaren kapitein gelden de onderstaande tarieven.: Welmoed / Farahilde.
Privé Rondvaart Amsterdam.
De enige salonboot in Amsterdam met een cabriodak. Bij mooi weer kan het dak en de ramen eraf en mocht het gaan regenen dan gooien we het dak er zo weer op. Deze salonboot heeft dus eigelijk een soort regengarantie. Met een prive rondvaart bied u de mogelijkheid om zelf de route te bepalen.
Salonboot Amsterdam? Stijlvol door de grachten met Private Boat Tours.
Een rondvaart door de smalle grachten van de Jordaan, door het hart van de rosse buurt of langs de moderne architectuur aan het IJ met één van de mooiste elektrische salonboten van Amsterdam; ontspannen genieten met een ontbijt, lunch of afternoon tea, een drankje met appetizer of een stijlvol diner aan boord.
Privéboot voor 12 personen in Amsterdam TravelBird.
Je kunt je voorkeur doorgeven telefonisch of per e-mail als je na je betaling de reservering maakt bij Amsterdam Boat Experience. Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding. Vervoer naar Amsterdam. TravelBird fungeert als reisagent voor D Amsterdam Boat Experience.
Luxe Salonboot Huren in Amsterdam.
Wilt u ook graag met uw gezelschap/groep een rondvaart op een prachtige salonboot door de Amsterdamse Grachten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij reinhard@rederijdejordaan.nl, telefoon 06 50243236. Light festival BOEK NU 29 nov 2018 20 jan 2019: Amsterdam Light Festival.

Contacteer ons

rondvaart vecht
rondvaart over de vecht
rondvaart op de vecht
rondvaart de vecht
rondvaart amsterdam korting
rondvaart amsterdam prijzen
rondvaart amsterdam vrijgezellenfeest
rondvaart amsterdam met eten
prive rondvaart amsterdam
rondvaart amsterdam lovers