Meer resultaten voor prive rondvaart amsterdam

 
prive rondvaart amsterdam
Rondvaart Haarlem? Ontdek de stad op haar mooist!
Of boek een rondvaart op een andere dag. Open sloep rondvaart. De stad op haar mooist: vaar mee in onze open sloep door het centrum van het prachtige Haarlem. Combineer uw rondvaart Haarlem met een overheerlijke lunch of een kwaliteits-huurfiets.
amsterdam light festival rondvaart
Alkmaar Cruises Welkom Rondvaarten Dagtochten.
Rondvaart 3 uur Rondje De Woude. Prachtige vaartocht via het Noord-Hollands kanaal, Alkmaardermeer, Uitgeestermeer en de Stierop naar Markenbinnen en om het eiland de Woude terug. zelf veilen zoals 100 jaar geleden. Alkmaar Stadswandeling BroekerVeiling Cruise. Stadsrondleiding door Alkmaar, vaartocht naar Broek op Langedijk, wandeling en rondleiding door BroekerVeiling Museum met vaarlunch aan boord enz. Meer over deze dagtocht. Amalia afgemeerd bij de Zaanse Schans. Zaanse Schans Cruise. Zeer geschikt voor families en ouderen. Genieten van het wijdse uitzicht en ons eeuwenoude industriële erfgoed aan dek of in de verwarmde salon. Op de Zaanse Schans bezoek met rondleiding door een houtzaagmolen en het Zaans Museum, de Verkade Experience en de Monet Tentoonstelling Meer hierover. St Nicolaaskerk Amsterdam.
boottocht ijsselmeer
Privé Rondvaart Amsterdam.
Met een prive rondvaart bied u de mogelijkheid om zelf de route te bepalen. Onze schipper brengt u op plekken waar een reguliere rondvaartboot niet zal komen. Onze schipper is tegelijkertijd ook een vraagbaken met heel veel informatie en kennis van geschiedenis van de stad Amsterdam.
infrarood sauna amsterdam
Boot Amsterdam een sloep voor elke gelegenheid.
Nadat we aan boord waren gegaan op deze gezellige sloep, hebben we lekker geborreld. Het was heerlijk om met het zonnetje op je gezicht door de grachten van Amsterdam varen. De chef kon geweldig bbqen, heerlijke biefstukjes en saté gegeten.
nicotine
Vuurtoreneiland.
Eten met karakter en een bijzonder verhaal. Eten bij Vuurtoreneiland is geen gewone avond uit in Amsterdam maar meer een avontuurlijke minivakantie. De eilandervaring begint bij het Lloyd Hotel vanaf waar wij je met het historische IJveer XIII over het IJ naar Vuurtoreneiland varen.
velux buitenzonwering
Welkom bij Classic Boat Dinners Classic Boat Dinners.
EXCLUSIEVE PRIVE VAARTEN. Classic Boat Dinners staat garant voor de allerhoogste kwaliteit op het gebied van privé rondvaarten in de Amsterdamse grachten. In onze klassieke salonboten Kleijn Amsterdam uit 1905 en De Muze uit 1913 bieden wij u luxe, comfort en exclusiviteit toegespitst op uw specifieke wensen.
adwords scripts
6 persoons Salonboot Tzar Amsterdam Boat Center.
Amsterdam Light Festival vaartochten. Individuele kaartjes voor Classic Canal Cruise See Amsterdam of Open Boat Tour. Groepsarrangementen voor een rondvaart met een prive boot. Maatwerk voor groepen met prive boot keuze duur, opstaplocatie, catering etc. Groepsarrangement met vaste prijs pp.
kattenbak kopen
Rondvaarten in Amsterdam Ticketbar.
Deze special aanbieding van Ticketbar, geeft u de kans om Amsterdam te bewonderen met een dag rondvaart door de oude grachten. In een luxe rondvaartboot komt u langs: de meest indrukwekkende. Een heerlijke manier om te genieten van Amsterdam by Night!
social return
BBQ Boot Amsterdam, organiseer de leukste BBQ van 2019.
Vrijdag" met een groep meiden een vrijgezellenfeest gehad op de boot, wat een ervaring. Magic Mike kwam zelfs de vrijgezel verrassen met een prive show. Het" was absoluut fantastisch, het weer was prachtig, het eten heel goed voor elkaar, net als de drankjes, de super aardige schipper en de hele fijne boot." Was" helemaal goed! Flexibiliteit van Sue was erg prettig en daardoor het uitje kunnen regelen zoals wij het wilden." Van" de afhandeling van de aanvraag tot het verloop van het uitje weet Bootuitjes hoe je mensen persoonlijk behandeld. Het" was een zeer leuk uitje, vanaf het begin werd er goed meegedacht om een goede invulling te geven aan het bootuitje. Zo werden er aanbevelingen gedaan v.w.b de opstap en uitstap locatie en de routes. Nogmaals bedankt voor het leuke uitje." Reserveer dit uitje. Meer informatie opvragen. Andere bekeken ook. Sushi boot Amsterdam.
Privé rondvaart in Amsterdam Geheel eigen boot voor elke gelegenheid.
Een eigen ervaren schipper die u op elke gewenste opstaplocatie ophaalt en privé rondvaart door het historische centrum van Amsterdam.; De mogelijkheid om uw rondvaart uit te breiden met de lekkerste culinaire arrangementen, waaronder een happy hour, privé diner, proeverij of BBQ.
Open sloep, prive boot, salonboot huren voor prive rondvaart in Amsterdam.
minimum 4 uur. maximum 600 personen. PRIVE BOOT SALONBOOT. Restaurants aan het Water. Spaces, Vijzelstraat 68 Amsterdam. Prinsengracht 648, 1017 KV Amsterdam. prive boot huren Amsterdam. Amsterdam light festival boot. salonboot huren Amsterdam. overdekte boot huren. open boot huren Amsterdam.
Boaty, je eigen bootje / sloep huren in Amsterdam.
Zelf varen over de Amsterdamse grachten hoeft geen kapitalen te kosten. Vanaf slechts 79 euro per drie uur kun je je eigen bootje huren. Boaty is de voordeligste bootverhuur van Amsterdam. Onze tarieven zijn all-in, dus er zijn geen bijkomende kosten.

Contacteer ons

rondvaart vecht
rondvaart over de vecht
rondvaart op de vecht
rondvaart de vecht
rondvaart amsterdam korting
rondvaart amsterdam prijzen
rondvaart amsterdam vrijgezellenfeest
rondvaart amsterdam met eten
prive rondvaart amsterdam
rondvaart amsterdam lovers