Op zoek naar rondvaart amsterdam met eten?

 
rondvaart amsterdam met eten
Rondvaart Amsterdam met eten Rederij de Nederlanden Culinair.
Bel direct 020 4233006. Rondvaart Amsterdam met eten. Van gezellig met de familie uit eten tot luxe dineren met elke gang van of bij een ander restaurant. Als u bij ons een boot huurt verzorgen wij uw rondvaart Amsterdam met eten van A tot Z.
bosch wasmachine
Rondvaart met diner aan boord Classic Boat Tours.
Varen buiten Amsterdam. Vier uw verjaardag. Een vaartocht door de grachten wordt extra bijzonder met lekkere hapjes, drankjes of een luxe diner. Onze heerlijke hapjes, lunches en diners cateren we kort voor of tijdens de rondvaart zo vers mogelijk aan bij een van onze cateraars in het centrum.
sigaret
Vaararrangementen Amsterdam al vanaf 14, p.p! Varen in Amsterdam.
Mokum Events heeft de oplossing: stap in Amsterdam aan boord van de Barbecueboot, voor een smakelijke rondvaart. Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Varen in Amsterdam is een belevenis. Niets is leuker dan een dagje varen in Amsterdam. Met of zonder zon een vaararrangement zal uw groep altijd bevallen. Lekker borrelen op een boot of een hapje eten is altijd een mogelijk.
kleding moeder bruid
Amsterdam Dinner Cruise diner rondvaart Stromma.nl.
Dining Cruises Rondvaarten met eten en drinken. Rondvaart met diner. Rondvaart met borrel. Excursies Dagtripjes vanuit Amsterdam. Tours voor kleine groepen. Amsterdam Light Festival Het winterfestival van Amsterdam. Blog Alles over Amsterdam. Amsterdam Light Festival. Rondvaart met diner. Rondvaart met borrel.
Rondvaart met eten Amsterdam Amsterdam Boat Events.
Rondvaart in Amsterdam met eten via Amsterdam Boat Events. Amsterdam Boat Events is al meer dan 20 jaar in de vaart met informele rondvaarten op de grachten van Amsterdam. Vooral een rondvaart met eten aan boord is ons zeer vertrouwd.
Diner rondvaart Privé diner op het water van 2 tot 60 personen.
Uniek varend restaurant met Boot Huren Amsterdam com: Exclusief dineren aan boord van een luxe salonboot of chique salontjalk. Vele verschillende diner rondvaarten, altijd voor de beste prijs. Van a la carte diner óf buffet tot echt varend restaurant met uw eigen privé chef aan boord. Wij bieden een diner rondvaart vanaf 2 personen tot gezelschappen van 55 personen per boot.
Restaurant Canal Tours Amsterdam Dinner Cruise in Amsterdam.
Dit is een absolute aanrader betaalbaar en tevens een leuk vermaak met de rondvaart. P.Zonnveld maandag 24 maart 2014." eten: 6 service: 8 sfeer: 9. Het eten is niet heel bijzonder. Maar de sfeer die er is omdat je vaart door de grachten van amsterdam is echt een aanrader.
Unieke a la carte dinner cruise op de mooiste salonboot van Amsterdam.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again. Varen in Amsterdam. Luxe dinner cruise individueel. Luxe dinner cruise groepen. Rondvaart hop on hop off. Rondvaart met korting.

Contacteer ons

rondvaart vecht
rondvaart over de vecht
rondvaart op de vecht
rondvaart de vecht
rondvaart amsterdam korting
rondvaart amsterdam prijzen
rondvaart amsterdam vrijgezellenfeest
rondvaart amsterdam met eten
prive rondvaart amsterdam
rondvaart amsterdam lovers