Op zoek naar rondvaart haarlem met eten?

 
rondvaart haarlem met eten
Boottocht Amsterdam Haarlem VarendFeesten Partybootrondvaarten, trouwlocatie en bedrijfsuitjes op het water.
Met de partyboot Koningin Juliana genieten tijdens de boottocht Amsterdam Haarlem Cruise! Deze wat langere Boottocht Amsterdam Haarlem Cruise maakt een rondje door Noord-Holland waarbij we door de steden Amsterdam en Haarlem varen. De boottocht brengt ons langs de Westeinderplassen/ Schiphol en het Amsterdamse Bos naar de Nieuwe Meer sluis.
tayari safari
Varen in Haarlem De Waterkoets Dinner cruise Waterkoets, proeven en proosten op het water.
De Waterkoets stemt uw dinner cruise altijd af op uw wensen. Hierbij houden wij rekening met uw culinaire wensen en de wensen van uw gasten. Wij bieden een aantal mogelijke routes door en rond Haarlem aan, maar u kunt natuurlijk ook zelf de bestemming van uw dinner cruise bepalen.
koffiemachine
ARRANGEMENTEN.
ETEN EN DRINKEN. 023 844 75 93. Boottocht door Haarlem. Waar je ook bent in Haarlem, zicht op het Spaarne heb je al snel. Deze rivier loopt door de hele stad, langs karakteristieke en monumentale panden, terrassen en parken. Eigenlijk is Haarlem op haar mooist vanaf het water. Bij Haarlem Canal Tours kun je een sloep met schipper huren voor een vaartocht met familie, vrienden of collegas.
Bureau
Het leukste rondje van Haarlem Rondvaart in Haarlem.
In combinatie met een 24-uurs ticket voor 2800., Bekijk tijdens uw bezoek aan Haarlem de meesterwerken van één van de grote schilders van Nederland Frans Hals, in het Frans Hals Museum. Maakt daarbij uw bezoek af door Haarlem te ontdekken via het water met een rondvaart.
sierbestrating
Boot Brood Haarlem Marketing.
Op het water arrangementen. Combineer een rondvaart met onze sloep en een heerlijke lunch bij Dijkers Eten Drinken. Je volgt onze volledige tour, waarna je kunt genieten van een lunch bij Restaurant Dijkers. De lunch bestaat uit een lekkere kop soep met een broodje naar keuze van de lunchkaart en koffie of thee. Kijk hier voor de volledige menukaart. Dijkers eten en drinken bevindt zich in de meest pittoreske winkelstraat van Haarlem, de Warmoesstraat, op een steenworp afstand van de Bavo, en beschikt over een mooi terras.
Rondvaart Lunch Haarlemcanaltours.com.
Combineer de rondvaart van Haarlem Canal Tours met een heerlijke lunch bij Dijkers Eten Drinken. U volgt onze volledige tour, waarna u kunt genieten van een lunch die bestaat uit een lekkere kop soep met een broodje naar keuze van de lunchkaart en koffie of thee.
Rondvaart diner Puur Uitjes.
Van smakelijke pasta't' tot tapas, van luxe meergangen diners tot oergezellige eetcafé's: Haarlem staat bol van lekkere restaurants: Het nadeel: je ziet maar weinig van de stad. Daarom bedachten wij het Rondvaart Diner. Lekker eten, tijd om gezellig bij te praten met uw vrienden of teamgenoten en een continu veranderend uitzicht op de stad.
Restaurant Dinner Cruise in Heemstede.
eten: 3 service: 6 sfeer: 6. Het leek ons een leuk idee om Haarlem eens vanaf het water te bekijken en het eten zou goed zijn, want deel van de restaurantweek, toch? Een voorgerechtje was nog ok, meer een selectie borrelhapjes maar smakelijk. Daarna kregen we een wit bakje met wat op een souffleetje leek maar de meest basic lasagne was.
Rondvaart Haarlem Rederij Belle.
Vanzelfsprekend kan uw vaartocht ook beginnen of eindigen in Haarlem. Zegt u maar hoe, waar en hoe lang u wilt varen. Wij maken graag een route op maat voor u. Direct meer weten of een specifieke vraag? Vragen formulier NL. 1398 XR Muiden. Phone: 0294 261433. Bij Belle van Zuylen op visite. Champagneproeverij op een boot in Amsterdam. Rondvaart Amsterdam met eten.
Beleef Haarlem vanaf het water tijdens een vaartocht met Jopen.
Offerte op maat. Jopenbier op de boot. Combineer de vaartocht met een bierproeverij, lunch, borrel, diner. Opstapplaats in overleg. Onderstaande arrangementen zijn te boeken in combinatie met een rondvaart. De rondvaart door Haarlem duurt 15, uur. Koffiearrangement vanaf 2250, p.p.

Contacteer ons

rondvaart groningen
rondvaart amsterdamse grachten
rondvaart utrechtse grachten
rondvaart grachten
delft grachten rondvaart
delft rondvaart grachten
rondvaart delftse grachten
rondvaart delft grachten
rondvaart haven rotterdam