Op zoek naar rondvaart groningen?

 
rondvaart groningen
Rondvaart bedrijf Kool Groningen.
Reserveringen kunnen telefonisch of per mail: info@rondvaartbedrijfkool.nl. Sinds kort hebben wij samen Harbour Café een bierproeverij opgezet. Kom gezellig met een groep vienden of collega's' aan boord en geniet van een bierproeverij tijdens een rondvaart in Groningen. WELKOM AAN BOORD.
VPN
Stadsrondvaart Groningen.
De rondvaart zal hierdoor ca. Verdere uitzondering vormen de dagen waarop ijs of extreme weersomstandigheden de tocht onmogelijk maken. Zie de tabel onderaan deze pagina voor de exacte vertrektijden. Stad Groningen vanaf het water. Met de stadsrondvaarten bieden wij toeristen en ook de inwoners de gelegenheid de geschiedenis van de stad Groningen vanaf het water te bewonderen.
slotenmaker den haag
Rondvaart in Groningen 2018 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Gisteren een te Gekke dag in Groningen Heerlijk gegeten EN Gedronken Ritje met de Paardenkar door Groningen ECHT, een aanrader Niet alleen Goede Uitleg Maar, een Artiest kon nog wat van de Voerman! Stel Tiny v een vraag over Rondvaart in Groningen.
trouwfotograaf

Nog geen beoordeling gegeven. w. d. v. z. z. 1. om 1400: uur. 2. om 1400: uur. 3. om 1400: uur. 4. om 1400: uur. 5. om 1400: uur. 6. Gesloten. 7. om 1400: uur. 8. om 1400: uur. 9. om 1400: uur. 10. om 1400: uur. 11. om 1400: uur. 12. om 1400: uur. 13. Gesloten. 14. om 1400: uur. 15. om 1400: uur. 16. om 1400: uur. 17. om 1400: uur. 18. om 1400: uur. 19. om 1400: uur. 20. Gesloten. 21. om 1400: uur. 22. om 1400: uur. 23. om 1400: uur. 24. om 1400: uur. 25. om 1400: uur. 26. om 1400: uur. 27. Gesloten. 28. om 1400: uur. 29. om 1400: uur. 30. om 1400: uur. 31. om 1400: uur. Met de muis over de dag geeft de openingstijden. open. gesloten.
goedkope fotolijsten
Boot huren Groningen.
Interesse in een rondvaart door de grachten van Groningen en ondertussen genieten van een barbecue aan boord? Kijk voor meer informatie op deze link. Rondvaart door Groningen met stadsgids NL-EN-DU. Natuurlijk beschikken onze schippers over de nodige kennis m.b.t. de stad Groningen.
catering groningen
Pieter Dekker Rondvaarten uw dagje uit!
Wij verzorgen op wisselende dagen rondvaarten in Blauwestad en Wedderveer Westerwolde tussen april en november. TIP: Voor bedrijven hebben wij ook uitgebreide mogelijkheden. Houd uw vergadering of bedrijfsuitje eens op het water, een inspirerende omgeving geeft veelal een nieuwe kijk op zaken.
Barbecuesloep met rondvaart in Groningen, van Groningen.
De boottochten van Groningen Evenementen laten de meest bekende waterwegen in en rond de stad zien. Langs de Zuiderhaven en langs het oude museum, een stukje varen op de Hoge en Lage Aa richting de Noorderhaven of koers zetten naar het Reitdiep, het kan allemaal. Wilt u vooraf de exacte route of duur van deze rondvaart bepalen?
Rondvaarten in Groningen.
Laat je lekker meevoeren om Groningen eens van een hele andere kant zien. Er zijn veel mogelijkheden voor een interessante en gezellige rondvaart, zowel in de stad als in de provincie. In de stad Groningen biedt de diepenring met het Groninger Museum, het scheepvaartmuseum en de eeuwenoude pakhuizen een prachtige aanblik vanaf het water.
Home Rinus Groningen.
Een rondvaart met de Rinus door de prachtige historische grachten is het leukste uitje van Groningen. Ideaal voor een personeelsfeest, teamuitje, familiedag of gewoon gezellig met je sportclub of studentenvereniging. Rinus is het mooiste schip van Groningen. Exclusief en toch betaalbaar.
Rondvaarten Garnwerd aan Zee.
De haven en de terrassen aan het water bij Garnwerd aan Zee bieden een uitstekend vertrekpunt, tussenstop of bestemming voor uw rondvaart. Vanuit de stad Groningen en vanaf het Lauwersmeer is Garnwerd aan Zee over water goed bereikbaar en rondvaartbedrijven weten onze prachtige locatie steeds vaker te vinden.
de navigatie. mogelijkheden.
Rondvaarten, Wijnproeverij Vaartochten, aan Vrijgezellenfeestjes. boord. Overnachten in Groningen. Wine and spice tochten. kinderfeestjes. KooKWorkshops. Restaurants. Foto's.' /p. Overnachten in Groningen. Wine and spice tochten. Rondvaarten, Vaartochten, Vrijgezellenfeestjes. Klik rechts en boven voor meer informatie. kinderfeestjes. KooKWorkshops. Restaurants. Foto's.' /p.
Home Rondvaart in Groningen.
De grachten in de binnenstad bieden de mogelijkheid tot een rondvaart om het centrum, waarbij u eeuwenoude pakhuizen, Het Noordelijk Scheepvaartmuseum en het Groninger Museum passeert. Rondvaart op maat. Rondvaart in Groningen verzorgt rondvaarten voor grote en middelgrote groepen 2 100 personen.

Contacteer ons

rondvaart groningen
rondvaart amsterdamse grachten
rondvaart utrechtse grachten
rondvaart grachten
delft grachten rondvaart
delft rondvaart grachten
rondvaart delftse grachten
rondvaart delft grachten
rondvaart haven rotterdam