Meer resultaten voor rondvaart utrechtse grachten

 
rondvaart utrechtse grachten
Rondvaart Delft.
boottocht ijsselmeer
Rondvaart Utrecht: Sloep in Utrecht met hapjes en drankjes.
Tarieven Grachtentocht Rondvaart in Utrecht. Starttarief voor 15, uur. Extra 05, uur. t/m 12 personen. 13 t/m 18 personen. 19 t/m 28 personen. 29 t/m 40 personen. 41 t/m 56 personen. 57 t/m 68 personen. 69 t/m 78 personen. 79 t/m 86 personen. 87 t/m 96 personen. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, schipper en brandstof. Het starttarief geldt ook voor vaarten korter dan 15, uur, tenzij in een offerte anders overeengekomen. Onze boten zijn geheel te overdekken bij minder weer. Alleen met een dak of zelfs met ruiten zodat u volledig droog zit. En s winters verwarmd met fleece dekens. Losse rondvaarten zijn ook te boeken met gekoelde drankjes 6, per persoon, per uur varen, en/of hapjes vanaf 450, per persoon. U kunt dit aangeven in ons aanvraagformulier. Bekijk hiervoor de borrelboot Utrecht voor meer informatie tarieven. Voor de op en afstapplaatsen anders dan Wittevrouwensingel geldt een toeslag van 15, per boot. Bij een op en/of afstap buiten de Utrechtse singels en grachten wordt de daadwerkelijke vaartijd tegen het geldende tarief van de gehuurde boten verrekend.
slotenmaker lelystad
Rondvaart Utrecht Schuttevaer.
Utrecht kent een rijke historie die goed bewaard is gebleven. De kapitein vaart u graag over de mooie grachten en singels van de stad Utrecht. Vanuit de rondvaartboot ziet en geniet u van de oude werfkelders, bruggen en mooie beelden onder de Pyke Koch lantaarnpalen. Langs de Oudegracht bevinden zich de prachtige grachtenhuizen en natuurlijk de Domtoren. Onderweg wordt er uitgebreid gegidst in meerdere talen. De rondvaart duurt 1 uur.
keukenrolhouder
Rondvaart: varen door Utrecht met verhalen en muziek.
Eugene Ligtvoet en René de Kam weten het onmogelijke mogelijk te maken door zich in een uur tijd door het gehele Utrechtse verleden heen te slaan. Bijvoorbeeld Sagen" en Legenden." Verhalen, balladen muziek tijdens een rondvaart door de Utrechtse grachten.
seo wordpress plugin
Vaararrangementen in Utrecht Domstadevenementen.nl.
Rondvaart Utrechtse grachten. Vanaf 1450, p.p. BTW Vanaf 15 personen dash; 1 uur. Zie Utrecht met onze ogen. Maak de Rondvaart Utrechtse grachten, met Domstad Evenementen, dat staat garant voor een gezellige belevenis. Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd.
glaszetter hoofddorp
Overzicht van alle rondvaarten in Amsterdam Stromma.nl.
100 Highlights Cruise Dé rondvaart door de Amsterdamse grachten. Vaar langs 100 highlights in de stad tijdens de beste 1-uurs rondvaart van Amsterdam! vanaf 1150, 1650., Open Boat Tours. Open Boat Tours Beleef de grachten vanuit een duurzame, elektrische sloep.
google analytics
Rondvaart Beste 4 in Utrecht DagjeWeg.NL.
Rederij Stichtse Vecht. Rondvaart Utrecht Rederij Schuttevaer. UTRECHT, UTRECHT Een bezoek aan de stad en de provincie Utrecht is niet compleet zonder een vaartocht door de grachten. Rondvaartbedrijf Schuttevaer kent de mooiste routes. elke dag geopend. Rondvaart Utrecht Rederij Schuttevaer.
Shirt bedrukken
Boot verhuur Utrecht bootverhuur.nl.
De Domstad Boot is de aanbieder van luxe rondvaarten in Utrecht! Wij organiseren boottochten over de sfeervolle Utrechtse grachten en de Vecht. Vinkeveen Haven, Vinkeveen. Vinkeveen, Utrecht Open zeilboten. Wij bieden verschillende zeilboten ter verhuur aan. Van een kleine Optimist voor de jeugd tot een Laser Pico zwaardboot waarbij ervaring in de zeilspo. Vinkeveen Haven, Vinkeveen. Vinkeveen, Utrecht Accommodaties. Bed Breakfast Out in the garden. Onze Bed Breakfast is in het centrum van het dorp Vinkeveen gelegen. U overnacht in n van onze sfeerv. Vinkeveen Haven, Vinkeveen. Vinkeveen, Utrecht Kano's.' Met de kano zit je nog dichter bij het water en bij de natuur. Samen met de beschikbare kanoroutes peddel je in een 1, of een 2/3-persoons kano over d. Vreeland, Utrecht Rondvaartboten. Rondvaart of boottocht op de Vecht?
aquaponics
Rondvaart of Boottocht rondom de grachten van Utrecht Schuttevaer.
Rondvaart van 1 uur door de Oudegracht en. Rederij Schuttevaer vaart het hele jaar door de grachten van Utrecht. Sinds 1960 kunt u met ons familiebedrijf mee https//t.co/CNH7Nb5Lt3.: Utrecht heeft de mooiste grachten van de wereld, kom zelf maar kijken.
hypotheek
BBQ Boot in Utrecht BBQboot.
Bij een op en/of afstap buiten de Utrechtse singels en grachten wordt de daadwerkelijke vaartijd tegen het geldende tarief van de gehuurde boten verrekend. Deze toeslag is voor extra aan en afvaartijd vanaf onze standaard op en afstapplek de Wittevrouwensingel.
epoxy resin kopen
Rondvaart Door De Grachten Locatie De Winkel Van Sinkel.
Rondvaart Door De Grachten. Een leuk en origineel uitje: ontdek Utrecht vanaf het water! Vanaf het water wordt u een heel andere kijk op de oude binnenstad van Utrecht geboden. Met deze rondvaart stuurt een gezellige schipper u over de gracht en vaart u door het historische stadscentrum over de Oudegracht met de eeuwenoude grachtenpanden en werfkelders. Daarnaast vaart u ook over de prachtige Utrechtse buitensingels.
autisme
Hightea Boot in Utrecht lekkerbootjevaren.nlHigh Tea Boot.
Voor de op en afstapplaatsen anders dan Wittevrouwensingel geldt een toeslag van 15, per boot voor opstappen én 15, voor afstappen. Bij een op en/of afstap buiten de Utrechtse singels en grachten wordt de daadwerkelijke vaartijd tegen het geldende tarief van de gehuurde boten verrekend. Deze toeslag is voor extra aan en afvaartijd vanaf onze standaard op en afstapplek de Wittevrouwensingel. Lekkerbootjevaren, voor alles wat varend te vieren valt! bedrijfsuitje varen in Utrecht teamuitje met rondvaart familiedag borrelboot vrijgezellenfeest tapasboot bruiloft bruidsvaart dagje uit Utrecht verjaardagsfeest op boot.

Contacteer ons

rondvaart groningen
rondvaart amsterdamse grachten
rondvaart utrechtse grachten
rondvaart grachten
delft grachten rondvaart
delft rondvaart grachten
rondvaart delftse grachten
rondvaart delft grachten
rondvaart haven rotterdam