Zoeken naar rondvaart utrechtse grachten

 
rondvaart utrechtse grachten
Rondvaart Utrecht Schuttevaer.
Een rondvaart door Utrecht is altijd een aanrader. In 1960 startte het Utrechtse rondvaartbedrijf Schuttevaer met rondvaarten door de grachten en singels van Utrecht. Wij varen al ruim een halve eeuw door de historische binnenstad van Utrecht en over de rivieren als de Kromme Rijn, de Vecht en de Hollandse IJssel.
betsson casino
Rondvaart in Utrecht.
Paardenveld 1, 3511 RD Utrecht. De mogelijkheden voor of na uw rondvaart. Kijk voor de mogelijkheden op www.lekkerbootjevaren.nl. of vraag direct een offerte aan! Wat vinden ze van ons. Wij hadden met 15 vriendinnen de borrelboot. Communicatie vooraf was snel, duidelijk en behulpzaam. We hadden zelf hapjes meegenomen. Schipper was vriendelijk en goed inlevingsvermogen rondom plaspauzes' Kortom top middag gehad! Oh en wij kwamen echt niets te kort qua drankjes, er was meer dan.Meer. Ilse V 9/24/2017. Ondanks het slechte weer. Prima vertoeven op de boot van lekkerbootjevaren.nl compleet overdekt en warm! 100 punten voor de gastvrijheid. Ook zijn honden hier welkom! Onze schipper Joost wist veel te vertellen over utrecht! Stefan R 9/15/2017. Een boottocht door de grachten van Utrecht, als verrassing voor een jarige!
impressions online
Boottocht Utrecht: rondvaart door de grachten Puur Utrecht.
Dat is het rondvaart diner! Boek snel, want hier gaat u lang van nagenieten. 0200: uur minimaal 10 personen vanaf 5950, p.p. Een lekker stukje vlees of vis grillen hoeft niet langer saai in de achtertuin, maar kan op de Utrechtse grachten.
optimizer
Rondvaart Utrecht Schuttevaer.
Utrecht kent een rijke historie die goed bewaard is gebleven. De kapitein vaart u graag over de mooie grachten en singels van de stad Utrecht. Vanuit de rondvaartboot ziet en geniet u van de oude werfkelders, bruggen en mooie beelden onder de Pyke Koch lantaarnpalen. Langs de Oudegracht bevinden zich de prachtige grachtenhuizen en natuurlijk de Domtoren. Onderweg wordt er uitgebreid gegidst in meerdere talen. De rondvaart duurt 1 uur.
google adwords keyword planner
Varen Bezoek Utrecht.
Download de vaarkaart. Kano en bootverhuur. Van kano tot rondvaart en waterfiets tot sloep: er zijn talloze mogelijkheden om de grachten te verkennen. Wil je met een georganiseerde rondvaart Utrecht vanaf het water ontdekken? Rederij Schuttevaer neemt je graag mee!
Rondvaart Utrechtse grachten, een leuk uitje!
Gezin met kinderen 7 14, Jongeren 15 21, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie jong en oud, Educatief, Musea, Architectuur, Wandelroutes, Attractieparken. Rondvaart Utrechtse grachten Gezin met kinderen 7 14 Jongeren 15 21 Groep kinderen Groep volwassenen Familie jong en oud Educatief Musea Architectuur Wandelroutes Attractieparken. Klantenbeoordeling Rondvaart Utrechtse grachten.
Rondvaart Utrecht DagjeWeg.NL.
AMERSFOORT, UTRECHT Kabbelend over het water van de Amersfoortse grachten geniet je in alle rust van kunst, ontdek je de dieren uit de onderwaterwereld en verwonder je je over de bijzondere plantensoorten die langs de kade groeien. geopend, elke dag geopend. entree vanaf 500., lees alles over Rondvaart Amersfoort.
Rondvaart Utrecht: Sloep in Utrecht met hapjes en drankjes.
Tarieven Grachtentocht Rondvaart in Utrecht. Starttarief voor 15, uur. Extra 05, uur. t/m 12 personen. 13 t/m 18 personen. 19 t/m 28 personen. 29 t/m 40 personen. 41 t/m 56 personen. 57 t/m 68 personen. 69 t/m 78 personen. 79 t/m 86 personen. 87 t/m 96 personen. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, schipper en brandstof. Het starttarief geldt ook voor vaarten korter dan 15, uur, tenzij in een offerte anders overeengekomen. Onze boten zijn geheel te overdekken bij minder weer. Alleen met een dak of zelfs met ruiten zodat u volledig droog zit. En s winters verwarmd met fleece dekens. Losse rondvaarten zijn ook te boeken met gekoelde drankjes 6, per persoon, per uur varen, en/of hapjes vanaf 450, per persoon. U kunt dit aangeven in ons aanvraagformulier. Bekijk hiervoor de borrelboot Utrecht voor meer informatie tarieven. Voor de op en afstapplaatsen anders dan Wittevrouwensingel geldt een toeslag van 15, per boot. Bij een op en/of afstap buiten de Utrechtse singels en grachten wordt de daadwerkelijke vaartijd tegen het geldende tarief van de gehuurde boten verrekend.

Contacteer ons

rondvaart groningen
rondvaart amsterdamse grachten
rondvaart utrechtse grachten
rondvaart grachten
delft grachten rondvaart
delft rondvaart grachten
rondvaart delftse grachten
rondvaart delft grachten
rondvaart haven rotterdam