Meer resultaten voor rondvaart haarlem met lunch

 
rondvaart haarlem met lunch
Smidtje Canal Cruises Haarlem Varen en Lunchen bij Restaurant Parels.
Rondvaart Lunch bij Parels. 50 minuten varen met een lunch bij restaurant Parels! Rondvaart inclusief lunch bij restaurant Parels. Geniet van een 50 minuten durende rondvaart door het prachtige Haarlem. Maak daarbij uw middag compleet met een lunch van de kaart bij restaurant Parels in het centrum.
restaurant haarlem
Vuurtoreneiland.
Boottocht met koffie aan boord historische rondleiding met gids over het eiland geen lunch of diner in het restaurant 2250, pp. Voor meer informatie en reservering kunt u hier terecht. Vertrek vanaf de Veemkade tegenover het Lloyd Hotel, Oostelijke Handelskade 34, 1019 BN Amsterdam P Rietlandpark.
rondvaart grachten amsterdam prijzen
Rondvaart Haarlem Amsterdam Partybootrondvaarten, trouwlocatie en bedrijfsuitjes op het water.
Rederij van der Meer verzorgde de planning en met het partyschip de Koningin Juliana en de Olympia van het Groen Hart werd om 9.15 uur het startsein gegeven. Gezellig praten onder het genot van een drankje, een hapje en ondertussen genieten van de rondvaart! De trossen gingen los en onder het genot van een heerlijk kopje koffie en gebak werd er via de Ringvaart van de Haarlemmermeer koers gezet richting Haarlem. Het blijft gezegd de rondvaart Haarlem zo over het Spaarne langs o.a. gebouwen als de Bavokerk en de koepel gevangenis blijft fantastisch. Omgeving Haarlem en Amsterdam is vanaf het water fantastisch! Rond 11.45 uur werd een overheerlijke lunch uitgeserveerd en na de lunch werden de twee partyschepen geschut in de sluis van Spaarndam.
concert haarlem
Lunch rondvaart Haarlem Eenhoorn Evenementen.
Tevens staan er kannen koffie en thee op de tafels die gedurende de rondvaart steeds worden bijgevuld. Verder is het mogelijk om de lunch rondvaart Haarlem bijvoorbeeld te starten met koffie en gebak, een Deluxe versie van de lunch te serveren of zelfs een complete barbecue aan boord te reserveren.
autoverzekering simulatie
Rondvaart diner Puur Uitjes.
Gek op Holland boot. Walking Floating lunch. Walking Floating dinner. Varend genieten van een heerlijk diner. vanaf 15 personen. De minimale groepsgrootte voor het organiseren van dit uitje. Bent u met minder personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De ideale tijdsduur voor dit uitje. Wilt u het uitje korter of langer laten duren? Neemt contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. vanaf 6450, p.p. De prijs p.p. is exclusief BTW en afhankelijk van het aantal personen en exacte invulling van het programma. Hoe groter de groep, hoe lager de prijs p.p. De vanaf prijs is gebaseerd op een groepsgrootte van 40 personen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de laagste prijs voor uw groep. Vaar over de Haarlemse wateren onder genot van een heerlijk diner. Smakelijk 3-gangen menu of buffet naar keuze inbegrepen. Geweldig uitzicht op de stad vanaf de singels en grachten. Leuk in combinatie met een museumbezoek of workshop. Waarom is de Rondvaart Diner in Haarlem zo goed?
emmer
Smidtje Canal Cruises Events in Haarlem Groupon.
2899, voor een rondvaart door Haarlem voor 4 personen waarde 52. Een ander perspectief laat je de dingen in een nieuw daglicht zien en dat werkt ook zo met steden. Met de rondvaart ga je 50 minuten lang door de Haarlemse wateren in een van de sfeervolle Smidtje-boten.
portugese tegels online
Rondvaart. star. Beste website van het jaar 2018. home. home-fill. info. phone. add-homescreen. 1001-border. whatsapp-share. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plus. email. email1
Bovendien kun je een rondvaart als een arrangement boeken, waarbij lunch en diner zijn inbegrepen. En wil je een feestje bouwen op het water kies dan een partyboot, met muziek, eten en drinken en vooral een gezellige sfeer voor een onvergetelijk dagje uit.
muursticker
Eten drinken Op Top Events.
Afhankelijk van je wensen Meer lezen. Varen in Haarlem. Ontdek Haarlem vanaf het water in een leuke sloep, een rondvaartboot of op een klassieke schuit. Wij verwelkomen jullie graag aan boord voor een rondvaart, high tea, borrelvaart, BBQ of compleet Meer lezen.
cursus gebarentaal
Moodz Canal Tours Lunch/Diner Rondvaart Delft.
Prijs per persoon voor de lunch en rondvaart. Delicious: Een bord vol met lekkers met een mini huisgemaakt soepje, frisse salade, krulfrietjes, 2 vers afgebakken boterhammen met oude kaas en een kroketje. Tevens schenken wij een kopje thee, koffie of cappuccino.
restaurant haarlem
Bedrijfsuitje: Rondvaart, lunch en de geheimen van Haarlem.
Lunch aan de grote markt 1 uur. Na de rondvaart staat er in het oude centrum van Haarlem een heerlijke lunch voor u klaar! Schuif aan met uw collegas en ontspan nog even voor het volgende avontuur begint Er zijn verschillende lunchopties.
prince 2 practitioner
Rondvaart lunch Partyboot.nl.
Leiderdorp is gelegen in het Groene Hart en daarom heel gemakkelijk bereikbaar vanuit Zoetermeer, Rotterdam en Den-Haag. Ook vanaf Utrecht, Amsterdam en Haarlem, is Leiderdorp gemakkelijk bereikbaar. Een rondvaart met lunch boekt u meteen bij Partyboot / Groene Hart Cruises.
restaurant haarlem
Rondvaart Lunch Haarlemcanaltours.com.
Combineer de rondvaart van Haarlem Canal Tours met een heerlijke lunch bij Dijkers Eten Drinken. U volgt onze volledige tour, waarna u kunt genieten van een lunch die bestaat uit een lekkere kop soep met een broodje naar keuze van de lunchkaart en koffie of thee.

Contacteer ons

rondvaart amsterdam see amsterdam
arnhem rondvaart
rondvaart binnendieze
grachten amsterdam rondvaart
amsterdam rondvaart grachten
amsterdam grachten rondvaart
biesbosch rondvaart
amsterdam rondvaart
zeilen ijsselmeer dagtocht