Meer resultaten voor grachten amsterdam rondvaart

 
grachten amsterdam rondvaart
Gordel van Smaragd Indische rondvaart door Amsterdam.
Ik had onlangs de eer om te gast te zijn tijdens de bijzondere Indische Rondvaart door de grachten van Amsterdam en over het IJ. Dan wordt dat gedeelde verleden op een zonovergoten zaterdag ineens het gedeelde heden: ik heb geleerd over de sporen uit het gezamenlijke verleden van Nederland en de Molukse gemeenschap die hier inmiddels 65 jaar leeft.
amsterdam light festival rondvaart
Salonboot Amsterdam? Stijlvol door de grachten met Private Boat Tours.
Tijdens de eerste lentedagen ontspannen genieten van een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Ontdek het unieke zicht vanaf het water op de stad Amsterdam. Onze salonboten zijn heerlijk verwarmd en bieden een knusse, comfortabele omgeving om te genieten van het prachtige uitzicht.
boottocht ijsselmeer
Rondvaarten in Amsterdam I amsterdam.
Bestel eenvoudig online een Canal Cruise Ticket voor een rondvaart bij een van de deelnemende rederijen! Bestel nu je Canal Cruise Ticket. Verken de grachten in Amsterdam. Stap aan boord bij een van vele rondvaartboten die deze stad rijk is, en beleef Amsterdam vanaf het water.
koala hangmat baby
Ga voor een Rondvaart Amsterdam! Lovers Canal Cruises.
Nederland, het land dat ver onder de zeespiegel ligt, is het land van het water. Dammen, dijken, maar zeker ook de grachten spelen een belangrijke rol in de Hollandse geschiedenis. Reden genoeg om dat met een Rondvaart Amsterdam van dichtbij te ervaren.
vaatwasser
Rondvaart over de grachten Amsterdam.
In de avond zijn rondvaarten heel romantisch. De stad Amsterdam heeft een unieke band met zijn 165 grachten, echte kunstwerken van architectuur en bouwkunde die als omlijsting van het Historische Centrum dienen. De beste en meest suggestieve manier om Amsterdam te verkennen is een rondvaart over de grachten.
hyaluronzuur
Rederij t Smidtje Amsterdam seen from the water.
Wij laten u bij Rederij t Smidtje graag ervaren dat Amsterdam het mooist is vanaf het water! Laat u inspireren door de diverse arrangementen die wij aanbieden. U kunt direct prijs en beschikbaarheid inzien. Bij ons kunt u gemakkelijk uw eigen vaartocht samenstellen. Heeft u speciale wensen? We maken ook graag een offerte op maat voor u! Kick off Kingsday. Varen op de grachten zoals vele Amsterdammers dit zo graag doen.
Privé Rondvaart Amsterdam Rederij de Nederlanden.
Privé rondvaart Amsterdam. Een privé rondvaart door de Amsterdamse grachten is voor iedereen weggelegd. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar! Of het nu gaat om een privé rondvaart voor 2 of 200 personen, Rederij de Nederlanden heeft een passende boot voor u.
Silent Disco Cruise Amsterdam Varen en dansen op de grachten.
Samen met Lovers, brengt Silent Disco Cruise Amsterdam het mooiste én het leukste van Amsterdam samen in 1 unieke beleving. Een bijzondere rondvaart over de grachten van Amsterdam, die je met onze silent disco en party DJ al dansend kunt beleven.
Amsterdam: Rondvaart over de grachten Amsterdam, Nederland GetYourGuide.
Zie de bezienswaardigheden van Amsterdam vanaf de beroemde waterwegen tijdens een rondvaart over de grachten. Amsterdam laat zich het beste te bezichtigen vanaf het water, en op deze 75 minuten durende rondvaart zul je het beste van deze historische stad ervaren.
Rondvaart Amsterdamse grachten Tours Tickets.
Small Boat Cruise Rijksmuseum. Geniet van een rondvaart door de kleinste grachten van Amsterdam die normaal niet toegankelijk zijn voor grotere boten in een stille, milieuvriendelijke en kleine rondvaartboot. Small Boat Cruise City Hall. Geniet van een rondvaart door de kleinste grachten van Amsterdam die normaal niet toegankelijk zijn voor grotere boten in een stille, milieuvriendelijke en kleine rondvaartboot.
Scoor 40% korting op een rondvaart door de Amsterdamse grachten met Lovers CJP.
Een boottocht met Rederij Lovers over de grachten van Amsterdam is het perfecte uitje in de hoofdstad. De audioguide leert je meer over belangrijke rol van Amsterdam in de Hollandse geschiedenis; van het ontstaan van de stad, de welvaart in de Gouden Eeuw tot leuke feitjes van nu. Wist je bijvoorbeeld dat Amsterdam meer fietsen dan inwoners telt? De rondvaart leent zich daarnaast ook perfect om foto's' te schieten voor op je Instagram of Facebook.
Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.

Contacteer ons

rondvaart amsterdam see amsterdam
arnhem rondvaart
rondvaart binnendieze
grachten amsterdam rondvaart
amsterdam rondvaart grachten
amsterdam grachten rondvaart
biesbosch rondvaart
amsterdam rondvaart
zeilen ijsselmeer dagtocht