Resultaten voor zeilen ijsselmeer dagtocht

 
zeilen ijsselmeer dagtocht
Dagje zeilen IJsselmeer.
Kom dan eens een dagje zeilen op het Ijsselmeer met de Stedemaeght. Bestel uw tickets voor een bijzondere dagtocht direct via onze website. U kunt al een dagje zeilen op het IJsselmeer met 2 personen. Een complete dagtocht. Vanuit de Bataviahaven te Lelystad verzorgen wij een unieke dagtocht over het IJsselmeer naar Hoorn, Volendam of Urk.
Yachtcharter Ijsselmeer
Dagje zeilen op het IJsselmeer Catharina van Mijdrecht.
Zeilen met school. Zeilvakantie Waddenzee en IJsselmeer. Boottocht op het IJsselmeer. Zeilen IJsselmeer dagtocht. Midweek arrangement I. Midweek arrangement II. Midweek arrangement III. Dagtocht met BBQ. Zeilen met een Groep. Weekend zeilen IJsselmeer. Zeilen op het IJsselmeer. Zeilen op het Markermeer.
lijst
Naamloos document.
zodiac casino 80 free spins
Uniek dagje zeilen: stap aan boord Uit-Zeilen.
Bekijk dit arrangement. Dagtocht zeilen op het IJsselmeer. Dagtocht zeilen op het IJsselmeer aangevuld met extra activiteiten. Bekijk dit arrangement. Dag programma jacht zeilen. Een dagtocht over het IJssel of Markermeer met collega's' of relaties. Bekijk dit arrangement. Richtprijs: 7000, p.p.
trouwfotograaf
Zeilen in Hoorn Een onvergetelijke dag op De Toekomst.
Zeil met ons de avond tegemoet en dineer aan boord van het schip. Met een beetje geluk maak je een romantische zonsondergang mee om nooit te vergeten! Tijd: van 19.00 tot 23.00 uur. Ontvangst met borrel Om 19.00 uur word je aan boord verwelkomd met lekkere borrelhapjes en een drankje. Nadat de zeilen zijn gehesen.
Zeilen IJsselmeer met collega's' of relaties Uit-Zeilen.
Lees meer over ons en ons team via de over ons pagina. Middag zeilen op het IJsselmeer. Zeilen op het IJsselmeer met 6 tot 120 personen per schip. Bekijk dit arrangement. Dagtocht zeilen op het IJsselmeer. Dagtocht zeilen op het IJsselmeer aangevuld met extra activiteiten.
Zeilen IJsselmeer dagtocht Catharina van Mijdrecht Catharina van Mijdrecht.
De Catharina op TV. Zeilen IJsselmeer dagtocht. Zeilen IJsselmeer dagtocht. Zeilen op het IJsselmeer als dagtocht, dat moet u meemaken. Zeilen op het IJsselmeer als dagtocht is de ideale manier om helemaal te ontspannen en je echt als op zee te wanen.
Dagje zeilen? Ga een dagje zeilen op een schip van NAUPAR NAUPAR.
Rondom het IJsselmeer vindt u vele steden die uitnodigen tot een korte tussenstop. Volendam, Marken, Elburg, Amsterdam In al deze havensteden zijn diverse activiteiten te ondernemen, zoals een bezoek aan het interessante Zuiderzeemuseum in Enkhuizen? Een dagje zeilen inclusief catering.
Dagtochten IJsselmeer Zeilschip Bounty.
Ook kunt u ervoor kiezen om individueel mee te zeilen. Kies uit verschillende dagtochten op het IJsselmeer. Bij Zeil Trouwschip Bounty kunt u kiezen uit verschillende dagtochten op het IJsselmeer. Wij bieden onder andere de volgende arrangementen. Dit zijn enkele voorbeelden.:

Contacteer ons

rondvaart amsterdam see amsterdam
arnhem rondvaart
rondvaart binnendieze
grachten amsterdam rondvaart
amsterdam rondvaart grachten
amsterdam grachten rondvaart
biesbosch rondvaart
amsterdam rondvaart
zeilen ijsselmeer dagtocht