Op zoek naar zeilen ijsselmeer dagtocht?

 
zeilen ijsselmeer dagtocht
Dagje zeilen IJsselmeer.
Wilt u een bijzondere dag beleven? Kom dan eens een dagje zeilen op het Ijsselmeer met de Stedemaeght. Bestel uw tickets voor een bijzondere dagtocht direct via onze website. U kunt al een dagje zeilen op het IJsselmeer met 2 personen.
Yachtcharter Ijsselmeer
Dagje zeilen op het IJsselmeer Catharina van Mijdrecht.
Presentatie op het water. Zeilen met school. Zeilvakantie Waddenzee en IJsselmeer. Boottocht op het IJsselmeer. Zeilen IJsselmeer dagtocht. Midweek arrangement I. Midweek arrangement II. Midweek arrangement III. Dagtocht met BBQ. Zeilen met een Groep. Weekend zeilen IJsselmeer. Zeilen op het IJsselmeer.
zeil
zeilen IJsselmeerdag, dagtocht, weekend zeilen, zeilschip huren vanuit Enkhuizen, bedrijfsuitje, met vrienden of familie familieuitjepersoneelsuitje, over de wadden of het Markermeer of IJsselmeer tij
Wij nemen u graag mee op een mooie reis langs de kusten van het IJsselmeer en de eilanden in de Waddenzee. U doet onvergetelijke indrukken op aan boord van de Bree Sant. Langs het IJsselmeer vindt u mooie karakteristieke havens, oude VOC-steden, voormalige Hanzesteden en vissersdorpen.
jurk bruiloft moeder
Naamloos document.
Zeilen IJsselmeer dagtocht Catharina van Mijdrecht Catharina van Mijdrecht.
De Catharina op TV. Zeilen IJsselmeer dagtocht. Zeilen IJsselmeer dagtocht. Zeilen op het IJsselmeer als dagtocht, dat moet u meemaken. Zeilen op het IJsselmeer als dagtocht is de ideale manier om helemaal te ontspannen en je echt als op zee te wanen.
Dagtochten IJsselmeer Zeilschipbounty.nl.
Ook kunt u ervoor kiezen om individueel mee te zeilen. Kies uit verschillende dagtochten op het IJsselmeer. Bij Zeil Trouwschip Bounty kunt u kiezen uit verschillende dagtochten op het IJsselmeer. Wij bieden onder andere de volgende arrangementen. Dit zijn enkele voorbeelden.:
Zeilen in Hoorn Een onvergetelijke dag op De Toekomst.
Bel 06 22 66 80 98. Ontdek zèlf hoe het is om een groot zeilschip op koers te laten varen. Tijdens deze tocht leer je de fijne kneepjes van het zeilen. Samen met de bemanning hijs je het 295 m2 zeildoek.
Een fijn dagje varen en zeilen op het ijsselmeer.
Veel gestelde vragen. Team Muider Compagnie. of bel ons direct! Zeilen op het IJsselmeer begint in Muiden. Comfortabel traditioneel zeilen. Stap voor een onvergetelijke zeiltocht met uw familie of vrienden aan boord van de luxe tjalken van de Muider Compagnie.
Zeilen op het IJsselmeer, bedrijfsuitje zeilen uit Volendam, Monnickendam.
Zeilen op het IJsselmeer is ons beroep én onze hobby! Arnold is een schipper met ruim 25 jaar ervaring. Met veel plezier vertellen hij en Roman tijdens de zeiltocht over de geschiedenis van de Zuiderzee en het reilen en zeilen van een zeilschip.

Contacteer ons

rondvaart amsterdam see amsterdam
arnhem rondvaart
rondvaart binnendieze
grachten amsterdam rondvaart
amsterdam rondvaart grachten
amsterdam grachten rondvaart
biesbosch rondvaart
amsterdam rondvaart
zeilen ijsselmeer dagtocht