Resultaten voor zeilen ijsselmeer dagtocht

 
zeilen ijsselmeer dagtocht
Dagtocht zeilen Muiden Maritiem.
Heeft u geen groep maar wilt u toch een dagtocht onder zeil, dan kunt u zich inschrijven op een zeildag met individuele inschrijving of meegaan met een zeilwedstrijd. Wij zeilen veelal vanuit Muiden. De Muiden vesting is een gezellig en mooie plek om vandaan te zeilen!
zeilen friesland
Zeilen IJsselmeer Zeilen Waddenzee Historische Zeilvaart Harlingen.
Enkhuizen Rond het IJsselmeer. Medemblik Rond het IJsselmeer. Hoorn Rond het IJsselmeer. Monnickendam Rond het IJsselmeer. U bent hier: Home Groepen. Zeilen IJsselmeer en zeilen Waddenzee. Harlingen is de vertrekhaven voor eendaagse of meerdaagse zeiltochten of zeilvakanties over de Waddenzee of het IJsselmeer.
uit zeilen
Dagtocht zeilen ijsselmeer personeelsuitjes.
Vergaderen eens anders. OFFERTE AANVRAAG ZEILEN. Dagtocht zeilen ijsselmeer. Met uw team of organisatie genieten van een actieve en toch ontspannende dag weg. Geheel verzorgd en aangepast op uw persoonlijke wensen zorgen wij voor een fantastische ervaring op een klassiek zeilschip.
zeil
Zeilen in Hoorn Een onvergetelijke dag op De Toekomst.
Bekijk dit arrangement. Zeil met ons de avond tegemoet en dineer aan boord van het schip. Met een beetje geluk maak je een romantische zonsondergang mee om nooit te vergeten! Tijd: van 19.00 tot 23.00 uur. Ontvangst met borrel Om 19.00 uur word je aan boord verwelkomd met lekkere borrelhapjes en een drankje. Nadat de zeilen zijn gehesen.
zeilen friesland
Zeilen IJsselmeer dagtocht Catharina van Mijdrecht Catharina van Mijdrecht.
De Catharina op TV. Zeilen IJsselmeer dagtocht. Zeilen IJsselmeer dagtocht. Zeilen op het IJsselmeer als dagtocht, dat moet u meemaken. Zeilen op het IJsselmeer als dagtocht is de ideale manier om helemaal te ontspannen en je echt als op zee te wanen.
vaatwasser
Dagtocht zeilen markermeer of ijsselmeer.
dagtocht zeilen markermeer of ijsselmeer. Op zoek naar een dagtocht zeilen op het Markermeer of IJsselmeer Met de tjalk CASTOR ga je op avontuur. Zeilen over het Markermeer beginnende zeilers of IJsselmeer ervaren zeilers kom je in de vissersdorpen of VOC steden terecht.
vitamine c serum
Dagtocht zeilen, zakelijk of met vrienden of familie 20 tot 50 personen.
Arrangementen / Last Minute aanbieding / Schildervakantie / Zeilvakantie / Zeilweekend Terschelling / Bedrijfsuitje / Kort weekend vr-za / Team Building / Vergaderen / Evenementen / Brandarisrace / Oerol overnachten / Sail / Familie Vrienden / Het schip / Last Minute / Individueel meezeilen / Scholen Jongeren / Vaargebied / Friesland / Zeilen IJsselmeer / Zeilweekend Vlieland / Waddenzee / Vakantie Weekendje weg / Dagtocht / Kort Weekend / Midweek zeilen / Week / Weekend /.
Dagtocht op een traditioneel zeilschip, partyboot of rondvaartboot.
De Gouden Vloot Klipper Isis dagtocht op een tweemast klipper. Heerlijke dagtocht met culinaire verwennerij Een onvergetelijk bedrijfsuitje zeilen, een dagtocht met culinaire verwennerij. Nodig uw collega's, personeel of relaties uit voor een heerlijke dagtocht op de Waddenzee of zeilen op het IJsselmeer aan boord van de unieke tweemast.
Dagtocht zeilen: dagje varen op het IJsselmeer. Wave. Wave.
Een dagtocht zeilen is een onvergetelijke ervaring: kom aan boord van Partyschip Abel Tasman in Lelystad of Hoorn en geniet van een dagje zeilen op het IJsselmeer. We varen langs de pittoreske dorpjes rondom het IJsselmeer en kunnen een tussenstop maken in vissersdorp Volendam of op forteiland Pampus.
Zeilen met een tjalk op het IJsselmeer of Waddenzee. Historische zeilschepen voor een weekend, dagtocht of korte vakanties.
Voor een dagtocht kunt u zeilend over het IJsselmeer een bezoek brengen aan Marken, Volendam, Edam, Pampus, Lelystad en de Oostvaardersplassen. Als u een weekend wilt zeilen kunt u naar het zuiden richting Muiden en Amsterdam of naar het noorden richting Hoorn en Enkhuizen varen.
Dagje zeilen op het IJsselmeer Catharina van Mijdrecht.
Zeilvakantie Waddenzee en IJsselmeer. Boottocht op het IJsselmeer. Zeilen IJsselmeer dagtocht. Midweek arrangement I. Midweek arrangement II. Midweek arrangement III. Dagtocht met BBQ. Zeilen met een Groep. Weekend zeilen IJsselmeer. Zeilen op het IJsselmeer. Zeilen op het Markermeer. Zeilen op de Waddenzee.
Individuele zeilreizen lastminutevaren.nl.
De bestemmingen van de diverse zeiltochten en zeilreizen verschillen van zeilen op de Friese meren, zeilen op het IJsselmeer en Markermeer tot de Waddenzee of zelfs zeilreizen naar het buitenland. Bij de meerdaagse tochten wordt in ieder geval de Waddenzee vaak betrokken. Hier gaat de schipper dan vast en zeker het schip droogleggen op het wad. Een onvergetelijke ervaring. Verder wordt ook vaak bij een van de waddeneilanden aangelegd wat dan tevens vaak een overnachtingsplek is. Voor hapjes, drankjes en maaltijden aan boord wordt altijd wel gezorgd. Deze kosten zitten al verwerkt in de prijs van de zeiltocht of zeilreis. Een uitzondering kan voorkomen bij de opstaptochten voor 1 dagdeel, maar dat wordt bij de inschrijving wel duidelijk aangegeven. Wil je meer informatie of data e.d, laat jouw wensen dan bij ons achter via onderstaand formulier. Wij sturen je dan z.s.m. de info voor een dagtocht of zeilreis.

Contacteer ons

rondvaart amsterdam see amsterdam
arnhem rondvaart
rondvaart binnendieze
grachten amsterdam rondvaart
amsterdam rondvaart grachten
amsterdam grachten rondvaart
biesbosch rondvaart
amsterdam rondvaart
zeilen ijsselmeer dagtocht