Meer resultaten voor zeilen ijsselmeer dagtocht

 
zeilen ijsselmeer dagtocht
Prijzen dagtocht zeilen Tarieven van Zuiderzee Zeiltochten.
U bevindt zich hier: Home / Prijzen en tarieven dagtocht zeilen. Prijzen dagtocht zeilen in 2019. prijzen per persoon en inclusief btw, scheepshuur, ALLE drankjes en hapjes. voor een groepsuitje. 20 t/m 34 personen. Middag zeilen met lunch. 10 tot 14 uur. zo tot do 11-15 u. Zeilen, taart bubbels. 10 tot 15 uur. zo tot do 11-16 u. Zeilen, borrelen en BBQ. Dag zeilen op het IJsselmeer.:
zeil
Anna van Nieuwkoop De Anna, zeilen IJsselmeer, dagtocht, weekend zeilen, zeiltocht, zeilreis, Ijsselmeer, Waddenzee.
Dit is een totaal andere tocht dan een tocht over het IJsselmeer. De getijden geven de mogelijkheid om met de boot droog te vallen, wat een indrukwekkende ervaring is. Met een beetje geluk kunnen we deze ervaring delen met een paar zonnebadende zeehonden. Naast het relaxed zeilen, doet de Anna van Nieuwkoop ook aan een aantal races mee.
uit zeilen
Dagtocht per driemaster naar forteiland Pampus v/a 895, TicketSpy.
Goedkope Dagtocht zeilen IJsselmeer en Pampus gevonden door TicketSpy Neel Groningen. Vaderlandse geschiedenis op het forteiland Pampus. Waarvoor diende dit eiland, wie bemande het? En vooral; waar komt de uitdrukking voor pampus liggen vandaan? Ontdek het allemaal met deze heerlijke dagtocht over hete IJsselmeer.
zeil
Zeilen IJsselmeer Zeilen Waddenzee Historische Zeilvaart Harlingen.
Enkhuizen Rond het IJsselmeer. Medemblik Rond het IJsselmeer. Hoorn Rond het IJsselmeer. Monnickendam Rond het IJsselmeer. U bent hier: Home Groepen. Zeilen IJsselmeer en zeilen Waddenzee. Harlingen is de vertrekhaven voor eendaagse of meerdaagse zeiltochten of zeilvakanties over de Waddenzee of het IJsselmeer.
zeil
Dagtocht zeilen ijsselmeer personeelsuitjes.
Vergaderen eens anders. OFFERTE AANVRAAG ZEILEN. Dagtocht zeilen ijsselmeer. Met uw team of organisatie genieten van een actieve en toch ontspannende dag weg. Geheel verzorgd en aangepast op uw persoonlijke wensen zorgen wij voor een fantastische ervaring op een klassiek zeilschip.
zeil
Dagtocht zeilen: dagje varen op het IJsselmeer. Wave. Wave.
Een dagtocht zeilen is een onvergetelijke ervaring: kom aan boord van Partyschip Abel Tasman in Lelystad of Hoorn en geniet van een dagje zeilen op het IJsselmeer. We varen langs de pittoreske dorpjes rondom het IJsselmeer en kunnen een tussenstop maken in vissersdorp Volendam of op forteiland Pampus.
WP
Zeilen IJsselmeer dagtocht Catharina van Mijdrecht Catharina van Mijdrecht.
De Catharina op TV. Zeilen IJsselmeer dagtocht. Zeilen IJsselmeer dagtocht. Zeilen op het IJsselmeer als dagtocht, dat moet u meemaken. Zeilen op het IJsselmeer als dagtocht is de ideale manier om helemaal te ontspannen en je echt als op zee te wanen.
seo wordpress plugin
Zeilcharter Voorwaarts Zeilen, IJsselemeer, Waddenzee, Friese Meren, tjalk, zeiltochten, dagtochten Stavoren Friesland.
Het vaargebied beslaat zowel het IJsselmeer, als de Waddenzee en de Friese meren. De Voorwaarts" is een zeer elegante en snelle tjalk. Schipper Peter Glas beschikt over een enorme kennis van het vaargebied en is een absolute zeilexpert. Kom aan boord van de Voorwaarts en ervaar de vrijheid van het zeilen, dagverblijf en hutten zijn goed ingericht en stralen een rustieke atmosfeer uit. Vanuit Stavoren bent u, bij goed weer, binnen een dag zeilen op de Wadden, de Waddenzee is een heerlijk vaarwater! Op deze site vindt u meer informatie over ons, onze Voorwaarts" en het vaargebied. Tevens mogen foto's' natuurlijk niet ontbreken. Ga voor avontuur en boek nu. U kunt kiezen uit: een week, midweek, weekend of dagtocht op dit unieke schip.
zaandam
Dagtocht zeilen De Klassieke Rederij.
Wilt u een dagtocht zeilen op de Friese Meren of het IJsselmeer? Een dagtocht zeilen in Friesland is optimaal genieten van de elementen zon, wind en water. De Klassieke Rederij is met 15 jaar ervaring specialist in het organiseren van geheel verzorgde dagtochten zeilen op sk├╗tsjes en lemsteraken in Friesland.
lening simulator
Dagtocht zeilen markermeer of ijsselmeer.
dagtocht zeilen markermeer of ijsselmeer. Op zoek naar een dagtocht zeilen op het Markermeer of IJsselmeer Met de tjalk CASTOR ga je op avontuur. Zeilen over het Markermeer beginnende zeilers of IJsselmeer ervaren zeilers kom je in de vissersdorpen of VOC steden terecht.
seo tips
BotenverhuurinFriesland.nl.
De catering is bij een dagtocht op het IJsselmeer of dagtochten in Friesland vaak volledig verzorgd en naast het actief zeilen kunt u uiteraard ook genieten van de mooiste plekjes van het IJsselmeer. Foto: Friesland Charter. Uw eigen dagtocht op het IJsselmeer.
lto 3
Zeilen met een tjalk op het IJsselmeer of Waddenzee. Historische zeilschepen voor een weekend, dagtocht of korte vakanties.
Voor een dagtocht kunt u zeilend over het IJsselmeer een bezoek brengen aan Marken, Volendam, Edam, Pampus, Lelystad en de Oostvaardersplassen. Als u een weekend wilt zeilen kunt u naar het zuiden richting Muiden en Amsterdam of naar het noorden richting Hoorn en Enkhuizen varen.

Contacteer ons

rondvaart amsterdam see amsterdam
arnhem rondvaart
rondvaart binnendieze
grachten amsterdam rondvaart
amsterdam rondvaart grachten
amsterdam grachten rondvaart
biesbosch rondvaart
amsterdam rondvaart
zeilen ijsselmeer dagtocht