Op zoek naar rondvaart amsterdam avond?

 
rondvaart amsterdam avond
Amsterdam Rondvaart Cocktails In De Avond.
Amsterdam Rondvaart Cocktails In De Avond. 44, / 5 141 Beoordelingen. Duur 15, uur. Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling. Vaar s avonds over de grachten van Amsterdam, geniet van gratis cocktails en bekijk de beste attracties van de stad, woonboten en kleine bruggen in de magische avondverlichting.
leren beleggen voor beginners
Kies Avond Rondvaart Amsterdam! Lovers Canal Cruises.
Een Avond Rondvaart Amsterdam is een activiteit die je niet wilt missen! Velen gingen je al voor, dus stap binnenkort zelf aan boord van deze Avond Rondvaart Amsterdam. Je zult ervaren hoe indrukwekkend mooi Amsterdam vanaf het water is. Geniet optimaal van een mooie Avond Boottocht Amsterdam.
slotenmaker rotterdam
Ga voor een Rondvaart Amsterdam! Lovers Canal Cruises.
De Rondvaart Amsterdam duurt één uur en vertrekt in het zomerseizoen van negen uur in de ochtend tot 10 uur in de avond. In het winterseizoen vertrekken de boten om half tien s ochtends en zit de laatste tour er om negen uur s avonds op.
waterontharder
Rondvaart met diner Dining Cruises Stromma.nl.
Dinner Cruises Geniet van Amsterdam tijdens een diner, in goed gezelschap. Amsterdam Dinner Cruise. Amsterdam Dinner Cruise In luxe dineren terwijl je vaart. Een geheel verzorgde avond met viergangen diner. Op deze rondvaart met diner komt je niets te kort!
add
De Evening Cruise een avond rondvaart door Amsterdam.
Of geniet in alle rust van de stad die aan u voorbij trekt terwijl de avond valt. Reviews 0 Reviews. Cruise style Cruise type. Culture, Drinks Cruise, Evening Cruise, Guided Cruise. Duration 90 min. EVENING CRUISE AMSTERDAM. This content is blocked. Accept cookies to view the content. click to accept cookies. Evening Cruise by by Blue Boat on Vimeo. Onder het genot van een heerlijk drankje vaart u langs de vele verlichte bruggen en gebouwen. Ook zal de boot door het beroemde Red light district varen. Na deze 90 minuten durende rondvaart zult u alle hoogtepunten van het mooie Amsterdam gezien hebben.
Boek jouw Rondvaart Amsterdam Lovers Canal Cruises.
Deze rondvaart Amsterdam vertrekt vanaf het Leidseplein. Bekijk Amsterdam vanaf het water en leer alles over de stad. Kies voor een Rondvaart Amsterdam! Speciale prijs 1250, 18 Boek tickets. 1 Uur Avond Rondvaart Amsterdam. Kies voor de Avond Rondvaart Amsterdam en zie de stad bij maanlicht.
Amsterdam: 15, uur durende rondvaart rond het kanaal.
Bekijk Amsterdam op zijn meest pittoreske tijdens een 15, uur durende rondvaart per nacht. Ontdek het historische stadscentrum terwijl u vaart langs de Magere Brug, Golden Bend en meer. Bewonder de verlichte koopmanshuizen en ontdek waar de lokale. Datum en deelnemers kiezen.:
Ga op een Amsterdamse avond cruise! Tours Tickets.
Geniet van een leuke Avond Cruise in Amsterdam! Maakt jouw trip naar Amsterdam compleet met een avond rondvaart in Amsterdam! De avond rondvaart in Amsterdam biedt audiocommentaar in 19 verschillende talen. De boten zijn voorzien van schuiframen en panoramische daken, zodat je niets hoeft te missen tijdens de tocht!
Avondrondvaart in Amsterdam.
Daar kom je maar op één manier achter: door een rondvaart in de avond te boeken. We kunnen je alvast verklappen dat Amsterdam s avonds op zijn mooist is. De rondvaartboot neemt je mee door de grachten van het historische centrum van Amsterdam.
Rondvaart door de grachten van Amsterdam Rederijkooij.nl.
Online Tickets 1100, p.p. Beleef Amsterdam vanaf het water tijdens een 1 uur durende rondvaart. Dagelijks vertrekt er op elk heel en elk half uur een boot. Volwassen: 1100, p.p. Kinderen 4 t/m 12 jaar: 700, p.p. Babys 0 t/m 3 jaar: gratis. Groepsprijs vanaf 20 personen: 700, p.p. Online tickets verkrijgbaar. Voor cadeau bonnen mail naar info@rederijkooij.nl. Offerte aanvragen voor groepen. Online Tickets 2950, p.p. De Candlelight rondvaart is een aangename rondvaart in de avond met wijn, kaas en zoutjes.

Contacteer ons

beste rondvaart amsterdam
lovers rondvaart amsterdam
rondvaart in amsterdam
goedkoopste rondvaart amsterdam
rondvaart amsterdam avond
rondvaart diner amsterdam
avond rondvaart amsterdam
rondvaart boot amsterdam
prijs rondvaart amsterdam