Resultaten voor rondvaart diner amsterdam

 
rondvaart diner amsterdam
Rondvaart boottocht in Amsterdam Peter Pan Kookstudio.
Home Rondvaart boottocht in Amsterdam. Rondvaart in Amsterdam. Geniet en beleef Amsterdam vanaf het water, gevolgd door kookworkshop of diner bij Peter Pan Kookstudio in Amsterdam. Boottocht door de grachten langs monumentale panden, uitwaaien op het IJ en/of een kijkje in de de havens.
boottocht ijsselmeer
Unieke a la carte dinner cruise op de mooiste salonboot van Amsterdam.
Het diner wordt bereid in een uitstekend restaurant en elke gang wordt vers aan boord gebracht. Na het diner is er tijd voor koffie en thee en eventueel een digestief. De cruise duurt in totaal 2 uur en drie kwartier en eindigt om 22.15 uur. Een onvergetelijke avond, en betaalbaarder dan u wellicht zou denken. Meer info, tickets en prijzen: www.amsterdamjewelcruises.nl. Adresgegevens en plattegrond. Amsterdam Jewel Cruises. Singel 235, Amsterdam. JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again. Varen in Amsterdam. Luxe dinner cruise groepen. Luxe dinner cruise individueel. Rondvaart met salonboot.
website checker
Rondvaart diner in Aalsmeer Eten en Varen Puur Uitjes.
Vraag het onze experts. Bewaar Rondvaart diner. s Avonds dineren en tegelijkertijd heerlijk varen? Puur organiseert rondvaarten met eten op de mooiste boten. Vaar al kauwend en smullend langs de mooiste en sfeervolste plekken van de stad. Bij het schip wordt u warm ontvangen door de schipper en zijn gastvrije brigade.
slotenmaker alkmaar
Groepen I-Dock restaurant Amsterdam.
Bruiloft of verjaardag. Voor groepen groter dan 10 personen stellen wij graag een vast menu samen voor lunch of diner. De chef zal een mooi voorstel maken, rekening houdend met het seizoen en specifieke wensen. Uiteraard is het ook mogelijk om naast een sit-down diner een walking dinner te organiseren.
Neti Pot
Catering KINboat.
Zo serveren wij naast verschillende drankjes ook eten aan boord en zelfs een barbecue behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden een aantrekkelijk assortiment van hapjes en drankjes aan. Wij leveren standaard arrangementen, en uiteraard ook maatwerk waarbij jouw wensen en kwaliteit en de service centraal staan.
oranje casino
Vuurtoreneiland.
Boottocht met koffie aan boord historische rondleiding met gids over het eiland geen lunch of diner in het restaurant 2250, pp. Voor meer informatie en reservering kunt u hier terecht. Vertrek vanaf de Veemkade tegenover het Lloyd Hotel, Oostelijke Handelskade 34, 1019 BN Amsterdam P Rietlandpark.
Online training
Bedrijfsuitje Rondvaart Amsterdam Boot Bedrijfsuitjes Amsterdam.
Floating Walking Dinner Amsterdam. Op zoek naar een diner met iets extras voor uw bedrijfsuitje? Dan is ons Floating Walking Dinner wellicht iets voor u! Tijdens dit bijzondere diner vaart u door de. Lees over deze rondvaart in Amsterdam. Bingo Rondvaart Amsterdam.
glaszetter zaandam
Floating Running Walking Dinner Amsterdam Rondvaart Diner Amsterdam Culinaire Tour Amsterdam Bedrijfsuitje Familieuitje Dinnerwalk.
Informatie of reserveren. Walking Dinners: de site voor uw: rondvaart met diner zuid holland, culinaire rondvaart amsterdam, culinaire rondvaart amersfoort, culinaire rondvaart, culinair tour stad, culinair diner rondvaart zuid holland, cuilinaire tocht haarlem, bijzondere tocht door amsterdam, bijzondere tocht, www walkingdinners nl.
broken link checker chrome
Floating dinner Amsterdam: varen langs 3 restaurants Puur Amsterdam.
Overheerlijk 3-gangen diner op 3 unieke locaties. Versturen per e-mail. Dit uitje is leuk te combineren met.: vanaf 2950, p.p. vanaf 1450, p.p. Citygame de Erfenis. Citygame de Erfenis. vanaf 2450, p.p. Nicole Berger Laborie. Voor ons Kerst uitje van kantoor hebben wij gekozen voor een Floating Dinner. En wat een succes! Erg leuk om Amsterdam te leren kennen door 3 verschillende restaurants en natuurlijk de boottochtjes.
Koffiemok bedrukken
Varen en Eten Classic Boat Tours.
Een uitgebreid diner aan boord van één van onze schepen, wie wil dat nu niet! Of wordt u liever afgezet bij uw favoriete restaurant? Borrelen én Amsterdam verkennen doet u tijdens onze Borrel Rondvaart. Wij verzorgen de hapjes, drankjes en een luxe boot.
vaatwasser siemens
Rondvaart Bierfabriek Amsterdam.
Voor 2950, per persoon kun je bij Bierfabriek een kippetje eten, een biertje drinken en een rondvaart van 60 min. door Amsterdam doen op één van de unieke boten van Friendship Amsterdam. Hoe het precies werkt, lees je in de spelregels.
Return on investment
Alkmaar Cruises Welkom Rondvaarten Dagtochten.
Met koffiethee, lunch, Hi-Tea, diner, of borrel. Leuke vaartochten over het Alkmaarder en Uitgeestermeer. Eventueel uit te breiden met een stadswandeling met gids door Alkmaar, MoordCruise spel, Escape Room, klompengolf, Solex-tocht of fietstocht met gids. Het dorpje De Woude. Rondvaart 3 uur Rondje De Woude. Prachtige vaartocht via het Noord-Hollands kanaal, Alkmaardermeer, Uitgeestermeer en de Stierop naar Markenbinnen en om het eiland de Woude terug. zelf veilen zoals 100 jaar geleden. Alkmaar Stadswandeling BroekerVeiling Cruise. Stadsrondleiding door Alkmaar, vaartocht naar Broek op Langedijk, wandeling en rondleiding door BroekerVeiling Museum met vaarlunch aan boord enz. Meer over deze dagtocht. Amalia afgemeerd bij de Zaanse Schans. Zaanse Schans Cruise. Zeer geschikt voor families en ouderen. Genieten van het wijdse uitzicht en ons eeuwenoude industriële erfgoed aan dek of in de verwarmde salon. Op de Zaanse Schans bezoek met rondleiding door een houtzaagmolen en het Zaans Museum, de Verkade Experience en de Monet Tentoonstelling Meer hierover. St Nicolaaskerk Amsterdam.

Contacteer ons

beste rondvaart amsterdam
lovers rondvaart amsterdam
rondvaart in amsterdam
goedkoopste rondvaart amsterdam
rondvaart amsterdam avond
rondvaart diner amsterdam
avond rondvaart amsterdam
rondvaart boot amsterdam
prijs rondvaart amsterdam