Resultaten voor rondvaart diner amsterdam

 
rondvaart diner amsterdam
Boek de Amsterdam Diner Cruise! Lovers Canal Cruises.
Geniet van de indrukwekkende grachtenpanden en de mooi verlichte grachten, terwijl het personeel van de Diner Rondvaart Amsterdam een heerlijke maaltijd serveert. Er staan tijdens deze Diner Rondvaart Amsterdam maar liefst vier gangen voor je klaar. De culinaire hoogstandjes worden klaargemaakt door chef-kok Frans Kelders.
dozen op maat
Diner op een boot in Amsterdam Al vanaf 4350, p.p. een uniek diner.
Boot Huren Amsterdam Morgen om 900: zijn we weer geopend E-mail ons. Een diner op een boot in Amsterdam. Altijd al willen dineren op een unieke locatie met de grachtengordel als decor. Dan is een diner op een boot van Boot Huren Amsterdam wat u zoekt.
aeg droger
Varen en Eten Classic Boat Tours.
Of liever een rondvaartboot gebruiken om u af te zetten voor een uitgebreide lunch? Een uitgebreid diner aan boord van één van onze schepen, wie wil dat nu niet! Of wordt u liever afgezet bij uw favoriete restaurant? Borrelen én Amsterdam verkennen doet u tijdens onze Borrel Rondvaart.
Dinerboot Amsterdam: boottocht met diner Amsterdam Boat Events.
Direct offerte aanvragen. Eten op een boot in Amsterdam. Hoe organiseer je dat? 1 Maak je rondvaart met een diner niet te lang, 25, tot 3 uur is voldoende. 2 Hou het simpel dat komt de kwaliteit van je varend-evenement ten goede.
Amsterdam Dinner Cruise diner rondvaart Stromma.nl.
Vertrekplaats Dinner Cruise. Deze culinaire boottocht door Amsterdam vertrekt vanaf de Gray Line/Stromma Rondvaart steiger aan de Prins Hendrikkade 33a, tegenover het Centraal Station. Kies je tour.: Amsterdam Dinner Cruise. Varen door de grachten en genieten van een vier-gangen diner.
Unieke a la carte dinner cruise op de mooiste salonboot van Amsterdam.
Het diner wordt bereid in een uitstekend restaurant en elke gang wordt vers aan boord gebracht. Na het diner is er tijd voor koffie en thee en eventueel een digestief. De cruise duurt in totaal 2 uur en drie kwartier en eindigt om 22.15 uur. Een onvergetelijke avond, en betaalbaarder dan u wellicht zou denken! Bent u met meer dan 6 personen? Kijk dan op onze pagina voor luxe dinervaartochten voor groepen. Adresgegevens en plattegrond. Amsterdam Jewel Cruises. Singel 235, Amsterdam. Kijk op de website van Amsterdam Jewel Cruises voor meer informatie, het vaarschema en online reserveren. JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again. Varen in Amsterdam. Luxe dinner cruise individueel. Luxe dinner cruise groepen. Luxe sloepen voor groepen. Rondvaart hop on hop off.
Rondvaart Amsterdam met eten Rederij de Nederlanden Culinair.
Onze medewerkers stellen graag een diner cruise voor u samen die past bij uw wensen en budget. Wilt u een boot huren voor een sfeervolle rondvaart door Amsterdam? Neem dan nu contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.
Floating Walking Dinner Amsterdam Rondvaart Diner Amsterdam.
U vraagt, wij draaien! Dit uitje kan naar wens ook in een andere taal worden uitgevoerd. Bel 020 770 89 53 of mail ons! Een rondvaart met diner in Amsterdam? Het floating and walking dinner in Amsterdam is een uniek concept!
Rondvaart diner Amsterdam: eten op een boot Puur Amsterdam.
In Amsterdam zijn talloze opstapplaatsen waar de boten kunnen aanmeren, dit kan echter extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op en afstappen. Zo kunnen wij u adviseren hoe u de kosten voor uw Rondvaart Diner zo laag mogelijk houdt.

Contacteer ons

beste rondvaart amsterdam
lovers rondvaart amsterdam
rondvaart in amsterdam
goedkoopste rondvaart amsterdam
rondvaart amsterdam avond
rondvaart diner amsterdam
avond rondvaart amsterdam
rondvaart boot amsterdam
prijs rondvaart amsterdam