Resultaten voor rondvaart arnhem nijmegen

 
rondvaart arnhem nijmegen
Rondvaart Arnhem Rederij Celjo.
Een geheel verzorgde rondvaart door Arnhem met brunch aan boord van de Organza of de Nirvana. Aankomst van de gasten aan boord, waar zij welkom worden geheten door de bemanning. De kapitein van het schip zal het startsein geven voor vertrek, aansluitend hierop krijgen de gasten een drankje aan geboden zoals; frisdranken, bier, vruchtensappen, sherry, jenever, rode/witte port, Martini en onze rode en witte huiswijn.
holland casino
Dagtochten Gelderland Waterkant.
Rondvaart op de Rijn. Vaartocht vanuit Tolkamer op de Rijn richting Spijk en Millingen a.d. De tocht duurt ca 1 uur en 20 minuten. Vertrek14.00 uur en 15.40 uur op navolgende dagen: 14 mei, 5 juni, 18 juni, 16 juli, 28/29/30 juli, 4-5 augustus., Volwassenen betalen 850, en kinderen tot 12 jaar 500., Gevarieerd aanbod dagtochten bij Rederij Celjo. Rederij Celjo heeft een gevarieerd aanbod aan dagtochten. De schepen Organza en Nirvana varen vanuit Deventer, Zutphen, Doesburg, Zwolle of Kampen naar diverse interessante bestemmingen zoals; Volendam, Hoorn, Medemblik, Enkhuizen, Urk, Kampen, Zwolle, Hattem, Doesburg, Arnhem of Emmerich. Dagtochten op de Rijn, Waal en IJssel. Rederij Eureka heeft vier moderne dagpassagiersschepen voor al uw evenementen op het water in Belgiƫ, Nederland en langs de Rijn in Duitsland. De schepen zijn uitgerust voor kleine en grote gezelschappen van 50-1.500 personen en hebben volledige catering aan boord. De schepen zijn rolstoeltoegankelijk en voorzien van klimaatregeling. Eureka biedt verschillende dagtochten aan, onder andere een Grote Rivierentocht, een boottocht naar Emmerich vanaf Arnhem en het Vierdaagse Vuurwerk vanaf Nijmegen.
muursticker
Rondvaart Arnhem. Boottochten en vaartochten in Arnhem.
Een gezellig schip, een heerlijk koud/warmbuffet, lekkere drankjes en live muziek bezorgen u een onvergetelijke avond, die wordt afgesloten met het Vierdaagse vuurwerk. Vertrek van Arnhem naar Nijmegen 18.00 uur, terugkomst Arnhem ca. welkomstdrankje, koud/warmbuffet, DJ en VIP-plaats bij het vuurwerk.:
gordijnen
rondvaarten op de Rijn.
Rondvaart op de Rijn van Tolkamer naar Doornenburg. Inclusief een bezoek aan het Fort Pannerden en uitleg door een gids van het. Toeristisch Informatie Centrum aan boord. Vertrekdatum: zaterdag 21 juli 2018. 10.Boottocht Carvium Noviomagus. Vaartocht naar Nijmegen met bezoek Valkhofmuseum.
tuin bestraten
Boottocht Arnhem. Alles over boottochten en rondvaarten in Arnhem.
Goedkoopste rondvaart Amsterdam. Lees hier verder over rondvaarten in Arnhem. Een hele leuk boottocht Arnhem! Pas geleden heb ik echt iets heel erg leuks gedaan. Mijn familie en ik waren namelijk opzoek naar een leuk uitje. We wilden weer een keer iets leuks met ze alle doen en dit is zeker gelukt.
Vaartocht over de Rijn DagjeWeg.NL.
Stedentrip op het water. Een leuke rondvaart is bijvoorbeeld de Rondvaart op de Rijn en de Waal. De boot vaart over het gezelligste en drukste gedeelte van de Rijn, het gebied bij de Tolkamer. Geniet hier van gezelligheid en van de prachtige natuur! Via de Ooypolder vaar je richting Nijmegen.

Contacteer ons

rondvaart amersfoort prijzen
rondvaart amersfoort westroute
rondvaart arnhem nijmegen
rondvaart grachten amersfoort
amersfoort grachten rondvaart
rondvaart amersfoort grachten
amersfoort rondvaart door grachten