Op zoek naar rondvaart nijmegen?

 
rondvaart nijmegen
Rondvaart op de Waal bij Nijmegen, van Nijmegen Evenementen.
Rondvaart op de Waal bij Nijmegen. Details over dit uitje. Wilt u een gezellige rondvaart maken bij Nijmegen? De boottocht van Nijmegen Evenementen brengt u over de Waal langs de Ooijpolder en de Millingerwaard en nog veel meer prachtig natuurschoon.
Verzenddozen
Dagtochten Gelderland Waterkant.
Vier je kinderfeestje aan boord van de Pannenkoekenboot Nijmegen! Stap op woensdag om 16.00 of om 17.45 uur aan boord met je vriendjes voor een extra feestelijke rondvaart van 75 minuten. Versier je pannenkoeken met allerlei lekkernijen en dobber in de megagrote ballenbak.
opbergbakken
rondvaarten op de Rijn.
Rondvaart op de Rijn van Tolkamer naar Doornenburg. Inclusief een bezoek aan het Fort Pannerden en uitleg door een gids van het. Toeristisch Informatie Centrum aan boord. Vertrekdatum: zaterdag 21 juli 2018. 10.Boottocht Carvium Noviomagus. Vaartocht naar Nijmegen met bezoek Valkhofmuseum.
witte rieten wasmand
Rondvaart 1 uur Pannenkoekenboot Nijmegen.
Wij maken graag naar uw wensen een een programma op maat! Geïnteresseerd in de grootschalige gebiedsontwikkeling bij Nijmegen? Wij kunnen een gids verzorgen die tijdens de rondvaart uitleg geeft over alle projecten op en langs de rivier 8000, per vaaruur.
Vaararrangementen Nijmegen Nijmegenevenementen.nl.
Ik hou van Holland Rondvaart bij Nijmegen. BTW Vanaf 15 personen dash; 2 uur. Net als de tv-show speelt u de unieke Ik hou van Holland rondvaart van Nijmegen Evenementen in verschillende teams, maar dan in een rondvaart rondom Nijmegen.
Pannenkoekenboot Nijmegen Varen en onbeperkt pannenkoeken!
Zin in een spannende uitdaging en ben je klaar voor een avontuur? Stel jouw team samen en laat je opsluiten in een van de 4 Escape Rooms aan boord van Escape Boot Nijmegen. Meer info reserveren. Vier je kinderfeestje aan boord van de Pannenkoekenboot Nijmegen!
Rondvaart Nijmegen DagjeWeg.NL.
Nijmegen Rondvaart 1 uitstapje. Wat is er te doen? Dagje uit acties. Nijmegen Rondvaart 1. Onbeperkt pannenkoeken eten en varen op de Waal. NIJMEGEN, GELDERLAND Pannenkoeken, zoveel je lust! Kom lekker onbeperkt eten op de Pannenkoekenboot, die tijdens het eten over de Waal vaart.
Rondvaart beter dan de pannenkoeken Reizigersbeoordelingen Pannenkoekenboot Nijmegen TripAdvisor.
31 januari 2017 beoordeeld. leuke rondvaart matige pannekoeken. Tweede kerstdag een rondvaart gemaakt met onbeperkt pannenkoeken eten. Het is mooi om Nijmegen en omgeving te zien vanaf de Waal. De pannenkoeken worden in een rek gezet zeg maar een soort selfservice systeem.
Rondvaart Nijmegen. Boottochten en vaartochten in Nijmegen.
Deze boeiende tocht voert over de Waal, langs Tiel, Gorkum en Dordrecht via de Noord naar Rotterdam. We maken dan een korte rondvaart en leggen om ca. 17.00 uur aan, waarna u de stad in kunt. Vertrek Nijmegen 10.00 uur, aankomst Rotterdam ca.

Contacteer ons

rondvaart ijsselmeer harderwijk
rondvaart op de waal nijmegen
dagtocht boot arnhem
arnhem boottocht rijn
boottocht arnhem rijn
dagtocht boot biesbosch
rondvaart arnhem
boottocht arnhem
rondvaart