Zoeken naar rondvaart ijsselmeer harderwijk

 
rondvaart ijsselmeer harderwijk
rondvaart ijsselmeer - Yachtcharter op het IJsselmeer nodig?
Yachtcharter op het IJsselmeer nodig? Dan bent u bij Jachtcharter Klompmaker aan het juiste adres. Wilt u met zn tweeën gaan varen, met vrienden of de gehele familie, bij ons vindt u altijd een motorjacht dat bij u past. Hieronder kunt u een keuze maken uit een van onze luxe motorjachten voor 2 8 personen.
rondvaart ijsselmeer
Rederij Hattem Home.
Uw haren in de wind, kopje koffie er bij en heerlijk varen over de IJssel of in Amsterdam. Rederij Hattem uit Harderwijk organiseert het hele jaar door prachtige groepstochten. Laat u door natuurgebieden varen of doe een stedenbezoek. Geeft u een feestje, bedrijfsuitje of verjaardag en lijkt het u leuk om met de groep te varen? Lees meer
vloerwisser
Rederij Randmeer.
Arrangementen 2019: Log in. Deze tocht kan nu ook vanuit Harderwijk gemaakt worden. Om 12.00 uur vertrek vanuit Elburg, rondvaart van 3 uur over de randmeren. Tijdens de tocht wordt een koffietafel of diner geserveerd. Om 15.00 uur van boord. Bij terugkomst krijgt u desgewenst een stadswandeling van Elburg op papier uitgereikt. Duur: 3 uur Vaartocht: met diner 2500, / met koffietafel: 2150, Min. Om 11.00 uur vertrekken wij vanuit de haven van Elburg en gaan een drie uur durende tocht met u maken. U heeft de keus uit de volgende mogelijkheden.: Elburg Hanzestad Kampen.: we passeren slibdepot en varen nog een stukje over de rivier de IJssel. Elburg voormalig eiland Urk. we passeren slibdepot, grote Ketelbrug, en varen een stuk over het IJsselmeer.
samsung
De Zuiderzee Veerdienst Urk Enkhuizen Rondvaarten Arrangementen.
De rondvaarten zijn voor groepen het hele jaar te boeken ma-za de rondvaart 2 uur is in onze veerdienstperiode ook elke zaterdagmiddag om 13.00 en dan kunt u ook individueel opstappen. Klik op de groene dagen om te kijken en te boeken.
Raamfolie
Rondvaart Harderwijk DagjeWeg.NL.
Harderwijk Rondvaart 3 uitstapjes. rondvaarten in Harderwijk 3. HARDERWIJK, GELDERLAND Rederij Hattem organiseert rondvaarten op de Gelderse IJssel, richting Salland en zelfs naar Amsterdam. elke dag geopend. Varen met een botter in Harderwijk. HARDERWIJK, GELDERLAND Stap op die robuuste Harderwijker botter en vaar over de Zuiderzee.
mok kat
Rondvaart Harderwijk De rondvaart is weer terug in Harderwijk!
De rondvaart is weer terug in Harderwijk! De burgemeester aan het roer op onze mooie rondvaartboot. Rondvaart Harderwijk verzorgt vanaf zondag 13 mei 2018 weer een rondvaart in Harderwijk! Harderwijk is een mooie oude Hanzestad met veel geschiedenis. Sinds de beginjaren van de stad is Harderwijk altijd verbonden geweest aan het water.
Boot huren 100 personen bij Rederij Randmeer VOF in Harderwijk.
Een boot huren voor grote groepen in Harderwijk en Elburg. Bent u een cruise, dagtocht, familie of bedrijfsbijeenkomst aan het plannen? Rederij Randmeer VOF denkt daarbij graag met u mee. Als het gaat om de invulling van een onvergetelijke dag op het Veluwemeer of het IJsselmeer wisselen wij graag ideeën met u uit. U kunt bij ons gemakkelijk een boot voor 100 personen huren. Rederij Randmeer VOF heeft namelijk boten voor minimaal 25 tot maximaal 300 personen. Hierdoor kunnen families, afdelingen en bedrijven allemaal een geslaagde dag op het water tegemoetzien. Voor een rondvaart kiest u bij Rederij Randmeer VOF tussen twee boten: de Jacqueline en de Caroline H.
Rederij Bos voor rondvaarten in en rondom Spakenburg.
Een schip geeft een extra dimensie aan uw evenement. Wat dacht u van een prachtige rondvaart, compleet met catering en uitleg van de schipper, een dagje intensief zeilen met uw collega's, of zelfs in het huwelijk treden op het water?
Vaargebied IJsselmeer NAUPAR.
Of bezoek het Dolfinarium in Harderwijk. Andere aanraders zijn: het moerasgebied de Oostvaardersplassen in Lelystad, Het Woudagemaal in Lemmer, het Stoommachine museum in Medemblik of het natuurgebied Waterland. Hoewel we tegenwoordig over het IJsselmeer spreken, was dit vroeger een zee.
Cultuur proeven in de omgeving van camping Flevostrand Molecaten.
Kom in dit museum meer te weten over de prehistorie in Flevoland, de strijd tegen het water en het verleden de toekomst van het IJsselmeer. Ook interessant voor kinderen! Harderwijk Elburg zijn mooie en gezellige voormalig Zuiderzeestadjes met natuurlijk een oude haven vanwaar rondvaarten vertrekken. Veluvia in Harderwijk: geniet van authentiek Harderwijk op deze werf.
Dagje Volendam Dagje Volendam.
Waar anderen Volendam alleen kennen van naam of van een wandelingetje over die wereldberoemde Dijk, zorgen wij ervoor dat uw gezelschap ons dorp verlaat met een rijke ervaring. Of het nou om een boottocht over het IJsselmeer gaat, het volgen van een puzzeltocht langs alle bekende plaatsen in Volendam, uw dagje uit wordt altijd een belevenis.
De 10 beste boottochten en watersporten in Flevoland.
1 van 10 Boottochten en watersporten in Flevoland. met een goed verzorgde rondvaart A 18/05/2016. vanaf t water 15/03/2016. Veerdienst Urk Enkhuizen Urk. 2 van 10 Boottochten en watersporten in Flevoland. Leuke ervaring 13/01/2017. leuke vaartocht over het IJsselmee 12/11/2016. Parasailing Nederland Zeewolde. 3 van 10 Boottochten en watersporten in Flevoland. Het is ge 18/07/2015. Verhuur van uitrusting. 4 van 10 Boottochten en watersporten in Flevoland. Een barbecue vaart op sloep 21/10/2015. Personeel niet betrokken 09/07/2015. Surfschool Zeewolde Zeewolde. 5 van 10 Boottochten en watersporten in Flevoland. Perfecte plek om te leren surfen! Heerlijk en leerzaam dagje uit! Saila Sailing Lelystad. 6 van 10 Boottochten en watersporten in Flevoland. Zeilen richting Oostzee en vakanti 13/10/2016. Zeiltocht IJsselmeer 26/09/2015.
Rondvaarten Beleef Harderwijk.
Er zijn verschillende rondvaart mogelijkheden. Voor meer informatie kijk op.: 8256 RD Biddinghuizen. vrijdag 17 jan t/m di 30 sep Download ook de nieuwe App voor Smartphone en iPad. zaterdag 12 jul t/m zo 21 sep Trots op Harderwijk. woensdag 6 aug t/m za 9 aug Veluwade.

Contacteer ons

rondvaart ijsselmeer harderwijk
rondvaart op de waal nijmegen
dagtocht boot arnhem
arnhem boottocht rijn
boottocht arnhem rijn
dagtocht boot biesbosch
rondvaart arnhem
boottocht arnhem
rondvaart